Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

ALMO NATURE Medium Adult Salmon - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi středních plemen » ALMO NATURE Medium Adult SalmonNápověda 

ALMO NATURE Medium Adult Salmon
Hypoalergenní granule s lososem a rýží pro citlivé dospělé psy středních plemen.

Holistické hypoalergenní granule Almo Nature s lososem a rýží obohatí denní menu vašeho psa o vyvážené jídlo. Čerstvý losos v kombinaci s vysoce kvalitní rýží, vitamíny a minerály jsou v naprostém soulasu s přirozenými dietními potřebami psů. Jsou vhodné pro psy s citlivým trávením.

Středně velká plemena psů mají zuby blíž u sebe než jejich větší přátelé, ale širší než malí psi. Zbytky jídla a bakterie mohou způsobit zubní kámen a poškodit zuby a dásně vašeho psa. Malé granulky, dokonale přizpůsobené velikosti psího chrupu, podporují posilování žvýkacích svalů a usnadňují příjem potravy.

Vitaminy a minerální látky dodají vašemu psu zdravou kůži a silnou, lesklou srst.

Při výrobě těchto holistických granulí jsou používány pouze nejlepší přísady. Almo Nature nikdy nepoužívá žádné nezdravé přídavné látky, barviva nebo konzervanty. Krmivo je připravováno s využitím výhradně přírodních antioxidantů.

Složení:
losos (z toho více než 24 % čerstvého), hnědá rýže (<26 %), oves, kuřecí olej, červená řepa, slunečnicový olej, vojtěška, lososový olej, kvasnice, měsíček, Yucca - extrakt, výtažky ze zeleného čaje a hroznových semínek, minerální látky a vitamíny.

Výrobce: ALMO NATURE | Zdroj: upejska.cz

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2026-almo-nature-medium-adult-salmon