Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

ALMO NATURE Large Puppy Chicken - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Březí a kojicí feny » ALMO NATURE Large Puppy ChickenNápověda 

ALMO NATURE Large Puppy Chicken
Hypoalergenní granule s kuřecím masem a rýží pro štěňata a březí nebo kojící feny velkých plemen.

Holistické hypoalergenní granule Almo Nature s kuřecím masem a rýží jsou vynikajícím krmivem pro rostoucí štěňata. Čerstvé kuřecí maso kombinované s výživnou rýží, vitaminy a minerálními látkami tvoří krmivo odpovídající přirozeným stravovacím potřebám psů.

Dobře zvolené potraviny podporují správný vývoj vašeho štěněte - kostí, zubů, kůže, srsti, trávení a mnoha dalších tělesných funkcí.

Časté změny v krmení nebo jeho netolerance mohou oslabit trávicí proces mladých psů. Výsledkem je zhoršené využívání živin a problémy se žaludkem a trávicím ústrojím. Citliví psi a štěňata by měli být krmeni pouze hypoalergenními krmivy s vybranými přísadami.

Zuby velkých psů jsou vzhledem k jejich tělesné konstrukci širší než zuby jejich menších přátel. Zbytky jídla a bakterie mohou způsobit zubní kámen a poškodit zuby a dásně vašeho štěněte. Větší granule, dokonale přizpůsobené velikosti chrupu štěněte, podporují posilování žvýkacích svalů a usnadňují příjem potravy.

Vitaminy a minerální látky dodají vašemu štěněti zdravou a odolnou kůži a silnou, lesklou srst.

Při výrobě těchto holistických granulí jsou používány pouze nejlepší přísady. Almo Nature nikdy nepoužívá žádné nezdravé přídavné látky, barviva nebo konzervanty. Krmivo je připravováno s využitím výhradně přírodních antioxidantů.

Složení:
kuřecí maso (z toho více než 26 % čerstvého), hnědá rýže (>26 %), kukuřičná moučka, červená řepa, kuřecí olej, slunečnicový olej, vojtěška, lososový olej, kvasnice, tymián a šalvěj, Yucca - extrakt, výtažky ze zeleného čaje, hroznových semínek a citrusových plodů, minerální látky a vitamíny.

Výrobce: ALMO NATURE | Zdroj: upejska.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2015-almo-nature-large-puppy-chicken