Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

GENESIS Skin & Coat - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi všech plemen » GENESIS Skin & CoatNápověda 

GENESIS Skin & Coat
Genesis Sensitive Skin & Coat je kompletní krmivo pro dospělé psy formulované pro krásnou lesklou srst a zdravou vláčnou kůži. Udržovaná a zdravá kůže a srst je výsledkem správného výběru krmiva. Nevhodná strava může vést ke špatné výživné asimilaci, která vyústí v citlivou a podrážděnou pokožku se sklonem ke svědění, škrábání a zvýšenému vypadávání srsti.

Krmivo Genesis Sensitive Skin & Coat bylo vyrobeno na základě vysoce kvalitních proteinů, dobře stravitelných obilovin, plně rovnovážných esenciálních vitamínů a minerálních látek i dalších doplňků. Nezbytnou složkou je komplexní směs tuků a olejů z kuřat, lososa, sezamových semínek, neupraveného severoatlantického rybího oleje a zelených mušlí a pupalky dvouleté. Genesis Sensitive Skin & Coat je určeno i pro psy, jejichž kůže je přecitlivělá a náchylná k zanícení či dermatitidám.

Tímto kvalitním složením Genesis Sensitive Skin & Coat podporuje vynikající výživný základ s viditelnými výsledky. Nejlepší výživu pro kůži a srst poskytují v komplexní a vyvážené stravě také Omega 3 a Omega 6 - ,,GLA“ mastné kyseliny (trojitá kyselina linoleová, která se nachází v oleji z papulky dvouleté). Výsledkem bude vláčná kůže, z které vyrůstá kvalitní a lesklá srst.

Výběrem kvalitní stravy předcházíte zbytečným komplikacím se svěděním, škrábáním, lámáním a vypadáváním nekvalitní srsti. Krmte Genesis Sensitive Skin & Coat a dejte tím Vašemu psímu společníkovi příležitost si užít výhody kvalitní stravy, která podpoří zdravou a vláčnou kůži i zářivou srst!



SLOŽENÍ: Moučka z lososa, jehněčí moučka, hnědá rýže, bílá rýže, kukuřice, kuřecí tuk, sušená dužnina z řepy, sušená vejce, rybí moučka, sušené kvasnice, bílkovinný hydrolyzát, sezamová semínka, sušená rajčata, sušený celer, sušený hrášek, zelené mušle, sušená mrkev, hexametafosfát sodný, sušená jablka, chlorid draselný, lecitin, pupalka dvouletá, sušené brusinky, L-lysin, chlorid sodný, glukosamin hydrochlorid, DL-methion, čekanková moučka, uhličitan vápenatý, kyselina askorbová (zfroj vitamínu C), cholin chlorid, výtažek z kvasnic, sušené květy měsíčku, L-karnitin, chondroitin sulfát, síran zinečnatý, protein zinku, doplňkový vitamín E, síran železnatý, síran manganatý, inosit, doplňkový niacin, bílkoviny železa, bílkoviny manganu, oxid zinku, biotin, thiamin mononitrát (zdroj vitamínu B1), síran měďnatý, pyridoxin hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), bílkoviny mědi, doplňkový vitamín A, doplňkový riboflavin (zdroj vitamínu B2), pantotenový vápník, jodid vápenatý (zdroj jódu), oxid manganu, doplňkový vitamín B12, seleničitan sodný, doplňkový vitamín D3, menadonin dimetylpyrimidinol hydrogensiřičitan (zdroj vitamínu K), kyselina listová.



VITAMÍNY na Kg:
Vitamín A 16500 mj/kg
Vitamín D3 1100 mj/kg
Vitamín E (Alpha-Tocopherolacetat) 120 mg

MINERÁLY:
Měď-sulfát mědi 8 mg
Měď-chelát mědi 4 mg

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY:
Protein 25.0%
Tuk 15.0%
Vláknina 2.3%
Vlhkost 8.0%
Popel 8.1%
Vápník 1.35%
Fosfor 1.0%
Draslík 0.60%
Sodík 0.50%
Hořčík 0.11%

S ANTIOXIDANTY (extrakt tokoferolu přírodního charakteru, rostlinné výtažky).

Vitamín A mj/kg 16500
Vitamín D3 mj/kg 1100
Vitamín E mg/kg 120
Vitamín K3mg/kg 0.61
Vitamín C mg/kg 150
Thiamine B1 mg/kg 13
Riboflavin B2 mg/kg 22
Pyridoxin B6 mg/kg 8
Vitamín B12 mcg/kg 160
Biotin mcg/kg 450
Cholin mg/kg 2000
Kyselina listová mg/kg 1.75
Niacin mg/kg 55
Kyslina panthoteinová mg/kg 27

MINERÁLY:
Zinek mg/kg 175
Sulfát mědi mg/kg 8
Chelát mědi mg/kg 4
Mangan mg/kg 50
Železo mg/kg 250
Jód mg/kg 1.80
Selen mg/kg 0.27

OSTATNÍ:
Chondroitin Hydrochlorid mg/kg 75
Glocosamine sulfát mg/kg 795
Omega 6 mastné kyseliny % 0.5
Omega 3 mastné kyseliny % 3.0
Poměr Omega 6 : Omega 3 6.0 : 1
Metabolizovaná energie (kcal/kg) 3651

Výrobce: GENESIS | Zdroj: upejska.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2108-genesis-skin-coat