Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Auto a pes

 

NápovědaFórum » Nezbytné rady nejen pro začátečníky » POZOR, varování 

+ přidat příspěvek
Auto a pes
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2018 06:08 Žena hannah2000 [2] Re: Kafroli
OK, děkuji za info. Pokoukám po těch postrojích po obchodech a vyzkoušíme. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2018 00:06 R Žena Kafroli [81] - German Shepherds
Ještě z tomu přichycení... mám vlastně postroj a i jejich ,,pás" to je přímo v balíčku. Máme octavku.. tak nevím jak to mají jiná auta.. ale na každé straně jsou 2 pevné háčky nebo jak tomu říct.. vhodná místa na upevnění. Když jsem ještě neměla svoje auto vozila jsem holky u našich v autě. Ti mají Hyundai a řešené v kufru je to podobně akorát se upevnění liší v centimetrech. Záleží taky n tom pejskovi jestli vydrží a nebude dělat binec :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.02.2018 00:02 R Žena Kafroli [81] - German Shepherds
Jee to leda až pojeme na výlet. Takhle zdokumentované to nemám no :-) ale jsou to klasické jednoduché postroje od Trixie.. Jestli máte štěňátko, tak to zkuste třeba potrénovat. Je maličký a když to budete zkoušet, tak se to naučí podle mě určitě brzy. Moje holky milujou cestování a když u toho můžou čučet z okna jsou v ráji.. :-D Ale proti zátarase rozhodně nejsem. Zvolila jsem tuto cestu a vyšlo to, tak jsem ušetřila. No vlastně ani ne. Penízky padly do kokin a hraček, takže mě stejně pesani očesali :-D ale asi jsou radši za mls a hračky než za něco co neocení :-D záleží na Vás no. Pak dejte vědět, jak jste se rozhodla. Držím pěsti, ať se dobře cestuje :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   25.02.2018 10:02 Žena hannah2000 [2] Re: Kafroli
Děkuji za tip. O postrojích jsme také uvažovali. Máme trochu obavy, jestli paličatého Berňáka naučíme, aby v nich byl v autě v klidu. Už jsme jednoho Berňáka měli a s ním jsme se v autě nedokázali popasovat. Vždycky se z kufru prodral až dopředu a nejoblíbeněší bylo místo u řidiče, takže jsme to vzdali. Jinak byl úžasný, poslušný, ale ne v autě. Teď máme nové štěně, tak hledáme jinou cestu. Ale o nikom, kdo by používal v autě postroje a pejsek v nich byl spokojenej jsme zatím nevěděli. Můžete mi poslat odkaz nebo foto o jaké postroje se jedná a jak je máte uchycené. Ď
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.02.2018 14:43 R Žena Kafroli [81] - German Shepherds
Zdravím, s mříží tedy zkušenosti nemám. Mám doma dva německé ovčáky a cestujeme tak, že mám pro ně postroje a připínám je v kufru. Mají to na krátko, takže přes sedadla mi nepřeskočí :-) Zvažovala jsem taktéž mříž. Ale pro mne mi to přijde jako zbytečná investice, když to u nás funguje v klidu. Holky jsou hodné, sedí a koukají ze zadu z okna. Hrozně rády cestují. Pokud i Váš mazlíček vydrží v klidu, tak bych se obyčejného postroje opravdu nebála. Pár mých známých mříž do auta využívá. Ale spíše z důvodu toho, že pejsek neposedí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   18.02.2018 18:36 Žena hannah2000 [2] – bezpečná jízda autem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s touto mříží do auta - Mříž bezpečnostní do auta Trixie petdiscont.cz/… , případně nemá jiný tip, jak bezpečně vozit velkého psa v kufru auta.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.06.2017 17:54 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   11.06.2017 23:47 R Žena petrab [10528] - foto, veterina – Auto a pes
Fotka k příspěvku !!!
 

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Nezbytné rady nejen pro začátečníky • Zobrazeno 127x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/933-auto-a-pes