Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

GENESIS Lamb & Rice - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi všech plemen » GENESIS Lamb & RiceNápověda 

GENESIS Lamb & Rice
Kompletní krmivo s jehněčím masem a rýží pro citlivé psy.


Detailní popis

GENESIS LAMB & RICE je nutričně bohatá receptura, která zajišťuje vysokou kvalitu kompletní a vyvážené stravy pro Vašeho psa. Krmivo je přírodně konzervováno vitamínem E a je ideální pro psy s alergiemi, kožní přecitlivělostí a psy kteří upřednostňují jehněčí maso. Genesis Lamb&Rice obsahuje vhodnou kombinaci v přírodě se vyskytujících bylin, manoligo-cukrů a ostatních zdrojů přírodní vlákniny. Tím je zaručena optimální funkčnost střev, stimulace prospěšných bakterií a potlačení škodlivých. Výsledkem je dobrý imunitní systém a redukce nepříjemných pachů v tlamě.
Specifikace Genesis Adult Lamb & Rice 15 kg

Surovinové složení:
jehněčí moučka, rýže, kukuřice, kukuřičný gluten, rýžové otruby, sušená vejce, rostlinný olej (stabilizovaný tokoferolem, což je přírodní zdroj vitamínu E), sušená dužnina z řepy, rybí moučka, lněné semínko, kvasnice, lecitin, sušený plankton, přírodní bylinky (složené z turmeriku, lékořice, papriky, mořských řas, česneku, cibule, rajčat a zázvoru), fosforečnan sodný, chlorid draselný, cholin chlorid, L-lysin, česnekový olej, mannoligosacharid, kyselina askorbová (zdroj vitamínu C), 12 minerálů & 14 vitamínů.

Deklarované jakostní znaky:
Protein 23,4 %, Tuk 12,2 %, Vláknina 2,7 %, Vlhkost 8 %, Popel 8,3 %, Vápník 1,8 %, Fosfor 1,2 %, Vitamín A 16400 m.j./kg, Vitamín D3 1200 m.j./kg, Vitamín E 115 mg/kg, síran měďnatý 26 mg/kg, Omega 6 3,27 %, Omega 3 0,42 %, Omega 6:3 8:1 %.

Výrobce: GENESIS | Zdroj: upejska.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2104-genesis-lamb-rice