Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Black Forest PLATINUM formula Grain Free - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Black Forest PLATINUM formula Grain FreeNápověda 

TimberWolf Black Forest PLATINUM formula Grain Free
Black Forest Platinum je výborné krmivo pre psy s kožnými reakciami na potravu a pri nahromadení toxínov. Základom tejto formuly je čerstvé mäso z diviny, jahňacie mäso, lososový a sleďový olej, ľanové semienka a slnečnicové semienka a dehydrovaná múčka z lucerny. Toto krmivo je kompletne vyrovnané, obsahuje vysoké hladiny omega-3 esenciálnych mastných kyselín zo sleďového oleja obsahujúceho EPA a DHA. V skutočnosti sa tu nachádza 1,45% omega-3 esenciálnych mastných kyselín na celkový obsah krmiva. Výskumy predpokladajú, že pomer omega-3 ku omega-5 vyšší než 1:6 môže znížiť výskyt rakoviny a predĺžiť život zvieratám, ktoré sú už rakovinou postihnuté. Vyššie hladiny zmiešaných tokoferolov a vitamínu E chránia vysoké hladiny omega-3 mastných kyselín. EPA je prospešný pre srdce, obehový systém (podporuje zdravé trigliceridy) a prietok krvi. Zohráva dôležitú úlohu pri prirodzenom pohybe kĺbov, pomáha pri bolesti a zápalových reakciách. Je to prirodzene sa vyskytujúca nesaturovaná mastná kyselina. DHA podporuje psychické funkcie, pamäť a sústredenie. V tomto krmive sme použili vlastnú zmes byliniek ako petržlen, tymián, bazalka, senovka grécka, anízové semienka, čučoriedky, brusnice a jablká. Pre privysoké zdravotné riziko do našich krmív nepridávame vitamín K3.
Toto krmivo sa odporúča pre: laktujúce feny, šteňatá, udržiavanie kondície, pre pracovné psy a pre psy trpiacimi alergiami.

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-black-forest-platinum-fo

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2497-timberwolf-black-forest-platinum-formula-grain-free