Vážení a milí přátelé z Olomouce a okolí.
Jelikož mi Scotty nějak vyrostl, chci mu objednat nový obojek na denní nošení. A protože se mi velmi osvědčil vyšívaný obojek z canis-bull, budu objednávat opět odsud. Na minulé obojky můžete kouknout na fotkách - jsou krásné a dodnes skvěle slouží - jen pes mi z mého trochu vyrostl
V tomto internetovém obchodě si můžete vybrat jaký obojek chcete - šířku, délku, barvu obojku, výšivky, font písma, barvu podšívky, prostě všechno.
www.canis-bull.cz/…-
Tento obchod patří paní, která má sama stafíky, a tedy věci zde jsou většinou stafuvzdorné. Já osobně zde beru pamlsky - především sušené šlachy, vazy a tracheu, pamlsky Harrington a Cronch, které Scotty miluje.
www.canis-bull.cz/…
Dále doporučuji skvělé hračky značek Kong
www.canis-bull.cz/… a vynikající věcičky pro bull plemena značky Chuckit - ty jsou snad naprosto nezničitelné. Máme házedlo, míčky do házedla i míček se smyčkou - přetahovadlo, a stále žijí a vypadají jako nové, přesto že Scotty je podrobuje dnes a denně zatěžkávacím zkouškám.
www.canis-bull.cz/…
Pokud byste si z tohoto skvělého obchodu chtěli něco objednat, ozvěte se a uděláme společnou objednávku. Jedinou nevýhodou tohoto super obchdu je, že nedává poštovné zdarma, proto je lepší spojit se více lidí a udělat hromadnou objednávku.
Objednávat budu v neděli 15.6., takže máte týden na rozmyšlenou. U neznámých lidí budu požadovat minimálně zálohu na zboží na míru či to, které bych v případě jejich neodebrání sám nevyužil, u známých lidí možno zaplatit klidně až při předání hotově nebo převodem na účet.
Předání na bull tréninku či jiné akci nebo po domluvě takřka kdekoliv v Olomouci a okolí, nejlépe U Klásků