Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Prezentace pejsků

 

Prezentace » verastar » Infinity Shadow Canens Africae » Nápověda 

Hlavní fotka



Infinity Shadow Canens Africae Fena
Majitel: verastar   Plemeno: Saarloosův vlčák s PP
Zapsáno: 25. 12. 2014   Poslední aktualizace: 25. 12. 2014 Nové fotografie 
Počet návštěv: 23   Počet palců: 0
Kategorie: Skupina 1   Oblíbenost: 0 uživatelů *
Datum narození: 10. 8. 2013   Hmotnost: 25 kg
Fotek a videí: 4+0   Komentářů: 3
*     *     *     *


O mně: Tak konečně nastal i pro nás druhý den "D" a my jsme si mohli po dlouhém hledání a útrap jet pro naší druhou saarloosku. Pochází pro nás z daleké Francie, z chovatelské stanice Canens Africae z 1800 km vzdáleném městě nazývaném Pornic

Naší nové Saarloosce jsme mohli vybrat jméno na písmeno "I" a tak jsme zvolili Infinity Shadow (nekonečný stín). Říkáme jí Finý.

Finýnka je hodná krásná fenka. Je opatrná k cizím lidem, spíše ze začátku nedůvěřivá. Tato fenka inklinuje ke své páníčce - tedy mně. Je to takový "ocásek", na procházku bych mohla jít klidně bez vodítka - neustále se drží poblíž, nejraději u nohy. Její plachost nastupuje v momentě, když se k ní chce někdo rychle přiblížit, nebo udělá jejím směrem rychlý pohyb. Jinak přijde i k cizímu člověku, očuchá ho....

Oproti Aimée byla ze začátku "bez výrazu" Celý den udržovala výraz pokerového hráče. Chyběla ji jakákoli mimika, člověk u této fenky opravdu nevěděl, v jakém rozpoložení se nachází. Neuměla dát najevo radost, jen bázlivost řešila odstupem, ovšem i tady bez jakéhokoli výrazu v obličeji. Slovně se vůbec neprojevovala - a ani neštěkala. Jediný její "slovní" projev bylo poštěkávání, když se jí neslo žrádlo... pusinku jste si od této saarloosí slečny museli zasloužit - šetří s nimi. Na druhou stranu se moc ráda chová v náručí. (jsem zvědavá, jak dlouho to já vydržím :-) )Jízda autem ji nevadí, snáší ji dobře, nezvrací a dokonce ani neslintá...

Po třech měsících pobytu u nás se stal zázrak a z naší Finý se stala Saarlooska, kterou jsme si přáli. Z ustrašeného štěňátka se stala sebevědomá mladá fenka, která přenechala vedení naší Saarloosce Aimée. Je přátelská i k cizím lidem, ovšem - i k naší úlevě není tak "silný" vítací typ. Nemá oproti naší Aimée potřebu každou návštěvu povalit na zem a kompletně ji potom olízat :-) K člověku přijde, očuchá ho a nechá se pohladit. Je ovšem rezervovanější k dětem. Raději má dospělé lidské jedince, lidská mláďata jsou pro ni totiž dost hlučná. Dnes již i štěká a dává výrazem v obličeji najevo i své rozpoložení. Ráda si hraje jak se svojí parťačkou Aimée tak i s naší Jorkšírkou Cookie.

Postava: zatím se jedná o drobnější fenečku, ve svých 6-ti měsících váží pro mne pouhých 15 kg. I když holky jí odděleně, ona má jídlo snědené za cca 5 vteřin. Sní cokoli (bohužel) V tomto se musí hodně hlídat, chodí "užírat" kartonové krabice a její největší pochoutkou jsou papírové kapesníky :-) Naštěstí ji nenapadlo ožírat kotec.

Zatím se stále jedná o štěně, takže neustále u této fenky probíhá socializace a "odnaučování" plachosti. Od příjezdu z Francie jsme udělali už velký pokrok.

Původ: Dovoz z Francie, CHS Canens Africae

Krmení: papáme granulky i masíčko. Stejně jako u její "kamarádky" Aimée i ona papá nejraději Taste of the Wild - na příchuti ovšem vůbec nezáleží :-) Záleží pouze na množství - čím více, tím lépe :-)

Oblíbená hračka: cokoli, co se dá sežrat.... a pokud nedá, bude se tak dlouho snažit, až se jí to poved :-)

Jak mi doma říkají: Finýnko, Finý

Poznámka: v dubnu 2015 čeká naší Infinity bonitace.

NahoruSložky fotek

Prezentace je archivována a neobsahuje fotky v plné velikosti

Složka
Všechny
fotky

(3)
Složka
Ostatní

(3)
 

Časová osa
Časová osa


 
Fotky z deníčku
Fotky z deníčku

(0)
Fotky z reprezentativní složky: Ostatní
25.12.2014
Finý
Finý
25.12.2014
Finý
Finý
25.12.2014
Finý
Finý




Dárečky od návštěvníků Nápověda
NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

Jarka
4.1.15 15:14
Vítej na webu. Krásná fenečka. Přejeme vše nej do nového roku. pac
verastar
25.12.14 22:19
moc děkujeme za pochvalu :-)Vám také posíláme pozdravy a vše nej do nového roku! pac
Laďka
25.12.14 21:58
Krásná slečna! Vánoční pozdrav posílá parsonka Abby.
 

© HAFICI.NET - https://hafici.net/prezentace/1913-infinity-shadow-canens-africae