Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Trainer Professionale Daily Maxi (ADULT) 15 kg - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Dospělí psi středních plemen » Trainer Professionale Daily Maxi (ADULT) 15 kgNápověda 

Trainer Professionale Daily Maxi (ADULT) 15 kg
Trainer professional je kompletné krmivo špeciálne vyrobené pre dospelé psy veľkých plemien od 2-och rokov života (nad 25kg). Krmivo je veľmi chutné a vynikajúco prijímané psami veľkých plemien, obsahuje vysoký podiel čerstvého kuracieho a morčacieho mäsa. Množstvo tuku v krmive je vybilancované tak aby váha psov dosiahla ideálny stupeň. Krmivo je doplnené o chondroitín-sulfát a glukosamín pre ochranu kĺbov a kostí. Vitamíny skupiny B zabezpečujú správnu činnosť pečene. Vitamíny skupiny B zabezpečujú správnu činnosť pečene. Krmivo neobsahuje žiadne farbivá a dochucovadlá.
Glukosamín - má rozhodujúci podiel na udržaní plnej funkčnosti kĺbových chrupaviek Je neoddeliteľnou súčasťou kĺbových tkanív, kde udržuje ich pružnosť a funkčnosť. Udržuje pružnosť chrupavky a zamedzuje jej poškodeniu, zmierňuje bolesti v kĺbe a pôsobí protizápalovo. Pôsobí ako prevencia pri liečení artritídy, artrózy, osteoporózy, svalových bolestí.
Chondroitín sulfát - je hlavným komponentom medzibunkovej hmoty chrupavky. Chráni chrupavku proti deštrukcii. Viaže na seba vodu, čím udržuje pružnosť chrupavky a tým aj jej pevnosť a tvar. Pomáha pri tvorbe proteoglykanov, čo je viskózne mazivo nachádzajúce sa v spojivových tkanivách. Tekutina umožňuje výživu chrupavky, aby nebola podvyživená, suchá, tenká a krehká.
V prípade nedostatku chondroitín sulfátu dochádza k ochoreniu kĺbov, bolestiam, poškodeniu chrupavky alebo k zníženiu pohyblivosti kĺbov.
MSM - (metylsulfonylmetán) je zlúčenina prirodzene se vyskytujúca v organizme psa. Slúži ako zdroj organickej síry. Práve amínokyseliny s obsahom síry (cysteín a methionín) zodpovedajú za kvalitu a pevnosť vlasov alebo srsti a samozrejme kože. Zosilujú, zpevňujú, zlepšujú ich štruktúru a zvyšujú odolnosť voči negatívnym vplyvom. Zároveň síra slúži ako silný a stabilný antioxidant.
prírodné antihistaminikum potláča alergie potravinové a alergie zo životného prostredia
v krvnom obehu sa udržiava viac ako 12 hodín a podporuje detoxikáciu organizmu, t.j. odstraňuje toxíny z tela – „čistí vnútorné steny ciev“
pomáha odstraňovať zápaly a opuchy kĺbov, znižuje bolesti, odstraňuje svalové kŕče, bolesti chrbta a svalov a prináša úľavu pri akútnych zraneniach (natiahnutie svalov a šliach)
má antiparazitné účinky, preventívne pôsobí pri plesňových ochoreniach (ničí parazity tráviacej sústavy)
pomáha pri poruchách imunitného systému
poskytuje síru na tvorbu keratínu nevyhnutného na udržiavanie zdravia pokožky, pazúrov a vlasov
výrazne zjemňuje jazvy a hojí rany
dôležitý pre tvorbu kolagénu, potrebného na správnu tvorbu chrupaviek a kostí
podporuje tvorbu vitamínov (C, H, B5 a B13), ktoré sú potrebné pre správnu funkciu metabolizmu a nervového systému
odstraňuje hyperaciditu (prekyslenie žalúdka), tráviace problémy (zápchu, hnačky) a obnovuje perilstatiku čriev.
ZLOŽENIE: kukurica, dehydrované kuracie a morčacie mäso min. 20%, sušené hovädzie mäso, sušená šunka, ryža, hovädzí tuk, bravčové oškvarky, dužina z cukrovej repy, hydrolizovaná kuracia bielkovina, dehydrovaný tuniak, pivovarské kvasnice 0,5%, chlorid sodný, lignocelulóza, glukosamín sulfát 0,045%, chondroitín sulfát 0,005%.
DOPLNKOVÉ LÁTKY: čakanka (Cichorium intybus) 1000mg, bioflavonoidy (citrusové extrakty) 500mg.
VITAMÍNY: Vit. A 23400 m.j., Vit. D3 1215 m.j., Vit E 290mg, Vit. B1 10,4mg, Vit. B2 18mg, Vit. B3 23.44 mg, Vit. B6 6.8 mg, Vit. B9 2 mg, Vit. B12 0.14 mg.
ANALÝZA: N-látky 24%, vlhkosť 8%, tuky 14,5%, vláknina 2,2%, popol 5,8%, vápnik 1,00%, fosfor 0,75%, meď 18mg.
KONZERVÁCIA: výlučne vitamínom E (alfa-tokoferol) a rozmarínom. Pri výrobe neboli použité žiadne chemické látky ( hormonálne prípravky, antibiotiká) a žiadne farbivá.

Výrobce: Novafoods Trainer | Zdroj: krmivo-pre-psov.heureka.sk/trainer-professionale-daily-maxi-adult-15-kg/

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2418-trainer-professionale-daily-maxi-adult-15-kg-