Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Bozita Robur Maintenance Mini - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi malých plemen » Bozita Robur Maintenance MiniNápověda 

Bozita Robur Maintenance Mini
Pro mladé a dospělé psy malých ras s normální až vyšší aktivitou. Základní produkt z řady Bozita Robur obsahuje prvotřídní suroviny jako je čerstvé švédské kuřecí maso a rýže. Vyvážený obsah živin dává zdraví a životní sílu pro všechny psy. Obohaceno SPC a Macrogard pro lepší trávení a vysokou imunitu. Antioxidační účinky zaručuje vysoký podíl vitamínu C, E a Selenu.
Složení: Kuřecí maso, kukuřičná moučka, rýže, kukuřičné klíčky, SPC (speciálně zpracované cereálie), živočišný tuk, kuřecí bujón, vaječný prášek, bramborový protein, lněné semínko, Arktické ryby, řepná vláknina, hemoglobin, sůl, chlorid draselný, pivovarské kvasnice, kvasnice (Beta - 1,3/1,6 Glucan).
Přidané množství na kg: Vitamin A 12800 IE, vitamin D3 1340 IE, vitamin E 345 mg, vitamin C 465 mg, měď 6,9 mg (měď-(II)-sulfát-pentahydrát), selen (selen z kvasnic) 0,1 mg, kyselina mléčná 0,3%. Robur Maintenance 27/15 obsahuje všechny vitamíny a minerální látky, které váš pes potřebuje.
Výživná hodnota: Proteiny 27 %, tuky 15 %, hrubá vláknina 2 %, minerální látky (popel) 6,5 % (vápník 1,3 %, fosfor 1,0 %), vlhkost 10 %.

Výrobce: LANTMÄNNEN DOGGY | Zdroj: eshop-bozita.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/1748-bozita-robur-maintenance-mini