Psí Vánoce
0 18.04.2023 10:37 Majda2299 Cukroví nepeču, ale psí sušenky jsou u nás osvědčené.
Naše dostanou vždy nějaké dobroty a hračku. Takže hodně masových pamlsků. A vždy nějakého plyšáka nebo jinou oblíbenou hračku.
Skvělé, mockrát ti děkuju za tip.. určo tam kouknu
Koukni se sem
www.manahu.cz/ je to parádní eshop, mají skvělý výběr dost dobrých hraček
A kde se to dá pořídit?
Je toho hrozně moc na výběr, ale je to vlastně hračka kam ukryješ pamlsky a pejsan se k tomu musí nějak šikovně dostat a to je vlastně jeho odměna
Pejska to zabaví.. snaží se dostat pamlsky ven
To zní zajímavě, o tom jsem nikdy neslyšela.. Jak funguje takový hlavolam pro psa?
A kde si ho sehnala ?
Co najdou vaši chlupatí mazlíčci pod letošním stromečkem? Náš Rexík určitě nějaký balonek a zimní obleček.
pak bacha, abys nemusel Jéžiškovi za nadělení zaplatit!
Ježíšek nic nekupuje, Ježíšek naděluje... to už jsem vědělo jaké malé dítě, když jsem mamince říkalo, ať nic nekupuje, že napíšeme Ježíškovi, aby tatínek nemusel tak těžce pracovat...
kráááásnej .....(nejni tu slintací smajlik) , ale to si Jéžíšek koupil pro sebe, ne???
Ten je
Skvělý nápad... za 150,- čtyři taková přetahovadla, no to je prostě paráda.... Kik je v Olmiku taky, tak hurá na nákupy, ještě stihnu vyrobit segře pro bestie nějaký dárky
jo moji to milujou,výroba je rychlá a já nakupuji tyto deky v Kik..jedna stojí 75kc a kdyz se koupí 2,tak to vyjde na 4 přetahovadla tyhle delky..
Přetahovadslo je dobrej nápad
Neee maj radši bůček
Pečete cukroví svým mazlíčkům?
PhoebeAdel napsala: Já pořídila novej svetr - stejnej jako má , ale je už jetej a druhá paňule jinej nechce. A pak jsem objevila nové mlsky bez barviv a kuřecího. Jedno jsou jelení minipárečky a druhé jehněčí kostky. A ještě Biocal, kterej dostává denně na radu chovatelky a i veterinářky.
Psí nepeču
Ale zkoušela jsem něco podobnýho jako psí cukroví ...
my zásadně suchary Dingo, ty musej bejt, různý měkkčí kůže, jsme už senioři a hračky - latexový a plyšový pískací potvory, jinak to necháme na Jéžíškovi...
Cukroví nepeču (psí ani lidský) a velmi se za to stydím ...
Tak co co pak jste koupili svímu miláčkovi ... Já koupila 3 velké balení Pedigree..... Cézar to miluje ..
Pečete psí cukroví ?? :P
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 162x