Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

BRIT VITAMINS COAT+SKIN CARE 60TBL - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Vitamíny a léčiva » Péče o srst a kůži » BRIT VITAMINS COAT+SKIN CARE 60TBLNápověda 

BRIT VITAMINS COAT+SKIN CARE 60TBL
Doplněk stravy obsahující jedinečnou kombinaci živin s antioxidačními účinky a omega 3 a omega 6 mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou získávány z čistě přírodních zdrojů - pupalkový, lněný a lososový olej. Jmenované oleje příznivě působí na růst kvalitní a třpytivé srsti a podporují zdraví pokožky.

Vhodné pro psy vyžadující náročnou péči o srst.

Kvalita srsti je závislá na poměru omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Při nedostatku jedné či druhé složky dochází k negativním projevům na pokožce a potažmo na osrstění. Využitá kombinace polynenasycených omega-3 a omega-6 mastných kyselin z pupalky dvouleté, lněného semínka a lososového oleje pomáhá zlepšit stav pokožky a srsti psa k čemuž přispívá i přítomný zinek, který
se účastní biosyntézy mastných kyselin.

Balení obsahuje 60 tablet.

PRO PREVENCI TYPICKÝCH HYPOVITAMINÓZ A PODPORU KONDICE A VITALITY. VÝŽIVOVÉ DOPLŇKY ŘADY BRIT+ JSOU OBOHACENY O BYLINY A PŘÍRODNÍ EXTRAKTY, JEJICHŽ POZITIVNÍ ÚČINKY JSOU PROVĚŘENÉ JAK VĚDECKY, TAK I TRADICÍ A ZKUŠENOSTÍ NAŠICH PŘEDKŮ.

K růstu, vývoji a udržení zdraví a dobré kondice potřebuje pes správné živiny. Jestli chcete mít šťastného, zdravého psa se zářícíma očima a krásnou srstí, je nutno mu zajistit vyváženou stravu. Používáním kvalitního krmiva a vhodných výživových doplňků můžete dopřát svému miláčkovi kvalitní a dlouhý život plný zdraví, který si určitě zaslouží.

Indikace:

huňatí psi, psi s bílou srstí, psi vyžadujcí náročnou péči o srst, zlepšení zdraví srsti a kůže, zhojení a obnova srsti v případě zranění.

Inaktivní složky:

hydrogen a dihydrogen fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý,, sterát hořečnatý, mikrokrystalická celulóza, přírodní ochucovadlo, netučné sušené mléko, laktóza, kukuřičný škrob, křemičitý aerogel, kyselina stearová, sušené pivovarské kvasnice

Složení:

oleje a tuky, mléko a mléčné deriváty, kvasnice, vitamíny a minerály

Analytické složky:

vlhkost 6,2%, hrubý protein 7,5%, hrubé oleje a tuky 6,5%, hrubý popel 2,9%, hrubá vláknina 0,1%

Výrobce: BRIT | Zdroj: www.patro.czobjects/1076088311.html

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2409-brit-vitamins-coatskin-care-60tbl-