no, nepsala jsem nic vo tom, že nesouhlasim s tim, že fcb může nakládat s fotkama ve svůj prospěch, psala jsem to, že konkrétní ichtyl tvrdí, že můj pes je jeho a ten nemá s pravidlama fcb co do činění a to jedno, zda-li je to na fcb nebo třebas tady či jinde, samo o sobě ve chvíli, kdy vložíš cokoliv kamkoliv na internet, riskuješ, ovšem když jedinci desítky lidí sdělí, že se asi pomát, vrcholem je, že blekotá totální vejšplechty , asi jako kdyby k tomu došlo tady v diskuzi na hafikách
čímž na tuto konkr. osobu upozorňuju i zde, páč zkopírovat si odsud fotku můžou i lidi sem nepřihlášený,
no a co se týče pravidel, o kterých píšeš, zde se nejedná o pravidla fcb, nýbrž o konkr. jedince, Mr Fcb může použít nějakou fotku a na ní si vydělat, resp. nikomu za její použití nedát ani floka, ale nebude tvrdit, že pes na ní je jeho Alik.
Co se týče zdi na fcb, dik, alůe tam Ti psát nebudu, protože já fcb používám jen kvůli práci a k fotkám, ironii, černýmu humoru a nadsázce, nikoliv k reálným diskuzím, už je to dýl, co jsem vopustila sš, SZ mi taky moc nepřipadne totálně skrytá, takže když už písánjee, tak mailem