Fórum » Útulky
Fórum » Útulky  
 Dobry den
 Dobry den 

0    28.11.2017 11:10 R
 0    28.11.2017 11:10 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: Kafroli
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: Kafroli No, už pár dní zase nečůrala, ale chce to opravdu děsnou trpělivost. Umíš si představit, co to je, když si lehneš do postel a máš mokrá záda
 No, už pár dní zase nečůrala, ale chce to opravdu děsnou trpělivost. Umíš si představit, co to je, když si lehneš do postel a máš mokrá záda  
 zkusime trenovat jak od miminka
 zkusime trenovat jak od miminka  Dekuji
 Dekuji 
 a jinak mam stejnej nazor jako libas, podle mne to taky bude psychicky, nezapomen, ze jste se prestehovali, nebyla zbykla tam byt, muze se bat, ze ji tam nechas... trenovat samotu je treba.
 a jinak mam stejnej nazor jako libas, podle mne to taky bude psychicky, nezapomen, ze jste se prestehovali, nebyla zbykla tam byt, muze se bat, ze ji tam nechas... trenovat samotu je treba. musim zaklepat, ze 3 den je to v poradku. Kdyz dojdu domu a misto nadani ji pochvalim, ze byla sikulka tak uplne mlati ocaskem a je cela stastna
 musim zaklepat, ze 3 den je to v poradku. Kdyz dojdu domu a misto nadani ji pochvalim, ze byla sikulka tak uplne mlati ocaskem a je cela stastna  Tak mi prave moc nekde do hlavy co se delo a zaroven doufam, ze uz se to nebude snad opakovat
 Tak mi prave moc nekde do hlavy co se delo a zaroven doufam, ze uz se to nebude snad opakovat 

3    03.11.2017 16:08 R
 3    03.11.2017 16:08 R  Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: Kafroli
 Libas [2025]   - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér  – Re: Kafroli
 stavá se mi něco co prostě nechápu a nepochopím... tak třeba někdo zkušenější poradí. Odstěhovala jsem se tehdy k přítelovi... bydleli jsme spolu na bytě a vychovávali naše psiska.. 2 fenky. No nicméně když je měli na hlídaní naši a aby nelikvidovali věci zavírala jsem je u nich v mistnosti cca 2x4 metry a mladší se tam vždycky pokadila.. no dávala jsem tomu čas bylo to štěně... no dnes je to něco přes rok... už u našich bydlíme na trvalo a mě se prostě ježí vlasy... i když jsem s nima venku pul hodiny... hodinu... dve... pokaždé když je zavřu a jdu do školy Ursa se tam pokadí. A to jsou i dny kdy venku komplet prdí na potřeby a udělá to půl hodiny po tom co příjdou do psího pokoje... nějaká rada abych jí nezabila nebo mi nezešivěděli vlasy?... Domluva a kárání jí očividně nic neříká. Izzynka už tohle nedělala ve 4 měsících a Urse je rok a 2 měsíce.. Děkuji za každou radu...
 stavá se mi něco co prostě nechápu a nepochopím... tak třeba někdo zkušenější poradí. Odstěhovala jsem se tehdy k přítelovi... bydleli jsme spolu na bytě a vychovávali naše psiska.. 2 fenky. No nicméně když je měli na hlídaní naši a aby nelikvidovali věci zavírala jsem je u nich v mistnosti cca 2x4 metry a mladší se tam vždycky pokadila.. no dávala jsem tomu čas bylo to štěně... no dnes je to něco přes rok... už u našich bydlíme na trvalo a mě se prostě ježí vlasy... i když jsem s nima venku pul hodiny... hodinu... dve... pokaždé když je zavřu a jdu do školy Ursa se tam pokadí. A to jsou i dny kdy venku komplet prdí na potřeby a udělá to půl hodiny po tom co příjdou do psího pokoje... nějaká rada abych jí nezabila nebo mi nezešivěděli vlasy?... Domluva a kárání jí očividně nic neříká. Izzynka už tohle nedělala ve 4 měsících a Urse je rok a 2 měsíce.. Děkuji za každou radu...Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 111x