Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

TimberWolf Wilderness Elk & Salmon PLATINUM formula Grain Free - Recenze a zkušenosti

 

Výrobky » Granule » Speciální » TimberWolf Wilderness Elk & Salmon PLATINUM formula Grain FreeNápověda 

TimberWolf Wilderness Elk & Salmon PLATINUM formula Grain Free
Táto unikátna formula sa odporúča pri dermatologických a iných komplikáciách, ktoré sú vyvolané vedľajšími účinkami potravy alebo nahromadením toxínov. Timberwolf Platinum Wilderness™ Elk obsahuje vysoké hladiny omega-3 mastných kyselín pochádzajúcich z lososového oleja, v ktorom sú obsiahnuté aj EPA a DHA. Výskumy predpokladajú, že pomer omega-3 ku omega-6 vyšší než 1:6 môže znížiť výskyt rakoviny a predĺžiť život zvieratám, ktoré sú už rakovinou postihnuté. EPA je prospešný pre srdce, obehový systém (podporuje zdravé trigliceridy) a prietok krvi. Zohráva dôležitú úlohu pri prirodzenom pohybe kĺbov, pomáha pri bolesti a zápalových reakciách. Je to prirodzene sa vyskytujúca nesaturovaná mastná kyselina. DHA podporuje psychické funkcie, pamäť a sústredenie. Wilderness Elk™ Formula obsahuje čerstvé losie mäso a orgány, čerstvé semená, čerstvé mäso z rýb, slnečnicový a lososový olej, jablká, čučoriedky a brusnice, zeleninu, sušené riasy a probiotiká, ktoré napomáhajú pri trávení. Toto krmivo je vhodné pre psi trpiace obezitou. Timberwolf Platinum Wilderness™ Elk Canid Formula je vyvážené krmivo pre každý vek psa. Do žiadneho krmiva nepridávame vitamín K3 – možné zdravotné riziká sú privysoké. Spoliehame sa na dostatočnú úroveň vitamínu K1 obsiahnutú v ingredienciách.

Toto krmivo odporúčame: pri alergiách, pri udržiavaní kondície, u šteniat, u dojčiacich fen, u pracovných psov a psov so zvýšeným výkonom.



Výrobce: Timberwolf PetFood | Zdroj: www.tapka.sk/kategoria/pre-psov/krmivo/granule/timberwolf/timberwolf-wilderness-elk-salmon-pl

Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Recenze a zkušenosti uživatelů

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

© HAFICI.NET - https://hafici.net/vyrobky/2501-timberwolf-wilderness-elk-salmon-platinum-formula-grain-free