Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Lamb with Apples PLATINUM formula Grain Free - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Lamb with Apples PLATINUM formula Grain FreeNápověda 

TimberWolf Lamb with Apples PLATINUM formula Grain Free
Timberwolf Lamb & Apples™ Grain Free Platinum Formula je vyrábaná z čerstvej jahňaciny, voľne sa pasúcej na rozsiahlych zelených pláňach Nového Zélandu, krajiny, ktorá je považovaná za producenta najkvalitnejšieho jahňacieho mäsa na svete. Jahňacina má jemnú, ale výraznú chuť, je výborným zdrojom ľahko vstrebávateľného železa, zinku a vitamínov skupiny B, ktoré napomáhajú vstrebávaniu iných vitamínov a minerálnych látok z potravy. Základom Timberwolf Lamb & Apples™ Grain Free Platinum Formula je jahňacie mäso, ktoré je výborné pri manažmente nežiaducich reakcií na krmivo. Jahňacina je výborná pri náhlej nutričnej požiadavke u psov pod enormným stresom, u rastúcich psov, u zotavujúcich sa psov a starších psov, kde je potrený koncentrovaný zdroj živín. Nutričná hodnota krmiva založená na mäse obsahuje viac ako 10lb jahňaciny a rybacej mäsovo múčky na 20lb krmiva. Vysoké hladiny aminokyselín poskytujú základ pre hustú srsť, zdravú ružovú pokožku, silný imunitný systém a výborný svalový tonus. Melanín, proteín zodpovedný za pigmentáciu, sa tvorí z aminokyselín prijímaných potravou. Toto krmivo obsahuje vysoké hladiny dobre vstrebávateľných ingrediencií a koncentrovaný zdroj živín. V Timberwolf Lamb & Apples™ Grain Free Platinum Formule sa nachádza slnečnicový olej, ktorý pôsobí ako antioxidant pri zvýšených hladinách vitamínu E. V tejto receptúre je použitá vlastná zmes zdraviu prospešných byliniek ako rozmarín, ktorý je bohatý na draslík, vápnik, železo, horčík, meď a mangán. Použitá mäta pomáha pri trávení, tymián obsahuje vitamín C, ktorý pomáha vybudovať odolnosť organizmu voči infekciám a ničí voľné radikály. Pre privysoké zdravotné riziko do našich krmív nepridávame vitamín K3 , pre dosiahnutie vysokej hladiny vitamínu K1 pridávame do krmiva lucernu a riasy.
Toto krmivo sa odporúča pre: laktujúce feny, šteňatá, pri raste, udržiavaní kondície, pre pracovné psy a pre psy trpiacimi alergiami.

Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-lamb-with-apples-platinu

Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2499-timberwolf-lamb-with-apples-platinum-formula-grain-free