Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Pamlsky pro starší fenku

 

NápovědaFórum » Péče o psa » Péče o starého psa 

+ přidat příspěvek
Pamlsky pro starší fenku
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.08.2019 07:32 Markét1
Super, tak mockrát díky za reakce, zní to fakt super! Než přijdou, tak zkusíme ty stávající namočit… to je tak jednoduchý trik a přitom se přiznám, že mě do teď nenapadl. Tak alespoň provizorně, ještě jednou děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.08.2019 14:45 CarolaKKK
Zdravím, nám doma s tvrdostí vždycky pomáhalo namočit krmení do vody a chvilku ho v ní nechat. Mělo by změknout a pesanům se pak o dost líp papká. Jinak co se britu týče, my kupujeme akorát jejich granulky, s těmi velká spokojenost, každopádně ty pamlsky nemohu posoudit :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.08.2019 10:10 Viola Sam.
Za nás také doporučuji, chuťově je oba bafani milujou od prvního balení a měkkčí opravdu jsou, navíc mají i supr balení, takže i procházky ideál.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   16.08.2019 08:26 Standa45
Ahoj, my máme teď doma už několikáté balení a pesani je maj fakt moc rádi, mám dva starší jezevčíky a také už nemají zoubky co bývávaly. U těch odměn zatím bez problému, takže věřím, že tam nějaký rozdíl bude. My budeme určitě kupovat dál.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.08.2019 10:06 Markét1 – Pamlsky pro starší fenku
Ahoj, máme s manželem starší fenku velice citlivou na zoubky a sháním pamlsky, dokázal byste někdo prosím poradit? Na první pohled mne zaujaly Dental snacky od Britu - z řady Functional, ale vlastní zkušenost je pro mě přeci jen nejpodstatnější, a tak bych se ráda zeptala, jestli jsou třeba měkkčí a je to pro vaše pejsky znát, nebo se mám poohlédnout po něčem jiném.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 12x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/954-pamlsky-pro-starsi-fenku