Já minule studovala taky nějaký granule a tam bylo to "maso" zastoupený moučkou, popelem a živočišným tukem. Nechci, aby to vyznělo, že jsem odpůrce granulí, u mne je to holá závist. Ta naše prasopsice má ten svůj "pestrý styl" už od přinesení. Ona, co má ráno, velmi často už večer nechce a chce hrozně něco jinýho, úplně divnýho, třeba suchej chleba, obal od kyselých rybiček, nebo modelínu - taky tedy pestrou a dorazí se nějakým tím zaječím bobkem. Já bych o barfu asi ani neuvažovala, kdybych jednou neuvařila něco "pro pejsky", zamíchala jsem tam bylinky, spařila zeleninku, přidala natur rýži....a ona celý den odmítala i jen se na to podívat. A venku jsem pak našla fakt velkou hřbetní část se srstí a dlouhým tlustým ocasem a jednou ohlodanou stehenní kostí. To jí byly čtyři měsíce. Od té doby jsem už nic takového nenašla, ale možná, že jen už nenechává zbytky.
Na druhou stranu, já jak už mám taky pár křížků, nejsem zrovna moc důvěřivá a když najdu, že "rádce přes granule" doporučuje norské granule Osivjen, nebo co

, protože jsou z kvalitních surovin a mají optimální poměr masa a tuku, musím se hrozně smát, když zjistím, že kilo vyjde na cca 500 Kč.
Ale abych nebyla uplně mimo téma. Oni ti vegani mají i nějaké studie, kterými dokazují, že pes dokáže využít třeba sojovou bílkovinu?