Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

pes na krytí

 

NápovědaFórum » Péče o psa » Péče o malá plemena 

+ přidat příspěvek
pes na krytí
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.10.2014 21:30 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Sisi
Vadí to, nejen proto, že je ženich nezletilý, také proto, že máš-li yorkšírku bez rodokmenu, patrně ho z nějakého důvodu nedostala a vzhledem četným zdravotním problémům nakonec i u této rasy s papíry, hrozí, že štěňata budou nemocná dvakrát tolik!
Polož si otázku, proč bys chtěla ji připouštět! Ze zdravotních preventivních důvodů by musela mít štěňata pravidelně, takže jednou či dvakrát nic nevyřeší. Určitě by ti záleželo na tom, zda-li štěňata budou mít hodného a pečlivého majitele, který se jim bude věnovat po celý jejich, často velmi dlouhý, život. A takoví se hledají špatně, i když jde o štěňata s rodokmenem po šampionech.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.10.2014 19:11 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Sisi
Fenu bez PP bys vůbec neměla připouštět. Množení psů bez PP je velká nezodpovědnost. A pes v šesti měsících taky ještě nemůže být uchovněn. U většiny plemen je nejmenší věk k uchovnění okolo 15. měsíců.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.10.2014 16:00 Sisi – pes na krytí
Dobrý den mám Yorkšírského teriéra (3 roky) a chtěla bych ji připustit ale ten její ženich má teprve 6 měsíců myslíte že to vadí ?

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 33x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/883-pes-na-kryti