Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Trainer Fitness 3 Adult Medium / Maxi konské mäso s hráškom - 12,5 kg - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » Trainer Fitness 3 Adult Medium / Maxi konské mäso s hráškom - 12,5 kgNápověda 

Trainer Fitness 3 Adult Medium / Maxi konské mäso s hráškom - 12,5 kg
Použitie sušeného konského mäsa ako jediný zdroj živočíšnych bielkovín a zeleného hrášku ako jediný zdroj uhlohydrátov, napomáha ľahkej stráviteľnosti a v prípade hnačiek urýchľuje liečenie. Vložený kukuričný olej je obzvlášť vhodný pre psov náchylných na intoleranciu bielkovín. Suchý extrakt z ananásu podporuje správnu funkciu zažívacieho ústrojenstva, zatiaľ čo suchý extrakt z plodov vlčej bobule (Lycium barbarum), napomáha vyrovnávať zvýšenú potrebu antioxidantov. Integráciou so suchým extraktom z harmančeka pravého napomáha krmivo zlepšovať zloženie črevnej mikroflóry, čím účinne znižuje zápach exkrementu.Goji (Lycium barbarum) sú sýto červené plody kustovnice čínskej, ktorým sa hovorí aj vlčie bobule. Vysušené vyzerajú ako hrozienka. Pochádzajú z úbočí himalájskych kopcov, Číňania ich poznajú už takmer dvetisíc rokov a sú samozrejmou súčasťou ich jedálneho lístka. Tradičná čínska medicína ich oddávna považovala za liečivú potravinu podporujúcu dlhovekosť a silu. Goji zlepšuje kvalitu kože, udržuje životnú energiu a dobrý zrak. Goji je bohaté na amínokyseliny - stavebné kamene bielkovín a na vitamíny. Je známe aj tým, že vyživuje pečeň a obličky a má všeobecné antioxidačné účinky proti starnutiu.
Harmanček pravý (Matricaria recutita) obsahuje mnoho zlúčenín s antibakteriálnymi, antivirálnymi, regeneračnými a inými vlastnosťami, preto má široké použitie. Používa sa proti zápalovým chorobám ako zápal močových ciest, zápal nad semenníkov a pod. Veľmi účinne pôsobí pri chorobách tráviaceho traktu, redukuje žalúdočné a črevné poruchy a koliky, redukuje bolesť a kŕče tráviaceho traktu.
ZLOŽENIE: struky z hrachu, múčka z konského mäsa 12%, kukuričný olej 9,5%, hrášok 5%, ľanové semienka, hydrolyzované rastlinné bielkoviny, proteín hrachu, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, FOS (frukto-oligosacharidy) 0,3%, suchý extrakt z plodov vlčích bobúl (Lycium barbarum) 0,05%.
ANALÝZA: N-látky 23,5%, vlhkosť 8,00%, tuky 13%, vláknina 2,10%, popol 6,70%, vápnik 1,00%, Fosfor 0,85%, Omega 3 mastné kyseliny 0,85%, Omega-6 mastné kyseliny 4,80%.
VITAMÍNY A MINERÁLNE LÁTKY: vitamín A 26.000 mj / kg, Vitamín D3 1.350 mj / kg Vitamín E 555 mg / kg, síran meďnatý pentahydrát (meď) 50 mg / kg, bezvodý vápnik jodidu (jód) 25 mg / kg, uhličitan železnatý (železo) 350 mg / kg seleničitan sodný (selén) 20 mg / kg, oxid zinočnatý (zinok) 160 mg / kg, oxid manganatý (mangán) 56 mg / kg, cholín chlorid, 1.800 mg / kg, dL-metionina 800 mg/kg.
SENZORICKÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY: suchý extrakt z ananásu (Ananas comosus) 1.000 mg / kg, Echinacea Complex ™ suchý extrakt z harmančeka pravého (Matricaria recutita) 1.000 mg / kg.

Výrobce: Novafoods Trainer | Zdroj: www.petstore.sk/Granule-pre-dospelych-psov/Trainer-Fitness-3-Adult-Medium-Maxi-konske-maso-s-

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2426-trainer-fitness-3-adult-medium-maxi-konske-maso-s-hraskom-125-kg-