SRAZ HAFIKŮ.NET 2016
Nic jen se nikdo z bandy neozývá
To jdou moje vzkazy do pryč nebo se mnou jen nemluvíte?
Já jsem také nekuřák
hospoda je od loňska celá nekuřácká a tak to už zůstane, pokud někomu vadí kouření, pak je slušnost mu u stolu v restauraci nekouřit, navíc, když tam jsou zvířata a psi, my se přímístili dle dohody ovšem ven na dvůr, kde je "zahrádka", páč bylo pěkně a rezervace tam nelze provádět, takže feťáci kuřáci nemuseli chodit ven a nekuřáci si mohli užívat čerstvýho pražskýho smogovýho vzduchu a diskuze mohla probíhat nonstop, mmch. se nescházíme proto, abysme probírali nikotín, nýbrž pro zábavu a kvůli psím drbům, na to můžeš někdy příště přijít...
Vypadá to, že je nakonec dobře, když mi změna v plánech mé choti znemožnila účast. Jak jsem z fotek pochopil, to, že Petra původně udělala rezervaci v kuřácké části, nebylo z nouze, ale z nutnosti. Závislých na nikotinu se vás tam sešlo požehnaně. Tak aspoň, že jste si našli řešení, aby vaše neřest netrpěla
.
lepší?
Proč vypadám jako cikán? To sem fakt už takhle tmavej? Asi typickej ajťák
Šlo by sem hodit odkaz na hospodu a nějaký spojení trambají a tou dýlkovou jednotkou co se vyskytuje v tunelech a někdy tě do něj i pustěj lidi co furt čučej do něčeho placatýho? Přece jen si to moc nevybavuju.
Tak teda zejtra
po roce bravo
Domluvila ses se svojí osmičkou po dobrém joo,,,zítra se vidíme.
To je zralý na přetermínování
Bohužel ani my se nakonec nebudeme účastnit.
V práci se stěhujeme do nového skladu a protože vedení nechce žádný výpadek, tak se to musí udělat přes víkend. Takže bohužel nemohu přijet a mamka sama nepojede.
Mějte se hezky a užijte si to.
Držím palce. Tobě se vysr..... osmička a mě vysavač a kotel
a babičce televize(řešila jsem včera a dnes).
Ne.. vezmu ještě jednoho pána sebou
Sem se právě urazil
nebreč, to je u pánů normáální
Ahojte. Někoho asi naštvu, někoho třeba potěším. Jak jsem se jako první přihlásil, tak se musím bohužel tentokrát odhlásit. Moje rýpání do kuřáků jsem si mohl odpustit, páč se na tento sraz nedostanu. Omlouvám se těm, kdo by dali přednost jinému termínu a mou zásluhou jim to nevyšlo. Zdravím Jarku, invalidu, petru, sgualdrinu, marcelka6ku a muf111 a věřím, že ještě budu mít příležitost se s vámi setkat. Užijte si to. Pavel
ja zatim nevim zda pojedu v sobotu rano z ov tak to dojdu z nadru pesky..ale pokud pojedu uz v patek ku praze tak dojedu z masarycky tak to svihnu metrem tak at vim
Anděl - výlezy jsou tam z metra vod vlaku dva směr tram /Anděl/ a směr bus /Na Knížecí/, takže je to směr bus
vidim tedy, že přijedeš vodjinud, páč co si pamatuju eště před 2 lety, když jsem ti šla naproti, tak jsi šla od stanice vlaku i metra v jednom Smíchovský nádraží ...
pani má jak se jmenuje ta zastavka metra co je u te knajpy?
marcelino ty moje dupo karvinska ozvi se mi at muzem naplanovat cestu jasne jinak bude misa se prochazet sám
PS : Míša už mi psal,takže všechno vím a už se na vás těším
,snad změnili značku piva
Budeš se procházet s Míšou...
no co se projdu jako kazdej rok no božeee
No jo šípem - ale do srdce - kdežto do prdky to bolí - to už švanda není. No je fakt, že kluci jsou ve střelbě začátečníci a na jedovaté šípy ještě ani nedošlo, ale možná právě proto je to nebezpečnější. Zatím mi jen střílí Nerfkou na nerv.
Já byl už šípem uloven a to dokonce dvakrát takže sem zvyklej neboj . Vědátoři chtěli vyzkoušet luky malejch indiánků že jim to tak jde a je to snadný. No naštěstí to byly fakt malý děti a jedovatý šípy fasujou asi až od pěti let. Takže sem to tady moh napsat
No jak chceš - vše na tvé nebezpečí. Oni jsou schopni vyzkoušet to hned na místě a řešit hned případné reklamace
Hm tak luky
Ukecanej
Jooo a pokud je ti život drahý, praky nevoz
Já? To bych si v životě nedovolil
Já hodnej, krásnej , skromnej, inteligentní..zapoměl sem na něco?
Zlobíš
Klídek Maruš..kouřit choděj ven takže klidně bys to přežil
To vode mě byl jenom vtípek
to tě jenom ctí, kuřáci jsou slizký hnusáci a chodí kouřit na psích srazech ven, pokud seděj u stolu s těma, kdo nekouřej a navíc by jim to vadilo, to je snad logický, je to barák pivovaru a v nekuřácký části, která je hodně početně vomezená, stůl pro přes deset lidí nedaj
Přidat reakci
[1] 2 3
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1183x