Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Bozita Robur Performance - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi všech plemen » Bozita Robur PerformanceNápověda 

Bozita Robur Performance
Pro psy v zátěži nebo s podváhou stejně tak jako psy vybíravé. Velice vhodné pro psy s požadavkem vysoké energie. Optimální výživa pro lovecké a těžce pracující psy. Zajišťuje vysoký výkon a vitalitu. Má výbornou chuť a vysoce energetický obsah, takže je ideální pro vybíravé psy. Obohaceno SPC a Macrogard pro lepší trávení a vysokou imunitu. Antioxidační účinky zaručuje vysoký podíl vitamínu C, E a Selenu. Glucosamin a Chondroitin sulfát mají blahodárné účinky na chrupavky a klouby.
Složení: Kuřecí maso, kukuřičná moučka, kukuřičné klíčky, rýže, živočišný tuk, Arktické ryby, SPC (speciálně zpracované cereálie), bramborový protein, kuřecí bujón, vaječný prášek, hemoglobin, lněné semínko, sůl, chlorid draselný, pivovarské kvasnice, hydrolyzát korýšů (Glucosamin), kolagenový hydrolyzát (Chondroitin), kvasnice (Beta - 1,3/1,6 Glucan).
Přidané množství na kg: Vitamin A 12900 IE, vitamin D3 1360 IE, vitamin E 350 mg, vitamin C 470 mg, měď 7,0 mg (měď-(II)-sulfát-pentahydrát), selen (selen z kvasnic) 0,1 mg, kyselina mléčná 0,3%. Robur Performance 33/20 obsahuje všechny vitamíny a minerální látky, které váš pes potřebuje.
Výživná hodnota: Proteiny 33 %, tuky 20 %, hrubá vláknina 2 %, minerální látky (popel) 7 % (vápník 1,2 %, fosfor 1,0 %), vlhkost 8 %.

Výrobce: LANTMÄNNEN DOGGY | Zdroj: eshop-bozita.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/1751-bozita-robur-performance