Dobré konzervy pro psa
Taky tyhle granule už nějakou dobu objednáváme a výborně se osvědčily. Složení je opravdu prémiové a je to znát hned podle vůně

náš pesan se po nich může utrhat

Krmíme granulema od Rawbark. Dají se tam namíchat přesně podle potřeb každého psa. Vyplníš dotazník, kde zadáš věk, váhu, jakou má pes aktivitu a oni podle toho sestaví recepturu. Jsou hlavně z českého čerstvého masa ze svaloviny.
Ty Lubo a můžu se zeptat čím konkrétně krmíte to vaše psisko?

Za mě je základ mít hlavně kvalitní granule, především bez masokostní moučky. Konzervy beru spíš jako doplněk, třeba na zpestření nebo když nestíháme.
0 22.07.2025 10:46 verdanja Tak jsem vyzkoušela Louie konzervu,ale neúspěch,přijde,čichne a prý si to mám sníst sama,takže hledáme dál,chtěla bych konzervu jen jako přilepšení,proto s větším obsahem masa
Taky je kupujeme a pejsek si nemůže vynachválit.

Kupujeme teda většinou to balení, jak je tam víc druhů ale k tomu stejně ještě dokupuju tuhle kachní s brusinkama
www.louie.pet/… protože ta jede nejvíc

Zdravím, my už jsme rok věrní konzervám od Louie. Mají vysoký podíl masa a pejsci si libují.

Nejradši mají tu kapří.

A myslím, že to i vyrábí v čr.

Bereme teď nově tyto
rawbark.cz/…/ a zatím si je nemůžeme vynachválit. Mají i hovězí a kapří. Obsahují jen 100% masa a vývar. Krásně voní a jsou tam opravdu kusy hezkého masa.

0 13.05.2023 23:02 KlaraTam To je dobrý nápad, navíc má značka Marp dobré recenze i na jiných diskuzích, takže od nich konzervy taky objednám.
0 09.05.2023 23:06 HelenaMala
0 07.05.2023 23:47 PetrVach Kde bych se o značce dozvěděl víc informací, neznám ji.
Já kupuju konzervy Marp - obsahují hodně masa a zeleniny a nejsou v nich konzervanty ani barviva.
0 03.05.2023 23:15 EvaJasan – Dobré konzervy pro psa
Zdravím, chtěla bych svému psovi přilepšit a občas mu ke granulím koupit i konzervu. Poradíte jaká značka má kvalitní složení a hlavně dobré maso v konzervách?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 229x