Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Konzervy - zkušenosti

 

NápovědaFórum » Výživa » Výživa v růstu 

+ přidat příspěvek
Konzervy - zkušenosti
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   04.02.2020 13:35 RobertBaratheon Re: SimonaK
naši vlčáci si pochvalují konzervy Brit. Samozřejmě ne slovně, vrtí ocasy a jsou na tom skoro závislí, fakt to žerou, takže jim to asi chutná :) na netu jsem koukal, prý to dostalo i nějaké D test ocenění. My to kupujeme na mdshop cz s promokdem ZKUSITMDSHOP, s tím je tam sleva 10 %. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2020 20:10 SimonaK
Znovu zdravím a samozřejmě souhlas, ani já bych nešla do úplných semletých kdo ví čeho, ale na druhou stranu jsem přemýšlela, jestli opravdu některé ceny odpovídají. Co se Britu a Carnilove týče, měla jsem obě značky zaškatulkovaný jen ke granulím, ale koukala jsem a i konzervy vypadají supr, tak určo zkusíme, díky!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2020 18:13 Kristenn Re: SimonaK
No… a u čeho dnes neplatíme víc za značku než za produkt, bohužel :-D Za mě rozhodně lepší utratit o pár stovek za měsíc víc, než dávat pesanovi nějaké 10% semleté kdo ví co za pár kaček (10% co se masa týče).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.01.2020 17:41 Karla Monn. Re: SimonaK
Já jsem toho názoru, že opravdu není potřeba dávat za krmivo majlant a dá se najít krásně i v dostupnějších řadách. Celkově je to ale dost individuální, pro každého je dobrá cena něco jiného. My jsme s pesanem u Brit Premium konzerv a nemám co vytknout ať už co se kvality, tak ceny týče, u nás paráda!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2020 20:27 KarenPP Re: SimonaK
Ahoj! Jestli sháníš kvalitu za fajn cenu, u nás jede odjakživa nejvíc Carnilove… za mě a naše 2 bafany vždycky sázka na jistotu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2020 16:02 SimonaK – Konzervy - zkušenosti
Zdravím, diskuze na téma psích konzerv, tak šup sem všechny zkušenosti a poznatky, budu vděčná! Sháním kvalitní konzervy za nepřepálenou cenu, jelikož co si budeme nalhávat, dneska už se častěji platí za značku než za složení.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 10x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/960-konzervy-zkusenosti