Děcka, já to sem prostě musím dát.... Jsou tak nádherní
Já jsem to taky prožívala. nechápu jak mohli Míšovi ublížit. Hlavně že ti dva kteř Míšovi ublížili budou pykat za to co Míšovi udělali. Držela jsem mooooc Míšovi palečky a jsem ráda že už je to dobré. příští měsíc Míša vyraží na turné se svoji kapelou a už se moooc těším na Míšův koncert live. Věřím že Míša je velký sympaťák a navíc pěkně zpívá.
A přidám ještě jednu dobrou. Víte jak moc jsem prožívala zranění zpěváka Michala Hrůzy. Je to moc dobrý přítel a vážím si ho a jsem (jsme s rodinou) rádi, že se uzdravuje a jeho stav se lepší. Podle ofiko zpráv by měl na jaře již koncertovat. Moc si to přeju a jemu též 
Sloníky miluju, jsou nádherní a též slůňátku přeji vše dobré. Přidám obrázek. Loni jsem si koupila kalendář stolní, byly v něm úžasné fotky - možné použít jako pohled. A skvělé citáty. A tahle je úžasná
Je to miláček, hnedle bych si ji vzala domů
Byla jsem na trzích v Jedli, udělala radost sobě - koupila si kalendář, který nese název: "Šampioni a borci 2015"
Nový výstavní set od www.dm-collars.com mi udělal obrovskou radost. Celý je podle mých přání, takže kdo chce originální obojek nebo celý set, klidně si vymšlejte, jsou ochotní a vyrobí jej přesně dle vašeho přání, jejich vzorník je spíše pro inspiraci.
Před týdnem jsem myslela, že si hodím mašli...poslala jsem 18.11. balíček s dárkem pro kamarádku. Přátelé šel 14 dní, vypadalo to, že se ztratil. Byla jsem úplně zničená, že dárek největší kamarádce není - byl to portrét. A dnes dorazil a s ním i radost.
Tý jo, zítra by to bylo 5 týdnů, co se ztratila kočička Maruška. A dnes se našla, živá, pěkně krmená, v pořádku. Hodní lidé ještě jsou
Nevadí Adélko
Lettynka od Rádi má nástupce, psího kluka a jmenuje se Montello Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 379x