Tak kamera je konečně doma, zas taková pecka, jak jsem čekala to neni. Nakonec jsme objednávali jinou, protože tam u té psali, že nemá zvukový záznam. Ke kamerce byl i obojek, jenže kamera se připne na obojek, za takový cvok a "kynklá se" takže když Bane jde, tak většina záběrů je rychlá a takovej zmatek, což se dalo čekat.Fotky zase spíš mázlé když nestojí na místě. Zvuk to ale snímá skvěle. Takže to zkusim ještě nějak vymyslet a přidělat to ať se nehejbe.
Tak jsem tak přemýšlela, že by nebylo špatné přidělat na Baneho kamerku, na ebay jsem viděla mini kamery za cca 200Kč, při hledání jsem však narazila, že dělají i konkrétně kamery pro psy, nemáte někdo zkušenost? Docela se mi líbila tahle www.kasa.cz/…/ bohužel mi prodejce na 2 stránkách nedokázal odpovědět jak dlouho kamera nahrává.... docela podstatná věc, recenze také nejsou..nechci zas nic moc drahého max. do 1000-1500KČ spíš míň, vím, že pak jsou ty lepší kamery Go pro (viz foto) kde jen ten držák není levná záležitost.Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 250x