Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Royal Canin Golden Retriever - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi středních plemen » Royal Canin Golden RetrieverNápověda 

Royal Canin Golden Retriever
Krmivo Royal canin Breed Golden Retriever respektuje potřeby plemene Zlatý Retriever. Je vyvinuté s ohledem na specifické nároky plemene (sklon k DKK, tloustnutí, kvalita srsti i pracovní vytížení). Obsahuje 30% proteinů a jen 13% tuků, L-carnitin, který zajišťuje ideální kondici psa a zabraňuje obezitě. Chondroprotektiva jsou přidána pro zdravý pohybový aparát. Biotin, zinek a další minerální a stopové prvky zajišťují ideální srst. Tvar a velikost granulek je přímo uzpůsoben pro chrup retrievera a boj se zubním kamenem.

Receptura krmiva Royal canin Breed Zlatý Retriever je zárukou vysokého lesku a hebkosti srsti, optimální obsah aminokyselin s obsahem síry podporuje její růst.
Patentovaný vzájemně podpůrný komplex antioxidantů (vitamínu E, vitamínu C, luteinu a taurinu) s mannanligosacha­ridy zpomaluje stárnutí buněk. Korýši a chrupavky pro zachování plné hybnosti kloubního systému až do pozdního věku.
Unikátní složení granule pomáhá psům udržet si ideální hmotnost, receptura obsahuje složky pro optimalizaci trávích pochodů (FOS, MOS a Psyllium).

Výrobce: ROYAL CANIN | Zdroj: maxcanin.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/1697-royal-canin-golden-retriever