Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Ocean Blue Originals - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Ocean Blue OriginalsNápověda 

TimberWolf Ocean Blue Originals
Timberwolf Ocean Blue® Originals Grain Free Formula je unikátna hypoalergénna receptúra vhodná pre psov s kožnými problémami a pri ťažkostiach, ktoré vznikli v dôsledku nahromadenia toxínov zo stravy. Toto krmivo je výbornou voľbou u psov, ktorí potrebujú stredný obsah bielkovín a tukov. Timberwolf Ocean Blue® Originals je charakteristický nízkym obsahom popola (8%) a vysokým obsahom bielkovín (70%). Na výrobu múčky z ryby je použitá celá ryba, nie len to, čo zostane po spracovaní na ľudskú potrebu, ako je tomu u bežne používanej mäsovej múčky. Timberwolf Ocean Blue® Originals je plne vyvážené krmivo a spĺňa požiadavky pre každý vek psa. Je vhodné pre tých, ktorí vyžadujú krmivo s obsahom rybieho mäsa s pridaním ďalších zdrojov bielkovín ako: svalové tkanivo, vnútorné orgány, týmus a pankreas, vajíčka, jogurt atď., A v tých prípadoch, kde je potrebný vyšší prísun bielkovín. V tomto krmive majú vysoký obsah kyselina linolénová, omega-3 mastné kyseliny z lososovej múčky, múčky z marenia a lososového oleja, ktorý obsahuje EPA a DHA. Z krmív, ktoré sú známe, má najvyšší pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín. Obsah omega-3 mastných kyselín je 1,25% na hmotnosť krmiva. Pre zaistenie stability vysokých hladín omega-3 je použitý vyšší obsah zmiešaných tokoferolov a vitamínu E. Výskumy predpokladajú, že pomer omega-3 ku omega-6 vyššie ako 1: 6 môže znížiť výskyt rakoviny a predĺžiť život zvieratám, ktoré sú už rakovinou postihnuté. Sleď je bohatý na živiny, omega-3 mastné kyseliny, EPA, DHA a je výborným zdrojom vitamínu D a zinku. Lososová mäsová múčka je výborným zdrojom koncentrovaných, dobre vstrebateľných bielkovín, tuku, vápnika, fosforu a omega-3 mastných kyselín, ktoré sú potrebné pre zdravú pokožku, srsť a vývoj mozgu šteňaťa. Morské riasy sú bohaté na minerálne látky, hlavne zinok, ktorý je dôležitý pre zdravie hlavne u severských plemien psov. Špenát je prirodzeným zdrojom zinku, horčíka, mangánu, karotenoidov, vitamínov A, C, E, antioxidantov a kyseliny listovej. Niacín a vitamín B pomáhajú pri trávení, nervových funkciách, pri spracovaní bielkovín, sacharidov, tukov a podporujú mozgové funkcie.
Pre vysoké zdravotné riziko do našich krmív nepridávame vitamín K3.

Všetky receptúry Timberwolf Originals spĺňajú nutričné požiadavky pre všetky plemená a každú fázu života psa.

Receptúru Ocean Blue® Originals Grain Free odporúčame pre: šteňatá, gravidné a dojčiace suky, pracovné psy, seniorov a pre udržanie kondície.



Ďalšie benefity:

- prevencia zápalov kože a uší
- znižuje zápach exkrementov
- prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- zvyšuje odolnosť proti chorobám a stresom

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-ocean-blue-originals/

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2495-timberwolf-ocean-blue-originals