Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Hypoalergenní šampon - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Kosmetika » Šampony » Hypoalergenní šamponNápověda 

Hypoalergenní šampon
Hypoalergémny šampón ( pH 6,5 ) pre psy a mačky, šťaňatá a mačatá s citlivou a jemnou kožou, obsahujúci protisvrbivé a upokojujúce látky, uľahčuje rozčesávanie srsti, pravidelné používanie šampónu zabezpečí vytvorenie ochrannej kožnej bariéry a elasticity kože

Indikácia: Pre psov a mačky, šteňatá a mačatá s jemnou, citlivou kožou, pre alergikov a atopikov, pri zápaloch kože, vhodný doplnok pri liečbe alergickej dermatitídy.

Zloženie: ALOE VERA - má upokojujúce a hojivé účinky; ALANTOÍN- hydratuje kožu, má keratolytické , upokojujúce a hojivé účinky; LIPOZÓMY- prenikajú do horných vrstiev pokožky, zadržiavajú v nej vlhkosť a tvoria ochranný film proti vysušeniu povrchu kože; PANTENOL- zjemňuje kožu a uľahčuje rozčesávanie srsti.

Dávkovanie: Primerané množstvo, podľa veľkosti zvieraťa. Kúpať 1- 2 x za týždeň; srsť dôkladne navlhčiť vlažnou vodou, aplikovať prípravok na celý povrch tela a jemnou masážou po dobu 5 minút vytvoriť bohatú penu. Nechať pôsobiť ďalších 5 minút a dôkladne opláchnuť srsť vlažnou vodou. Jemne srsť vysušiť.
Výborný odporúčam pre "citlivky" :).

Výrobce: VetriDerm | Zdroj: www.vetland.sk/eshop/detail/406/60/psy/vetriderm---sampon-hypoalergenny-250-ml

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2338-hypoalergenni-sampon