Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

GENESIS Hip & Joint - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi všech plemen » GENESIS Hip & JointNápověda 

GENESIS Hip & Joint
Genesis Sensitive Hip & Joint je kompletní krmivo pro dospělé psy formulované pro správnou a komplexní výživu a ochranu kloubů, vazů a šlach. Věk, strava, fyzické zatížení, zranění a stres mohou ovlivnit zdraví a správnou funkci kloubů Vašeho psího společníka.


Genesis Sensitive Hip & Joint nabízí Vašemu psímu společníkovi komplexní výživu a dostatečnou ochranu celého pohybového aparátu. Pokud je Vaším cílem podpořit dosavadní zdraví kloubů, vyzů a šlach a udržet Vašeho psího společníka ve skvělé kondici i ve vyšším věku, je Genesis Sensitive Hip & Joint tím správným řešením.

Genesis Sensitive Hip & Joint udržuje zdraví, pružnost a elasticitu kloubů, vazů a šlach.

Krmivo Genesis Sensitive Hip & Joint bylo vyrobeno na základě vysoce kvalitních proteinů a dobře stravitelných obilovin i dalších doplňků, společně s kompletní směsí tuků a olejů z kuřat, lososa, sezamových semínek, neupraveného severoatlantického rybího oleje a zelených mušlí.

Velmi důležitou složkou ve výživě pohybového aparátu je chondroitin sulfát, glukosamin hydrochlorid a zelené mušle. Hojení a regenerace poškozených vazů a kloubů i následná úleva od bolesti může být podpořena výživou, založenou na správném výběru kvalitní a komplexní denní stravy kterou nabízí - Genesis Sensitive Hip & Joint.

Kvalitní výživou předcházíte předčasnému opotřebování a stárnutí pohybového aparátu Vašeho psa.

Krmte Genesis Sensitive Hip & Joint a dejte tak Vašemu psímu společníkovi volnost a radost z pohybu, kterou si užije každý den bez bolesti a to i ve vyšším věku.

Složení: Kuřecí masová moučka, rýže, kukuřice, kuřecí tuk, hnědá rýže, sušená vejce, sušená dužnina z řepy, ječmen, rybí moučka, sušené kvasnice, bílkovinný hydrolyzát, sezamová semínka, sušená rajčata, rybí olej, sušený celer, sušený hrášek, zelené mušle, chlorid draselný, hexametafosfát sodný, sušená mrkev, sušená jablka, fosfát vápenatý, lecitin, uhličitan vápenatý, sušené brusinky, L-lysin, sušené borůvky, chlorid sodný, chondroitin sulfát, glukosamin hydrochlorid, DL-methion, čekanková moučka, kyselina askorbová (zdroj vitamínu C), výtažek z kvasnic, sušené květy měsíčku, L-karnitin, síran zinečnatý, protein zinku, doplňkový vitamín E, síran železnatý, síran manganatý, inosit, doplňkový niacin, bílkoviny železa, bílkoviny manganu, oxid zinku, biotin, thiamin mononitrát (zdroj vitamínu B1), síran měďňatý, pyridoxin hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), bílkoviny mědi, doplňkový vitamín A, doplňkový riboflavin (zdroj vitamínu B2), pantotenový vápník, jodid vápenatý (zdroj jódu), oxid manganu, doplňkový vitamín D3, menadion dimetylpyrimidinol hydrogensiřičitan (zdroj vitamínu K), kyselina listová.

VITAMÍNY na Kg:
Vitamín A 16500 mj/kg
Vitamín D3 1100 mj/kg
Vitamín E 120 mg

MINERÁLY:
Měď-sulfát mědi 8 mg
Měď-chelát mědi 4 mg

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY:
Protein 25.0%
Tuk 15.0%
Vláknina 2.5%
Vlhkost 8.0%
Popel 7.0%
Vápník 1.10%
Fosfor 0.95%
Draslík 0.60%
Sodík 0.30%
Hořčík 0.11%

S ANTIOXIDANTY (extrakt tokoferolu přírodního charakteru, rostlinné výtažky)

Vitamín A mj/kg 16500
Vitamín D3 mj/kg 1100
Vitamín E mg/kg 120
Vitamín K3mg/kg 0.53
Vitamín C mg/kg 150
Thiamine B1 mg/kg 13
Riboflavin B2 mg/kg 22
Pyridoxin B6 mg/kg 8
Vitamín B12 mcg/kg 0.16
Biotin mcg/kg 450
Cholin mg/kg 2000
Kyselina listová mg/kg 1.75
Niacin mg/kg 55
Kyslina panthoteinová mg/kg 27

MINERÁLY:
Zinek mg/kg 175
Sulfát mědi mg/kg 8
Chelát mědi mg/kg 4
Mangan mg/kg 50
Železo mg/kg 275
Jód mg/kg 2.0
Selen mg/kg 0.27

OSTATNÍ:
Chondroitin Hydrochlorid mg/kg 75
Glocosamine sulfát mg/kg 795
Omega 6 mastné kyseliny % 0.5
Omega 3 mastné kyseliny % 3.0
Poměr Omega 6 : Omega 3 6.0 : 1
Metabolizovaná energie (kcal/kg) 3651

Výrobce: GENESIS | Zdroj: upejska.cz

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2109-genesis-hip-joint