Granule pro staršího psa
vybrala jste nějaké ty granulky nakonec?
jako za mě je teda marppetfood.cz jistota, žádné obilí a opravdová chuť a vůně masa. Jednoznačně super volba
Děkuji, určitě. Koukala jsem, že na tom marppetfood.cz mají i konzervy a pamlsky a dokonce i věci pro kočičky, takže to tam příště vezmu pro více našich členů farmy
nemáte zač, Snad vám budou vyhovovat stejně tak jako nám
děkuji mnohokrát za doporučení. Vyzkouším a uvidíme
0 15.02.2023 17:43 krisstaz Já stránku
www.marppetfood.cz znám a rozhodně bych se nebála jít hned do celého velkého balení. Psům to velice chutná
Dobrý den,
a prosím vás zkoušela jste i tyto?
www.krmiva-pucalka.cz/…, přemýšlím zda koupit napřed jen vzorek nebo hned celé balení..
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - taky chci začít pejskovi kupovat granule bez obilovin a na tyto od Marp čtu všude samé dobré recenze a líbí se mi, že jde o českou značku.
0 25.01.2023 23:17 Blankova Zdravím, já na marppetfood.cz kupuju jak granule, tak konzervy. Mají dobré složení a mému pejskovi vše chutná a podle srsti, dostává vše potřebné.
0 22.01.2023 23:00 Amilka_K A máte tam nějakou oblíbenou příchuť? a berete jen granule nebo i konzervy?
0 17.01.2023 22:00 Amilka_K Přidám se - granule od marppetfood.cz taky doporučím. My je kupujeme roky a našim psům granule jedou a mají krásnou a lesklou srst.
Super, takže to taky předpodkládám berete z toho marppetfood.cz nebo je i ještě něco jiného? Tohle se mi právě líbí, že je to česká produkce
0 15.01.2023 13:29 Helena V. – Granule pro staršího psa
Já kupuju granule od značky Marp, jsou bez obilovin a složení je přesně uzpůsobené pro psího seniora. Značka je navíc česká, složení má funkční a pes je zdraví a krásně lesklou srst.
0 14.01.2023 17:50 krisstaz Pejskaři máte tu prosím zkušenost s granulema ze stránky marppetfood.cz? Čtu na ně hodně recenzí, ale ráda bych hlavně tu od pejskařů
tady mají docela slušný výběr:
www.zvireci-potreby.cz/… Ono obecně je dobré, aby granulky byly v co nejlepším složení, aby nezatěžovali zbytečnými např. obilovinami zažívaní.
Zkuste tohle:
www.juko-krmiva.cz/…, je to speciálně pro starší pejsky takže dost vitamínů. Mám vyzkoušeno
0 24.06.2020 12:29 Monika – Eukunaba
0 25.04.2019 18:55 Kateřina MK Pokud vaše fenka špatně kouše granulky, doporučuji zkusit je namočit - změknou a líp se pak pejskům baští.
0 24.04.2019 21:23 Ludvík228 Za mě také Brit, jsme sice u jiné řady (Brit Care), ale na tom v podstatě nesejde… i u nás spokojenost, takže určo neplánujem měnit!
0 20.04.2019 22:54 Daniel K. – Carnilove
Já kupuji našim bafanům už přes rok a půl Carnilove a velká spokojenost jak co se složení, tak i chuti týče… můžou se jich užrat
0 19.04.2019 20:44 Markét1 – Granule pro staršího psa
Ahoj! Potřebovala bych sehnat granule pro 10-ti letou jezevčici - na ceně mi tolik nezáleží, hlavně aby se dobře kousaly a s minimálně 50% masa (samozřejmě čím víc, tím líp). Věděl byste někdo o nějakých konkrétních co např. u vás sedí a vyhovují? Děkuji!
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 103x