Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

MAPES Kůže - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Pamlsky » Ostatní pamlsky » MAPES KůžeNápověda 

MAPES Kůže
Sušená vepřová kůže, z které je odsraněn viditelný tuk. Přirozený zdroj látek potřebných pro vývoj a udržení zdravých kloubů.Na rozdíl od jiných výrobků s vysokým obsahem kolagenu, nevyžadují kůže tak vysokou aktivitu psa, při jejich kousání. Jsou proto vhodné pro pejsky, kteří přijímají potravu neochotně. Vyšší obsah tuku.Vhodná jako odměna pro pejsky při výcviku

Složení
Vysoký obsah kolagenu a elastinu, nepostradatelné bílkoviny pro správný vývin chrupavek, kostí, šlach, zubů a také jejich udržení v dobrém zdravotním stavu do vysokého věku. Kolagen se podílí i na pružnosti stěn cév. Další výrobky obsahující kolagen a gycin:kůže,ucho,šlacha,hrtany,chrupky,kost,noha,pacička.

Všechny výrobky jsou výhradně přírodního původu, bez chemických a konzervačních látek. Sušení probíhá čistým horkým vzduchem, velmi šetrným způsobem tak, aby zůstaly zachovány všechny látky obsažené v surovině. Nedochází k přepalování a přitom jsou všechny produkty vysušeny dokonale, takže nemůže dojít k jejich zplesnivění. Jsou dodržovány všechny veterinární předpisy EU, což pravidelně kontroluje veterinární dozor.Naše doplňkové krmivo je vítaným a přirozeným zdrojem radosti z kousání, zdravého mlsání a v neposlední řadě z něho psi získávají látky důležité pro výživu, které v běžné stravě často chybí. Některé výrobky, jako např. zlomky, plíce a další, se hodí jako odměna. Mezi nejoblíbenější výrobky patří známé sušené plíce, zlomky, špagety, vepřové uši, dárek a další.

Výrobce: MAPES | Zdroj: mapes.cz

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/1934-kuze