Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Wilderness Elk Originals - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Wilderness Elk OriginalsNápověda 

TimberWolf Wilderness Elk Originals
Receptúra Timberwolf Wilderness ™ Elk Originals je vhodná pre psov s kožnými problémami a pri ťažkostiach, ktoré vznikli v dôsledku nahromadenia toxínov zo stravy. Toto krmivo je výbornou voľbou u psov, ktorí potrebujú stredný obsah bielkovín. Je bohaté na kyselinu linolénovú a omega-3 mastné kyseliny z lososového oleja, ktorý je bohatý na EPA a DHA. Výskumy predpokladajú, že pomer omega-3 ku omega-6 vyšší ako 1: 6 môže znížiť výskyt rakoviny a predĺžiť život zvieratám, ktoré sú už rakovinou postihnuté. Pre zaistenie stability vysokých hladín omega-3 je použitý vyšší obsah zmiešaných tokoferolov a vitamínu E. EPA je prospešná pre srdcový a obehový systém, podporuje zdravé krvné triglyceridy a prietok krvi. EPA hrá dôležitú úlohu pre zdravé pohybové ústrojenstvo, napomáha pri bolesti a zápaloch. DHA je prirodzene sa vyskytujúca mastná kyselina podporujúca normálne psychické funkcie, pamäť, sústredenie a učenie. Wilderness ™ Elk Originals obsahuje čerstvé semienka, ryby, bylinky, zeleninu a ovocie, ako napríklad: petržlen, tymian, senovka grécka, mleté semienka feniklu, čučoriedky, černice, čierne maliny, ktoré pomáhajú pri trávení a majú antioxidačné vlastnosti.
Kvôli vysokému zdravotnému riziku do našich krmív nepridávame vitamín K3. Pre vysoký obsah vitamínu K1 používame lucernu, morské riasy, ovos.

Všetky receptúry Timberwolf Originals spĺňajú nutričné požiadavky pre všetky plemená a každú fázu života psa.

Receptúru Wilderness ™ Elk Originals odporúčame pre: šteňatá, gravidné a dojčiace suky, pre psov s alergiami, pre udržiavanie kondície.



Ďalšie benefity:

- prevencia zápalov kože a uší
- znižuje zápach exkrementov
- prevencia kardiovaskulárnych ochorení
- zvyšuje odolnosť proti chorobám a stresom

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-wilderness-elk-originals

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2496-timberwolf-wilderness-elk-originals