Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Trainer Fitness3 Adult Medium/Maxi Kačka, ryža, olej, 12,5 kg - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » Trainer Fitness3 Adult Medium/Maxi Kačka, ryža, olej, 12,5 kgNápověda 

Trainer Fitness3 Adult Medium/Maxi Kačka, ryža, olej, 12,5 kg
Trainer Fitness3 sú mono-proteínové (OAP) krmivá s integrovanými funkčnými prísadami, ktoré napomáhajú k rýchlej podpore kondície dospelých psov. Použitie kačacieho mäsa ako jediný zdroj živočíšnych bielkovín a ryže ako jediný zdroj uhlohydrátov napomáha ľahkej stráviteľnosti. Krmivo obsahuje kukuričný olej, ktorý je obzvlášť vhodný pre dospelých psov náchylných na intoleranciu bielkovín. Suchý extrakt z ananásu podporuje správnu funkciu zažívacieho ústrojenstva, zatiaľ čo suchý extrakt z plodov vlčej bobule (Lycium barbarum), napomáha vyrovnávať zvýšenú potrebu antioxidantov. Vložené chondroprotektíva (Perna canaliculus) na podporu pohybového aparátu a na ochranu bedrových a lakťových kĺbov.
Goji (Lycium barbarum) sú sýto červené plody kustovnice čínskej, ktorým sa hovorí aj vlčie bobule. Vysušené vyzerajú ako hrozienka. Je bohaté na amínokyseliny - stavebné kamene bielkovín a na vitamíny. Je známe aj tým, že vyživuje pečeň a obličky a má všeobecné antioxidačné účinky proti starnutiu. Z nutričného hľadiska obsahuje 18 druhov aminokyselín, vrátane všetkých osem esenciálnych (napr. tryptofan či isoleucín), až 21 stopových prvkov (menujme napríklad zinok, železo, meď, vápnik, germánium, selén a fosfor). Ďalej obsahujú vitamíny C, B1, B2, B6 a E. Musíme spomenúť tiež beta-sitosterol. Tento rastlinný sterol sa dnes využíva pri podpornej liečbe zvýšenej hladiny cholesterolu, ďalej pri problémoch s prostatou a má tiež protizápalový účinok. Goji zlepšuje kvalitu kože, udržuje životnú energiu a dobrý zrak.
Slávka pyskatá (Perna canaliculus) je vysoko účinný prostriedok, ktorý ponúka starším psom udržiavať kĺby pohyblivé a voľné. Poskytuje dokonalú zásobu proteínov, vitamínov, minerálov a mimoriadne cennej eikozatetraénovej kyseliny - špeciálnej substancie zo skupiny viac nenasýtených mastných kyselín Omega-3, ktoré blahodárne pôsobia na organizmus. Extrakt z Perna Canaliculus ( novozélandská zelená mušľa) obsahuje glukosamín v prírodnej forme a polysacharidy (GAG), ktoré sú prekurzormi pre lepšie využitie Glukosamínu v kĺboch. Ďalej obsahuje množstvo omega3 mastných kyselín a hlavne eicosatetraenoic (ETA), Eicosapentaenoic (EPA) a Docosahexaenioc (DHA) mastné kyseliny, ktoré významne vplývajú na zápalové procesy v kĺboch a tým aj ovplyvnenie bolesti. Všetky látky obsiahnuté v slávke pyskatej významne pomáhajú pri prevencii a liečbe ochorení pohybového aparátu. Po viac než 30-ročnom výskume austrálskych, japonských a novozélandskych vedcov i lekárov, ktorí spolupracovali aj s európskymi odborníkmi, boli izolované aktívne látky, špeciálne ETA kyseliny z tkaniva tela lastúrnika. Používa sa na utíšenie celkových zápalových stavov v organizme, napr. pri reumatoidnej artritíde, osteoartritíde, ako aj vírusmi spôsobenej artritíde (parainfekčná artritída). Lyprinol má výrazné priaznivé účinky na kardiovaskulárny systém.
ZLOŽENIE: ryža 17%, kačacia múčka 17%, ryžový proteín, kukuričný olej 8%, ryžová múka, ľanové semienka, hydrolyzované rastlinné bielkoviny, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, FOS (frukto-oligosacharidy) 0,3%, suchý extrakt z plodov vlčích bobúl (Lycium barbarum) 0,05%, slávka pyskatá (Perna canaliculus) 0,05%.
ANALÝZA: N-látky 22%, vlhkosť 8,00%, tuky 14,00%, vláknina 2%, popol 6,60%, vápnik 1,10%, Fosfor 0,80%, Omega 3 mastné kyseliny 0.90%, Omega-6 mastné kyseliny 5,00%.
VITAMÍNY A MINERÁLNE LÁTKY: vitamín A 26.000 mj / kg, Vitamín D3 1.350 mj / kg Vitamín E 555 mg / kg, síran meďnatý pentahydrát (meď) 50 mg / kg, bezvodý vápnik jodidu (jód) 25 mg / kg, uhličitan železnatý (železo) 350 mg / kg seleničitan sodný (selén) 20 mg / kg, oxid zinočnatý (zinok) 160 mg / kg, oxid manganatý (mangán) 56 mg / kg, cholín chlorid, 1800 mg / kg.
SENZORICKÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY: suchý extrakt z ananásu (Ananas comosus) 1.000 mg / kg.

Výrobce: Novafoods Trainer | Zdroj: krmivo-pre-psov.heureka.sk/trainer-fitness3-adult-medium-maxi-kacka-ryza-olej-12_5-kg/

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2416-trainer-fitness3-adult-mediummaxi-kacka-ryza-olej-125-kg-