Přihlásit se HAFICI.NET »

Potěšte svého pejska novou hračkou

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Potěšte svého pejska novou hračkou
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Fortissimo
Za hodinku a kousek končí aukce...
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Fortissimo – Aukce chovatelských potřeb
Fotka k příspěvku Krásný den všem, dnes končí ve 20.00 aukce. Akci najdete zde na adrese www.facebook.com/… . V přípdě, že se Vám aukce nezobrazuje požádejte mě o přátelství na FB www.facebook.com/… , vložím Vás a můžete dražit.... Přeji všem úspěšnou aukci a děkujii ahoj

Reagovat na tento příspěvek 3  - Fortissimo Re: Libas
Požádejte mě o přátelství na FB a já vás tam vložím ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R petrab Re: Libas
nebul... že bys nebyl do booku přihlášenej? smich - jinak se tam nedostaneš, mě se to zobrazuje normálně, jestli ses dostal v tom odkazu níž na ten profil, tak se posuň kus dolů a najdeš si to tam, jsou tam vložený jednotlivý věci
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Libas Re: petrab
No, tvůj odkaz mi sice taky otevřel tlamoknihu, ale píše mi to, že obsah je nedostupný, stránku nelze zobrazit sad
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R petrab Re: Libas
smich
musíš v tlamě točit kolečkem na myši a najet si na konkrétní výrobek!!!!

www.facebook.com/…

a máš to do zejtřka
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Libas Re: Fortissimo
Ten pešek se mi líbí. Bohužel, když kliknu na ten odkaz, tak mne to sice hodí na tlamoknihu, ale nikoliv do této aukce ne
Fotka k příspěvku Čas do konce aukce se krátí nezapomeňte na probíhající AUKCI chovatelských potřeb v pořadí 7.... najdete zde určitě hračky, kosmetiku, pamlsky, piškotky pro Vaše mazlíčky, včetně našeho Tajného překvapení.. Aukci najdete na www.facebook.com/… .. přeji Vám příjemný zážitek ..Pokud se nemůžete dostat na aukci stačí požádat o přátelství nebo požádat našeho společného přitele,aby Vás do aukce přidal

Fotka k příspěvku Slečna Greis si vydražila Ňuňací pelíšek

Fotka k příspěvku Slečna Dixinka si vydražila čalouněnou sedačku v Tajném překvápku

Reagovat na tento příspěvek 2  - Fortissimo
Fotka k příspěvku Miláček s výhrou z poslední aukce od Marťulky s balíkem piškotků

Reagovat na tento příspěvek 2  - Fortissimo
Fotka k příspěvku Hračka z poslední aukce v akci :-D

Fotka k příspěvku V naší aukci nabízíme vše co by Vás mohlo zaujmout od pamlsků , hraček, kosmetiku až po pelíšky pro Vaše mazlíky... Jde o zábavnou aukci, na které můžete přihodit sami co uznáte za vhodné. Máme i "Tajné překvapení", je to aukce na slepo. Nikdo neví do poslední chvíle co draží. Rozhodně o napětí a humor není nouze... Ráda Vás na naší aukci přivítám www.facebook.com/… . Pokud se Vám aukce nezobrazuje, požádejte mě o přátelství nebo Vás může přidat do aukce i náš společný přítel....přeji Vám všem krásný zážitek.

Reagovat na tento příspěvek 1  - R Jarka – Potěšte svého pejska novou hračkou
Fotka k příspěvku Dovolte mi Vás pozvat na probíhající AUKCI chovatelských potřeb v pořadí 7.... najdete zde určitě hračky, kosmetiku, pamlsky, piškotky pro Vaše mazlíčky, včetně našeho Tajného překvapení.. Aukci najdete na www.facebook.com/… .. přeji Vám příjemný zážitek
Fortissimo Bohdana Hladíková

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 110x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/844-poteste-sveho-pejska-novou-hrackou