Zpestření stravy
0 16.09.2020 14:50 ET – Seminární práce
Ahoj všichni, mohla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku týkajícího se výživy psů? Moc by mi to pomohlo. Předem děkuji moc
docs.google.com/…
0 23.07.2020 13:42 Anna Dejvická Občas bych k suchým granulím přidala něco z vlhkého krmiva - kapsu, salámek nebo klasickou konzervu, ať to pro ně není neustále to samé dokola, ale kdyby si i přesto vymýšleli, už bych nepolevovala. Pouze kdyby vyloženě odmítali jíst, byl by asi někde hlubší probém a to je pak nejspíš na radu od veta.
0 21.07.2020 09:40 Karolka HH – salámky3378
Na tohle jsou úplně bezvadný psí salámky - my konkrténě většinu času bereme od Britu a mohu doporučit všema deseti. Praktické balení, super cena a dá se využít hezky i jako samotná odměna.
0 16.07.2020 20:29 gabca.radecka – konzervy
Já občas přimíchávám konzervy! Miska pak podstatně víc voní a pro pesana je to i chuťově úplně jinde. Vždycky je do půl minuty vymalováno a mohla bych misku akorát znovu naplnit
0 14.07.2020 10:25 Markét1 Možná jim granule dostatečně nechutnají - naši pesani jsou u stejné značky i řady přes 3 roky a pořád jim po chuťové stránce velice jedou, takže se určitě dá najít.
Ahoj, doporučil bych nějaké pamlsky za nějaké úkoly co provádí. Když to budete brát jako odměnu tak si myslím, že není problém
0 10.07.2020 09:51 Valerie 18 – Zpestření stravy
Ahoj! Máme doma velký psí vybíravky a pouze s granulkami u nich dlouhodobě nejde pochodit... zpestřujete nějak suché krmivo, nebo jsem jenom moc měkká a romazlovala bych zbytečně?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 9x