Co dělají pejskaři, když jim pejsci spí?
0 09.06.2015 22:17 R
petrab [10528] - foto, veterina ted když vidím tu barevnou fotografii tak i ty chyby tam jsou, ale žádnej učenej z nebe nespadl a na to že je to moje prvotina psa vůbec...tak se mi to zdá docela zdařilé

Egonek byl pan pes a nezaslouží si aby se na něj zapomnělo

první pokus o psa....foceno původně na šířku po otočení na výšku zjištuju, že celý obrázek se mi prodloužil.....

2 20.09.2014 09:22 R
Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér ha! vidim

Co uka?že tam je

,fakt jo,koukni mam ji v přátelích

Ale jo,je tam,jen možná ne tak často jako my

marcelka6ka napsala: Když pejsci spí, pesjkaři jsou pejskaři na Hafikách a facebuku....
a kde jsi na tom facebuku ty?
Mně se líbí ty obrázky oba... asi trochu víc ten první... ale nejvíc se mi líbí, že paní něco takového vůbec dokáže udělat... a že má chuť udělat radost někomu jinému

Jj,přesně tak a přes den uklízí po bafících všude roztahané hračky a věčně vyžbryndanou vodu

Když pejsci spí, pesjkaři jsou pejskaři na Hafikách a facebuku....

Mě se líbí zase ten druhej víc. Ale předloha vítězí

nápodobně

, předloha =D , brát si ho nemusím, ale to bych jí neudělala, ryla to špendlikem několik hodin
Popravdě se mi nelíbí ani jeden

,ale snaha staré paní se cení,takže za mě je hezčí ten co jsi vkládala první

a druhej (oba jsou rytí do pergamenu) je tenhle...
MMCH. KOMU SE TU KTEREJ OBRÁZEK LÍBÍ VÍC, si vyberu jen jeden... ?
Ď
tak myslím že ikdyž se to Peti moc nepodobá snaha byla a já bych to líp nedokázala
potřebovala jsem na něčem natrénovat kreslení srsti aby byl pak Egonek až ho budu kreslit fešák a nezkazila jsem ho

no, takovej milej vobrázek

nelíbí?

pavoucica napsala:

to je podle obálky jedné z mých oblíbených knížek.Tohle je díl Necroskop X ZNOVUZROZENÍ...Bylo to o vlkodlakovi, který byl zakonzervován v pryskyřici, jelikož byl nakažený morem a jeho smečka ho chodila krmit vlastní krví.Věřil že když bude dostatečně dlouhou dobu v té praskyřici naložený tak se vyléčí...Je to docela složitej děj chce to prolouskat se všema dílama aby člověk pochopil co a jak autor myslel.Autor je nějaký cca skoro 80 letý spisovatel, vysloužilý letec a knížek je Necroskopa je celkem 15 dílu.Všechny mám četla jsem to skoro 2 roky....No a obrázek má přdstavovat toho vlkodlaka Radú Lýkana
to je docela děsivé a ponuré, co to má představovat?? Lebku mrtvého psa nebo pekelný pes??
Chci říct, že tuto činnost schvaluju...

Pejskařů je pořád méně, než opuštěných psů..!!

Co dělají pejskaři, když jim pejsci spí?
Malý pejskaře...třeba!
haha to se máte, kdyby přišel zloděj Lupina by první lezla pod postel....bojí se bouřky a to se nám pak cpe do postele

No, tak to já tedy vím, že mám spolehlivého hlídače - pořád ostražitě hlídá, jestli se někde neobjeví někdo, koho nezná, aby se na něj mohl vrhnout a olízat ho

6 02.09.2014 19:15
111muf [1119] - Společenská plemena 1/Když naši pejsánci spí - opravdu spí - sedím/ležím u TV a drbu je. To je potom spokojený spánek.
2/Tvrdě usnou až když děti spí a já přestanu pobíhat.
3/Když naši pejsci spí v noci, pánici hlídají

Tuhle něco dóoóśt šramotilo u našeho nového domu(my zatím bydlíme vedle ve starém) a oni nic - hlídala panička

a oni vesele chrupali dál. Dnes už víme, že noční hlídače fakt nemáme

ach tak. Tak třeba časem zas

měla jsem hodně pejsků, ale už nemám, jen zbyl jeden v rodině, asi jako vnouče třeba
Jako to já myslela,že máš taky pejska nebo psy?
čítam knihy, som na pc, sledujem tv alebo idem von bez psa

u nás jsme na pc na foru hafici.net

nebo sledujeme filmy.
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 356x