Krásný den všem, dnes končí ve 20.00 aukce. Akci najdete zde na adrese www.facebook.com/… . V přípdě, že se Vám aukce nezobrazuje požádejte mě o přátelství na FB www.facebook.com/… , vložím Vás a můžete dražit.... Přeji všem úspěšnou aukci a děkujii
Čas do konce aukce se krátí nezapomeňte na probíhající AUKCI chovatelských potřeb v pořadí 7.... najdete zde určitě hračky, kosmetiku, pamlsky, piškotky pro Vaše mazlíčky, včetně našeho Tajného překvapení.. Aukci najdete na www.facebook.com/… .. přeji Vám příjemný zážitek ..Pokud se nemůžete dostat na aukci stačí požádat o přátelství nebo požádat našeho společného přitele,aby Vás do aukce přidal
V naší aukci nabízíme vše co by Vás mohlo zaujmout od pamlsků , hraček, kosmetiku až po pelíšky pro Vaše mazlíky... Jde o zábavnou aukci, na které můžete přihodit sami co uznáte za vhodné. Máme i "Tajné překvapení", je to aukce na slepo. Nikdo neví do poslední chvíle co draží. Rozhodně o napětí a humor není nouze... Ráda Vás na naší aukci přivítám www.facebook.com/… . Pokud se Vám aukce nezobrazuje, požádejte mě o přátelství nebo Vás může přidat do aukce i náš společný přítel....přeji Vám všem krásný zážitek.
Dovolte mi Vás pozvat na probíhající AUKCI chovatelských potřeb v pořadí 7.... najdete zde určitě hračky, kosmetiku, pamlsky, piškotky pro Vaše mazlíčky, včetně našeho Tajného překvapení.. Aukci najdete na www.facebook.com/… .. přeji Vám příjemný zážitekZpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 110x