Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Trainer Personal Medium/Maxi Beauty Adult 12,5 kg - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » Trainer Personal Medium/Maxi Beauty Adult 12,5 kgNápověda 

Trainer Personal Medium/Maxi Beauty Adult 12,5 kg
Jedná sa o krmivo, ktoré obsahuje všetky hlavné funkčné zložky podporujúce všeobecné zdravie zvierat. Oxi-fend® je prírodný černicový extrakt z Kalifornskej čučoriedky s vysokým obsahom antioxidantov, ktorý pomáha zlepšiť výkon a pôsobí proti stresu (pri agility a výstavách). Morské riasy (Arthrospira platensis) a hydrolyzát z rýb zabezpečuje príjem všetkých živín rozhodujúcich o kvalite srsti a kože. S pomocou jablkového extraktu Applezin® napomáha udržiavať a podporovať prirodzenú farbu srsti. Je to kompletná a vyvážená strava, ktorá poskytuje psom základné nutričné hodnoty nutné k rovnováhe krásy, vitality a dlhovekosti.
ZLOŽENIE: kukurica, dehydrované kuracie a morčacie mäso, čerstvé kuracie a morčacie mäso, ryža, kukuričná krupica "fioretti", hydrolyzovaná kuracia bielkovina, bravčová masť, repné odrezky, kukuričný glutén, lieskové oriešky, zemiaková bielkovina, kukuričný olej, ľanové semienka, pivovarské kvasnice 0,60%, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, vláknina z hrachu, lignocelulóza, hydrolyzát z rýb 0,15%, uhličitan vápenatý, ryžová múčka, FOS (frukto-oligosacharidy), Slávka zelenoústa (Perna canaliculus), Morská riasa (Arthrospira platensis) 0,05%, Oxi-Fend® extrakt zo suchých černíc 0,03%, Applezin® suchý výťažok z jabĺk 0,03%.
VITAMÍNY A MINERÁLNE LÁTKY: Vitamín A 26.000 Ul/kg, Vitamín D3 1.350 Ul/kg, Vitamín E 355mg/kg, pentahydrát síranu meďnatého (meď) 50 mg/kg, uhličitan železnatý (železo) 348,84 mg/kg, jodid draselný (jód) 3,68 mg/kg, seleničitan sodný (selén) 20 mg/kg, oxid zinočnatý (zinok) 160 mg/kg, oxid mangánu (mangán) 56,45 mg/kg, cholín chlorid 450 mg/kg, DL-metionín 70 mg/kg, L-karnitín 50 mg/kg. Senzorické doplnkové látky: sušený extrakt z čakanky (Cichorium intybus) 1.300 mg/kg.
ANALÝZA: N-látky 25,50%, vlhkosť 8%, tuky a oleje 14,5%, popol 5,9%, vláknina 2,1%, vápnik 1,0%, fosfor 0,8%. nenasýtené mastné kyseliny Omega3 0,50%, Omega 6 3,4%.

Výrobce: Novafoods Trainer | Zdroj: krmivo-pre-psov.heureka.sk/trainer-personal-medium-maxi-beauty-adult-12_5-kg/

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2421-trainer-personal-mediummaxi-beauty-adult-125-kg-