Svého prvního pejska jsem si vydupala, stálo mě to rok přemlouvání. Přítel mi tehdy řekl, že pokud chci opravdu psa, mělo by mi být jedno jaký bude. Měl ale smůlu, protože mě to opravdu jedno bylo. Měla jsem se zavřenýma očima ukázat prstem do annonce. A tak jsem to udělala. A byla z toho Bára
Taky jsem si říkala minulý rok, když mi zemřel pan pes, že už žádný jiný nemůže být takový jako on, prostě ho nikdo nenahradí...Druhý hafan to měl a má pořád hodně těžké,protože už je prostě druhý, druhý po někom koho má člověk hluboko v srdci,ale každým dnem se i on dostává blíž a blíž a přirůstá k tomu srdci také.Zkrátka nelituji , že jsem si pořídila psa nového a spustila ten kolotoč učení a poznávání znovu.Každý den se uklidňuji, když mu něco ve výcviku nejde, že máme před sebou ještě spoustu času.......
Po posledním psovi jsem řekla – dost. Už ani náhodou. Nejezdíme čtvrt století k moři, nemam válecí dovolenou, ráno co ráno budík, furt jen holiny, bahno, pole, stopy, kanady a montérky, co dvě hodiny rande v noci s průjmem, jsem veterinární kasička a jako rodina nefungujem.Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 89x