Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Prezentace pejsků

 

Prezentace » hannah2000 » Beny » Nápověda 

Hlavní fotka



Beny Pes
Majitel: hannah2000   Plemeno: Bernský salašnický pes bez PP
Zapsáno: 8. 2. 2018   Poslední aktualizace: 26. 10. 2019 Nové fotografie 
Počet návštěv: 64   Počet palců: 0
Kategorie: Skupina 2   Oblíbenost: 1 uživatelů *
Datum narození: 28. 11. 2017   Hmotnost: 45 kg
Fotek a videí: 21+0   Komentářů: 6
*     *     *     *


O mně: Tak už malý pejsek, také rošťák, který má potřebu pořád něco okousávat, zkoumat, lítat a dožadovat se pozornosti. Taky malý otesánek.

Krmení: Belcando Junior Maxi (2-4,5 měs - Belcando Puppy Gravy, do 2 měs - vařená rýže s kuřecím masem, občas granule od feny)

Oblíbená hračka: Nyní - klacek, uzel, petka, pešek, míček a rohožka. Nejlepší je petka od 0,5 l minerálky, ta dělá správný rambajz, potom rohožka - mám vlastní. Na té se dá spát a můžu ji i ohryzávat. Taky hrozně rád kradu rohožku páníčkovi, ale tu mi vždycky seberou.

Jak mi doma říkají: Říkají mi Beny, taky lumpe, prcku, ale jinak v průkazce je napsaný Ben.

Poznámka: A takhle já rostu: 6.2. 9 kg (10 týdnů), 3.3. 13,5 kg (3 měsíce) 29.3. 18,9 kg (4 měsíce) dál už mě neváží, není na čem, a nikdo mě neunese panička říká,že nerostu, ale Falko co k nám chodí (taky pes) se prý scvrkává, už jsem 3x větší a to jsem na něj koukal nahoru, když přišel poprvý

NahoruSložky fotek

Prezentace je archivována a neobsahuje fotky v plné velikosti

Složka
Všechny
fotky

(20)
Složka
Ostatní

(20)
 

Časová osa
Časová osa


 
Fotky z deníčku
Fotky z deníčku

(2)
Fotky z reprezentativní složky: Ostatní
29.03.2018
29.05.2018
29.05.2018
29.05.2018
Špagetka
Špagetka
29.05.2018
Můj nový narozeninový dárek
Můj nový narozeninový dárek
29.03.2018
11.03.2018
11.03.2018

NahoruDeníček  vývoj počasí
2
4.2019
Tak se musím pochválit. Už mi stačí bašta jen ráno a večer. Když jsem si dal i odpolední nášup, tak už jsem nějak neměl večer hlad X-) . Tak jsem to sněd až k ránu, když mě probudilo kručení v bříšku. Ale zase se mi tam nevešla snídaně hmm . Tak toho panička hned využila. Ale už mi to nevadí. Je mi 1 rok a 4 měsíce, tak už to vydržím :-D
26
3.2019
Tak jsem tady zase. Vím, už jsem o sobě dlouho nic neprozradil. No už jsem velký, byl mi nedávno 1 rok, ale doma mi pořád říkají prcku i když bych je už dávno přepral :-D.
Nejdřív teda říkali, že už jsem veliký, tak mi granulky stačí dávat jen ráno a večer, ale to teda nejde sad Hrozně mi pak kručelo už odpoledne v bříšku sad . Tak jsem si říkal, že jsem asi zlobil, tak jsem fakt způsobně seděl u dveří, aby to viděli, že jsem hodný a aby mi zase dávali polední nášup. Oni mi tedy dali ráno a večer víc, ale mmně to nějak rychlejc vytrávilo. No už je to dobrý hop. Prý se na mě nedalo koukat, tak to mám zase i s obědem hop . To snesu i ty poznámky, že jsem mimino :).
Ale jinak už to tady mám všechno zmáknutý. Například rád závodím. S kolama i s autama, běžím vedle nich po zahradě okolo plotu. No když mi nestačí, zastavím, chvíli na ně počkám a pak zase peláším. Taky si chodím pokecat se sousedem psem, je menší než já a jezdí jen na víkendy, ale mám ho rád, dobře se mi s ním štěká.
Taky rád hraju přetahovanou, páníček mi na to dal takový dlouhý věci, říkal že to jsou starý hadice. A pak přijde a taháme se o ně spolu. Hned jak ho vidím přijít domů, už k němu běžím i s hadicí, aby nezapomněl.
Taky jsem objevil fajn zábavu. Když na mě nemaj čas, stačí mi chvíli pozorovat, co dělají a pak jim nenápadně sebrat to, co odloží (jako třeba klíče, kleště, čepici a tak) a pak honem pelášit pryč a oni za mnou zaručeně poběží. Pak následuje honička a povely k noze a sedni, no a dobrůtka :) . Občas taky ještě k tomu přidají "ty potvoro, hned mi to vrať!", ale o honičku mě neošidí :) .
No jak říkám, už mám jasno, co mám dělat, protože už nejsem žádný mrně. Už jsem větší než stůl v pergole, tam bývají obvykle ty klíče od auta :-D
7
6.2018
Tak dneska jsem si narozeninový dárek prohlídl i vevnitř. Ani to nedalo tolik práce. No ale byl jsem zklamaný , vevnitř nebyla žádná dobrůtka :-O Panička všechno po zahradě posbírala a slíbila, že to všechno zase spraví stydim
Taky povídala, že má letos chudou a okousanou zahrádku. Nojo, když pro mě je všechno tak nové a zajímavé. Musím zkoumat, co by mi chutnalo, noo ;-) Některé kytky nic moc, ale některé jsou dobré. Třeba ty co nosí bažantům a morčatům, ty co žlutě kvetly. Prý to jsou pampelišky. Tak ty mám moc rád. Všechny co najdu zbaštím, i ty co nesou někomu jinýmu. Taky mám moc rád salát :-P a mrkev a jablka. Ty jsou v kleci u morčat, no oni by to stejně všechno nesnědli, jsou prťavý. I ty jejich granule by ušly. No venku je toho fakt hodně na prozkoumávání. Kdyby mě náhodou zapomněli dát granulky, tak bych určitě hladem neumřel :)
29
5.2018
Tak jsem měl další malé narozeniny -6 měsíců. Dostal jsem dárek hop Asi jsem byl hodný :) Asi paníčkům ty zešvejkaný kytky na zahradě nevadily i když mi hubovali :) Nojo, když ty kytky tak krásně křoupaly, když jsem se v nich převaloval ;-)
29
3.2018
Dneska jsem objevil novou zábavu. :) Panička si na okně zapomněla poštu, tak jsem si ji přečetl. smích




Dárečky od návštěvníků Nápověda
NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

Jarka
4.11.19 18:13
Beny, posílám ti podzimního draka. měj se hezky, Rexík. ahoj
Jarka
28.10.19 18:46
Ahoj Beny, už se nám blíží zima, těšíš se na sníh? Já moc ne, studí mě pacičky. ahoj
hannah2000
29.6.18 16:57
Ahoj Rexíku, taky zdravím. No jasný, zahrada to je moje. Teď jsou úplně nejlepší třešně, ale rybíz mi taky chutná :-P
 

© HAFICI.NET - https://hafici.net/prezentace/2156-beny