Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Prezentace pejsků

 

Prezentace » twery » Tina » Nápověda 

Hlavní fotka



Tina Fena
Ak si niekedy mal rád psa potom sú v tvojom živote tri dni na ktoré nezabudneš
Majitel: twery   Plemeno: Německý ovčák bez PP
Zapsáno: 17. 8. 2014   Poslední aktualizace: 22. 10. 2014 Nové fotografie 
Počet návštěv: 45   Počet palců: 0
Kategorie: Skupina 1   Oblíbenost: 2 uživatelů *
Datum narození: 5. 6. 2009   Hmotnost: 0 kg
Fotek a videí: 18+0   Komentářů: 3
*     *     *     *


O mně: Ahoj, volám sa Tina ,som dlhosrstá nemecká ovčiačka,ktorá rada vyvádza. Som typický ovčiak a do domácnosti kde žijem po čase pribudli moji parťáci.V roku 2011 prišiel Sam malý ustrašený a občas vystrašený kríženček niečo medzi čivavou a trpalíkom,ktorého niekto vyhodil na ulicu.. a pred polrokom vo februári 2014 bláznivá chlpáčka rovnako vyhodená na ulicu,ktorú brat mojej pani nazval Bella (a to veľmi príhodne ako sa neskôr ukázalo).

Původ: Moja mama sa volá Dina a otec Benda,obaja sú ovčiaci a kdesi mám aj ich foto,len sa mi nechce hľadať :-) rodičia mojich parťákou sú neznámi a mne to ani hlavu neláme hlavne,že mám s kým blázniť a koho usmerňovať :-)

Krmení: všetci traja granuloidno-mäsový,ale ja nemám rada ryby fuuj tie nech si radšej plávu vo vode...A všetci traja sme závislí na piškótach :-)

Oblíbená hračka: baby akékolvek uzle,lopty z látky a frisbee... a Sam letí na gumené hračky ..teda keď mu nejaké dá ta chlpatá skupaňa (Bella)

Jak mi doma říkají: tých mien je veľa tinka,potvorka,jašterica-opica,chlpaňa,diablica...pre Sama stvúrko,bojko drobec... a Bella upírka,skúpa potvorka a najčastejšie syseľ..

NahoruSložky fotek

Prezentace je archivována a neobsahuje fotky v plné velikosti

Složka
Všechny
fotky

(17)
Složka
Ostatní

(2)
 

Časová osa
Časová osa


 
Fotky z deníčku
Fotky z deníčku

(3)
Složka
Bella

(5)
Složka
Sam

(5)
Složka
Tina

(5)
Složka
Trio, Duo

(0)
Fotky z reprezentativní složky: Ostatní
17.08.2014
Sam
Sam
17.08.2014
jej veličenstvo Polpot Bella
jej veličenstvo Polpot Bella
 
Nejnovější fotky v dalších složkách
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-
22.10.2014
-
-

NahoruDeníček  vývoj počasí
12
10.2014
Náhled
Dnes Vám predstavím nášho najmladšieho člena svorky.Polpot Bellu a to doslova a do písmena X-) .Bella sa v našej dedinke objavila vo februári tohto roku a rovnako ako Sam aj ju jej bývali :"" vyhodili na ulicu.Teraz má niečo vyše roka ale pochybujem,že z nej niekedy bude dospelá baba ako ja,pretože je to také trdlo,že až až.Verí tomu že ona je vodca (iba ona jediná ;-) ) a podľa toho sa aj správa.Je veľmi skúpa a správa sa akoby všetky hračky boli len jej.Ja však viem,že ona je ako nejaký toreador zoberie si hračku a máva mi s ňou pred ňufákom ako trafená kým ju nezačnem doháňať pac .No toto pojašené trdlo má už toho aj čo to za sebou,kopec zdemolovaných či rozhryzených vecí počnúc anténou do veže cez vodítka až po misku.Takže je nám veselo :-) love
1
9.2014
Náhled
Tak dnes som sa rozhodla napísať niečo o Samovi,alebo ako ho nazývam ja o chlapovi čo si myslí,že prevalcuje dve baby.Omyl ;-) Sam sa ocitol v našej dedine po tom ako bol vyhodený na ulicu.Nevieme čo je to za rasu niečo medzi medzi,ale zato vyjašený je až až.Naneštastie ho jeho bývalý kvázi gazda veľmi týral takže začiatky boli veľmi ťažké.Nielenže sa všetkého veľmi bál,ale naviac sme si veľmi nepadli do oka.Aspoň čo sa jeho týka... Bol veľmi zlý,pretrhal nejedno pletivo len aby sa dostal ku mne a mohol sa biť,krpec jeden trpasličí.Došlo to až do toho štádia,že sa ona (viz Sisa ona moja gazdiná) rozhodla dať mu ultimátum.Buď sa polepší,alebo mu bude hľadaný domov inde.Mal na to mesiac a ten krpec to pochopil a vzal to doslova takže sa polepšil ako tvrdím ja aj umúdril :) .Odvtedy sme si spolu nažívali dalo by sa povedať aj ideálne kým neprišla ona.. jej veličenstvo(to si o sebe myslí len ona spim ) Polpot Bella.
18
8.2014
Náhled
Tak na začiatok poviem niečo o sebe ;-) . Do svojej rodiny som sa dostala ako malý chlpatý trpaslík pred piatimi rokmi. Mali tu predomnou už jedného hafana tiež NO,ktorý sa volal Danny.. ja som ho nemala šancu poznať..odišiel za dúhový most v krásnom veku 13 a pol roka, päť dní pred tým než som sa narodila.Bol to podľa "gazdou" krásny pes no patril srdcom viac bratovi mojej pani (čo sa o mne nedá povedať,naštastie pre ňu).Moje šteňacie roky boli ako u každého iného psíka čo sa dostal do rodiny,kde ho mali radi..vyvádzala som poriadne ( no v porovnaní z tým sysľom som bola poklad), učila sa (čo povedala aj ona dosť rýchlo,baví ma to a keď za to dostanem piškotu je to ešte lepšie) Som vychovaná,ale čo sa týka socializácie k ľuďom tu pokrivkávam,nemám rada hladkanie od niekoho mimo rodiny.Čiastočne preto,že sa ma ľudia boja. Zatiaľ som k sebe pustila len dvoch ľudí (ja viem podľa niekoho je to chyba,ale mne to tak vyhovuje aj keď sa moja pani snaží o opak,..jej problém :-D )




Dárečky od návštěvníků Nápověda
NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

anargo
13.10.14 12:01
Jůů vy jste ale krásná smečka potlesk
marcelka6ka
22.9.14 23:01
ahoj zdravíme,ať se ti tu mezi naší smečkou líbí....jsme tlupa balonkových maniaků, ale jsme neškodní :-D ahoj
anargo
17.8.14 21:44
Ty jsi ale krásnááá,vítej love
 

© HAFICI.NET - https://hafici.net/prezentace/1876-tina