Přihlásit se HAFICI.NET »

Chování psa po kastraci

NápovědaFórum » Chování psů » Poruchy chování 

+ přidat příspěvek
Chování psa po kastraci
 Reagovat na tento příspěvek 0  - anargo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Libas Re: Mishala
No, to, že pes kastrací zhloupne, je nepravděpodobné.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Buba - Gump Re: Mishala
Fotka k příspěvku sestra dala vykastrovať svojho buldočka, kvôli zdr. problémom a proste ho nechceli na chov kedže je bez PP, na tú hlúposť neverím, na priberanie áno kedže teraz ich psík pribral na 19kilo a akčný je rovnako ako keď mal guľky takže neviem ... stále je to rebel, takže sa nevedia dočkať kým sa jeho hladina hormónov neukľudní ;-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Mishala
Díky za názory, ona veterinářka mluvila vyloženě o psovi - samcovi. Srovnávala to s kastrací feny a prý u fen to u fen tak není. Tak nevím, nikde jsem se o tomhle problému moc nedočetla..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel Re: Mishala
To teda nevím. Mám papillona a přijde mi, že nezhloupla. Jo, přibrala. To jo, tak teď umírňujem. Ale je cca 2 měsíce po kastraci
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hunter
Ja som dal tiež fenku kastrovať, je to niečo veľkostne ako ratlík. Vet ktorý povie že pes zhlúpne je dobrý pako, u nás v útulku sa snažia kastrovať všetkých psov, a ich vlastnosti sa moc nemenia. Je pravda že stučnie, ale stačí ho kŕmiť menej, nechápem čo je na tom, s lenivosťou to pravda nie je. Čo mám skúsennosti tak sú kastráty väčšinou hravejšie a aktívnejšie, ale to záleží aj od majiteľa. Tak cca ten rok po kastrácii sa psovi úplne vyrovná hladina hormónov, takže dovtedy mu môže ešte trocha šibať.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sgualdrina Re: Mishala
může se menším vlivem hormonů zklidnit,ale taky nemusi..ono to je važně hodně individuální
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mishala – Chování psa po kastraci
Ahoj,

moje otázka je mířená ideálně k majitelům menších plemen, kteří nechali svého pejska vykastrovat.
Před nějakou dobou jsem se rozhodla nechat vykastrovat svého 4letého čivaváčka.
Dnes jsem o kastraci mluvila s veterinářkou a ona mi to úplně nedoporučila, že prý pes "zhloupne".
Témat o kastraci je dost, ale všude se píše, že pes může ztloustnout a zlenivět.
Ale může se změnit jeho "inteligence", nebo poslušnost?

Díky

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Chování psů • Zobrazeno 64x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/872-chovani-psa-po-kastraci