Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Prezentace pejsků

 

Prezentace » verastar » Aimée Pett´s Wolf » Nápověda 

Hlavní fotka



Aimée Pett´s Wolf Fena
Majitel: verastar   Plemeno: Saarloosův vlčák s PP
Zapsáno: 25. 4. 2014   Poslední aktualizace: 25. 12. 2014 Nové fotografie 
Počet návštěv: 120   Počet palců: 0
Kategorie: Skupina 1   Oblíbenost: 5 uživatelů *
Datum narození: 19. 5. 2012   Hmotnost: 30 kg
Fotek a videí: 45+0   Komentářů: 10
*     *     *     *


O mně: Aimée Pett´s Wolf

Pro mne nádherná a hlavně jedinečná fenka - za svého páníčka si vybrala mého muže. Bohužel, nejspíše jedinná z vrhu vlkošedých, která bude moci dále předávat své geny budoucím potomkům. Jedna její sestra bohužel neprošla zdravotními testy a druhá se "ztratila" někde v Irsku. Aimée je velmi kontaktní, přátelská - miluje kontakt s lidmi a dokáže si cizího člověka "zamilovat" na první čuchnutí :-), miluje pusinkování svého okolí. Její bázlivost se projevuje pouze na výstavách v kruhu - jinak ji okolí cizích lidí i psů nevadí. Má také úžasnou mimiku obličeje i těla, kdy se dá "vyčíst" její nálada - (hravá, soustředěná, chci dělat blbosti, trucovitá, paličatá, umíněná) Se svojí sestrou Aponi asi jedinné saarloosky, které si rády "povídají". Moc ráda slovně sděluje své pocity, její upovídanost doprovází pohoda, ve které se musí nacházet. Většinou si s námi povídá, když je z něčeho nadšená nebo si chce hrát :-) Také ji naše, dnes již zesnulá Jorkšírka Bobinka naučila štěkat, tak toho také velmi ráda využívá. Její hlas je mohutný a dunivý. Pasovala se do role Alfa samice a dává to velmi ráda najevo. Dokonce si "podřídila" svoji pražskou sestru Ailinku, když my jsme u nich byli na návštěvě. Vůbec nerespektovala to, že Ailinka je doma a ona "jen" návštěva. Ale abych zde nepsala jen pozitiva, má samozřejmě i negativní vlastnosti. Mezi ně patří neskutečná tvrdohlavost a umíněnost a také touha po dobrodružství spojená s tuláctvím. Takže se musí velmi hlídat, aby neodešla na samostatnou procházku..... nejraději navštěvuje sousedův kurník..... miluje slepice a nesnáší kohouty. Se slepicemi si chce jen hrát a kohouty - ty nesnáší, protože si na ni "dovolují" a to Aimée trestá. Také sdělila po svých předcích averzi ke kočkám. Nemá moc ráda jízdu autem, první kilometry zvrací a mívá i průjem, jakmile se vyprázní, tak již "jenom" slintá - bohužel, takto na auto většina SAV reaguje

Postava: je štíhlá, váží ve svých skoro 2 letech 30kg - ale nevypadá, je postavově mohutná, hodně a ráda běhá, takže má spoustu svalové hmoty.

Původ: z chovatelské stanice Pett´s Wolf

Krmení: převážně granulky - nejoblíbenější Taste of the Wild - příchuť Southwest Canyon

Oblíbená hračka: fenky SAV Infinity a dcera Amber

Jak mi doma říkají: Ejmí, Ejmuško, ty potvoro

Chovatelská stanice: In fine mundi (Bruntál)

Poznámka: více foto na www.saarloosuvvlcak.cz

NahoruSložky fotek

Prezentace je archivována a neobsahuje fotky v plné velikosti

Složka
Všechny
fotky

(44)

Časová osa
Časová osa


 
Fotky z deníčku
Fotky z deníčku

(0)
Složka
štěňátka

(44)
 
Nejnovější fotky v dalších složkách
25.12.2014
Emilio - krytí 18.12.2014
Emilio - krytí 18.12.2014
25.12.2014
Emilio, ženich Aimée
Emilio, ženich Aimée
25.06.2014
-
-
25.06.2014
-
-
25.06.2014
-
-
25.06.2014
-
-
25.06.2014
-
-
25.06.2014
-
-

NahoruDeníček  vývoj počasí
2
6.2014
Aimée Pett´s Wolf se dnes rozhodla, že je ten správný den pro uvítání nových psích členů naší "smečky"
Jako první se přesně ve 12.00 narodil náš první a jediný klučík Ashy Crony de In fine mundi (popelavý přítel). Jeho porodní váha byla 535g a je v barvě vlkošedé.

Ve 13:43 přišla na svět první holčička - Auburn Sweetie de In fine mundi (zlatohnědý miláček)a i ta si vzala jedno prvenství Jako jediná se narodila v barvě lesní hnědá.
Její porodní váha byla 473g

Jelikož všichni chtěli být něčím první či vyjímeční, tak třetí miminko se rozhodlo, že bude to NEJVĚTŠÍ !! A tak v 16:34 spatřila světlo světa Affinity Sidheag de In fine mundi (přitažlivá vlčice) s porodní váhou 567g, vlkošedá fenka a největší jedlík celé vlčí smečky pac

Tak proto nejspíš.... po všech těchto prvenstvích nevěděla malá Amber Princess She-wolf de In fine mundi (vlčí jantarová Princezna) jak upoutat pozornost, a tak nejen že vedle svých sourozenců překvapila svojí porodní váhou 289g, ale narodila se až další den - ráno 3.6. v 06:34 hod. Musím dodat, že to bylo opravdu velké a příjemné ranní překvapení :-) Stejně jako Affinity se i ona narodila v barvě vlkošedé.

Nyní čekáme, až se z nich vyklubou krásní vlci a byli připraveni dělat radost novým majitelům. Kdo by měl o krásné vlky zájem, více info na www.saarloosuvvlcak.cz




Dárečky od návštěvníků Nápověda
NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

verastar
25.6.14 22:45
pro Hunter:
určitě ano, vaše československá vlčanda je moc krásná potlesk potlesk
hunter
25.6.14 22:39
Juu, tie sú nádherné, dúfam že časom sa aj nám pošťastí ... ale teraz prajem veľa šťastia, aj pri vyberaní nových páničkov :)
verastar
25.6.14 21:07
Děkujeme ahoj
Ještě dvě fenečky hledají nové páníčky !! Jedna v barvě vlkošedé a druhá ve vzácnější barvě lesní hnědá potlesk
 

© HAFICI.NET - https://hafici.net/prezentace/1845-aimee-pett%C2%B4s-wolf