Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Bozita Robur Light & Sensitive - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Psi všech plemen s nadváhou » Bozita Robur Light & SensitiveNápověda 

Bozita Robur Light & Sensitive
Pro citlivé dospělé psy s nižší aktivitou, nadváhou nebo psy seniory. Vhodné pro psy s nízkým požadavkem energie. Doporučeno pro psy s nadváhou, starší psy a stejně tak pro psy s trávicími problémy nebo citlivým žaludkem. Obohaceno SPC a Macrogard pro lepší trávení a vysokou imunitu. Antioxidační účinky zaručuje vysoký podíl vitamínu C, E a Selenu. Glucosamin a Chondroitin sulfát mají blahodárné účinky na chrupavky a klouby.
Složení: Kukuřičná moučka, rýže, kuřecí maso, kukuřičné klíčky, SPC (speciálně zpracované cereálie), kuřecí bujón, bramborový protein, lněné semínko, řepná vláknina, uhličitan vápenatý, dihydrogenfosforečnan sodný, sůl, chlorid draselný, pivovarské kvasnice, hydrolyzát korýšů (Glucosamin), kolagenový hydrolyzát (Chondroitin), kvasnice (Beta - 1,3/1,6 Glucan).
Přidané množství na kg: Vitamin A 13700 IE, vitamin D3 1400 IE, vitamin E 370 mg, vitamin C 500 mg, měď 7,5 mg (měď-(II)-sulfát-pentahydrát), selen (selen z kvasnic) 0,1 mg, kyselina mléčná 0,3%. Robur Light & Sensitive 19/07 obsahuje všechny vitamíny a minerální látky, které váš pes potřebuje.
Výživná hodnota: Proteiny 19 %, tuky 7 %, hrubá vláknina 2,5 %, minerální látky (popel) 6 % (vápník 1,1 %, fosfor 0,9 %), vlhkost 10 %.

Výrobce: LANTMÄNNEN DOGGY | Zdroj: eshop-bozita.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/1753-bozita-robur-light-sensitive