Přihlásit se HAFICI.NET »

Ovčiaci

NápovědaFórum » Chov psů » Genetika psů 

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 8 Přejít na další stránku   1  
Ovčiaci
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Ascam – Re: NIKO
Jééé, neztratil se nám! potlesk
Akorát že se nám stále neumí vyjadřovat - no co naděláme, nikdo není dokonalý :-D

Pokud mám odpovědět na otázku proč by se o stavění psů měl zajímat člověk, který je má jen pro exteriér, tak to ráda. Přeci proto, aby alespoň jednu věc dělal pořádně - to dá rozum, ne? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Ascam
To není fér. Niko tu není a tím pádem není ani legrace...
Tak nemáte někdo nějaké téma, abychom se zabavili, než se nám vrátí?
 Reagovat na tento příspěvek 5  - pavlinapoddana – Re: Ivča
Tak my jsme do práce nemuseli a prošli jsme zase svou oblíbenou trasu z hlubočep ,prokopákem až do jinonic,potkali jsme hafo pejsků a bylo vidět,jak maj všichni úžasně dobrou náladu z toho krásného počasí.kdyby to tak chtělo už zůstat. hop
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab
Ivča napsala: Na Praze 5 bylo dneska také kráááásně.. a já tvrdla v práci :-O

Nápodobně...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ascam – Re: Ivča
No pro mne by bylo nejlepší, kdyby dali letní čas na celý rok. Přeci jen mi pozdní rozbřesk vadí míň než brzké stmívání.
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Ivča – Re: Ascam
Na Praze 5 bylo dneska také kráááásně.. a já tvrdla v práci :-O
Už by se mohl zase posunout čas potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 8  - Ascam
Fotka k příspěvku Pardon, ale nemůžu si pomoct. Musím vám prostě ukázat, jak u nás rozkvétají lísky :-)
Dneska bylo překrásně, hyenky si to moc užívaly. Jen je škoda, že nemám foťák a vše jede jen mobilem.

Reagovat na tento příspěvek 6  - R petrab
sarpilka napsala: Naše Furie. Žádná sláva,ale má milovaná fena love
Na ní mi nesahej ;-) . Je krásná. A hlavně jí nikdo nepřirozeně necpe do nějakýho postoje, stojí si v něm sama.
 Reagovat na tento příspěvek 10  - sarpilka
Já NIKO ..........mám složené zkoušky ............jméno chovky.............
kolik jsem uchovnil psů............jména psů,zkoušky.............. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - sarpilka – Re: NIKO
Pokud chceš znát odpověď,nemám problém se Míšana zeptat. Je jasné,že se ho i můžu zeptat,zda zná Tvé jméno. Však by mohl skočit na pár rad,nééé??? ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 9  - Ascam – Re: NIKO
Děkujeme za uznání - ale to nemuselo být. Ono uznání potěší spíš od toho, kdo věci rozumí, než od nýmanda ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO
Ivča,Ascam - Pro dvě paní "učitelky"!Máte pravdu jako vždy!!! smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Ivča – Re: NIKO
Myslím, že zrovna Ty máš o výmluvách co říkat. Nebo už jsi někde odpověděl na otázky, které vyvracejí Tebou posyktnuté údaje? Nevšimla jsem si no
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Ascam – Re: NIKO
Zas si odporuješ - pokud jsem pobrala všechen (což rozhodně netvrdím), tak jsem logicky nemohla být na konci řady při rozdávání - tedy pokud se nerozdávalo od konce :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - NIKO – Re: Ascam
Ano paní učitelko.Vy jste pobrala všechen rozum a na ostatní nezbylo. :-D Ale vypadá to ale,že jste byla na konci řady,když se "rozdával" smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Ascam – Re: NIKO
No oni ti, jež nejsou sami obdařeni množstvím rozumu a dovedností, rádi litují ty, jimž se zmíněných věcí dostává. Pomáhá jim to nést jejich úděl.
Takže ti to přeju - užij si to, mně to nevadí :)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Ascam – Re: NIKO
To víš - někdo je chytrý, někdo zas ne, někomu nedělá potíže pravopis, stavění psů, práce s nimi, někomu zas jo - to je život ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ascam – Re: NIKO
Nekopíruj věty a používej interpunkci - pak ti bude, možná, rozumět :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: Ascam
Zapoměl jsem,že se tu preferuje přirozený postoj!!!Tohle štěně fakt stojí přirozeně a není natažené!!! ano

"postavení psa by mělo zajímat člověka, který psy má pouze pro exteriér"
Uveď jeden jediný důvod PROČ smich Stavět psy umíš jen Ty,já zapoměl :-D
Promiň, ale ať ti radí někdo, kdo na tebe bude mít trpělivost. Já si vybírám poněkud vnímavější žáky. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 11  - Ascam – Re: NIKO
Začínám docházet k závěru, že nemáš páru o tom jak pes stojí doopravdy a co už je špatně postavené.
Ty prostě netušíš jak bylo dosaženo onoho klečení u té fenky, jak bylo dosaženo tak svažujícího se hřbetu u psíka neklečícího, ani jak u psa, který je úhlený, přílišným nakročením položíš celé hlezno na zem. Prostě to nevíš. A to je velmi smutné - postavení psa by mělo zajímat člověka, který psy má pouze pro exteriér.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: sarpilka
Fotka k příspěvku Jak se tak koukám,už to nefotil a nestavěl žádný bl...,viď?Ona ta ch.st.je známá a napsat o majiteli něco takového no :) Podívej se,jak máš postavenou fenku Ty.Kde má hlezno?Skoro na zemi.Že proti tomu tak brojíš!A malá,co si chceš nechat,ta stojí určitě ideálně. ano

Reagovat na tento příspěvek 5  - Ascam – Re: NIKO
Můžu se zeptat, co je na tom k smíchu? Nebo vždy, když nemáš argument, se začneš culit? To trošku o něčem svědčí, nemyslíš?
Ta fotka Quanta byla uvolněna jako veřejná už před lety. To bys taky mohl vědět, když tady házíš patky jak všechno víš. A na fotku té fenky mám povolení majitele.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - sarpilka
Fotka k příspěvku Naše Furie. Žádná sláva,ale má milovaná fena love

Reagovat na tento příspěvek 1  - sarpilka
Souhlas,to štěnko je postavené příšerně. Však ono stavět pomalu ani nepotřebuje,moc hezké zvíře.

Dál čekám NIKO na odpovědi???
Napadat by Ti šlo a sám lžeš o titulech své feny. Je vidět,že ty fakt nemáš páteř :-(
 Reagovat na tento příspěvek 1  - NIKO
Fotka k příspěvku Krásně vyčesaný a hlezno kde???Na zemi!!!

Fotka k příspěvku Myslíš třeba tuhle fotku?

Reagovat na tento příspěvek 1  - Ascam – Re: NIKO
Dobrá - máš tedy asi souhlas majitele u této fotky, předpokládám - tedy se vyjádřím. Ano, podle mne je to mizerně postavené štěně, ale vypadá dost dobře (když si odmyslím ten "postoj").
A co ti ostatní, co jsi sem vkládal?
Fotka k příspěvku Enzo v. Fichtenschlag Zwinger a Xarra Slezin Lovan.- Petra Fürstová - že by to stavěl a fotil podle někoho byl také BLBEC???

Co chceš víc??? :)

Reagovat na tento příspěvek 6  - Ascam – Re: NIKO
No podle mne to tak není. Na uveřejňování fotek bys měl mít práva - byť ta fotka byla jinde zveřejněna. To máš jako s knihou - také jejím zveřejněním, když nejsi vydavatel, porušíš autorská práva. Krom toho - když dát fotku, tak s plnou parádou - jméno psa a majitele by bylo na místě.
Jeden myslel a...Mohu sem dát jakoukoli fotku NO,která mi jde stáhnout ano Není to ze stránek majitale psa,ale z inzerátů a ty jsou veřejné. :) ahoj
Ano - to má do ideálu daleko. Nicméně myslím, že by sem tu fotku měl dát majitel té feny, ne ty. Tohle, co tu provozuješ, je totiž malinko hnusné.
Reklama
Fotka k příspěvku "A mimochodem - jak že má vypadat NO? Nevšimla jsem si, že by se změnil standart..."
No,tenhle má do "ideálu" daleko :)
"standart"??? coze :)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Iva – Re: Ascam
I opoziční názor lze napsat slušně, pokud se toho nebude kdokoli držet, bude smazán. Toto je v pravidlech fóra !
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ascam – Re: Iva Hešková
Dík za smazání příspěvků. Řekla bych, že je to vyloženě objektivní :-D
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Iva – Re: NIKO
O.K. ;-) ale pro tebe to platí taky - piš slušně ! no
Reklama
No, víš - si malinko odporuješ. Pokud je někdo blbý, tak nemůže být odborník. Nikdy bych si třeba o tobě nedovolila tvrdit ani čirým omylem, že bys mohl být odborníkem.
A mimochodem - jak že má vypadat NO? Nevšimla jsem si, že by se změnil standart...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO – Re: Iva Hešková
Omlouvám se!!!!!!!!!!!!!! ano
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Iva
Ascam: piš prosím slušně.
NIKO: nepiš Caps Lockem !
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarpilka – Re: NIKO
Já NIKO .........mám složené zkoušky ..........
Jak to bylo s výstavou u fenky???
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab – Re: sarpilka
To fakt vůbec nemam ponětí......... coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sarpilka – Re: petrab
Hehe,který pašák tady dal asi - :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
monique napsala: podle nového zápisu předsednictva a upraveného standardu od 1.1.2011 i u nás stejně jako v Německu jsou přípustní i dlouhosrstí (s podsadou, bez podsady je to samozřejmě vadné), je to uznané FCI, takže už je to oficiální.
:-)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R petrab – Re: sarpilka
Ta je krásná, má úplně stejnou barvu jako náš minulej hafan. Skvělá. Zpředu i zezadu. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
monique napsala: Jaký NO se Vám líbí víc?
krátkosrstý nebo dlouhosrstý

Mně jak kdy. Znám dlouhosrsté krasavce a musím říct, že když se povede, pak je to pastva pro oči.
Takže možná i dlouhosrstí jsou pro mne hezčí. Kdysi jsme mívali jednoho, snad najdu fotku. Byl přivezený z Alžíru a v Česku, byť v bytě, dostal revma, jak nebyl zvyklý na zimu.
Jinak třebas mě se celkově líbí NO pokud možno kvadratičtí, proto pracovní typy, mohutní, celočerní, příp. tmavě vlkošedí nebo hodně černí s pálením (tlapky, ale i klasičtí exteriér. pejsci. Páníček např. preferuje klas. exteriér. typy (světlé jen s černou dekou), raději také spíše kvadratické.

Reagovat na tento příspěvek 5  - sarpilka
Fotka k příspěvku Naše Jiřina .................................... :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - NIKO
Zas se to někomu nelíbí?Asi nějakému "ODBORNÍKOVI" smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 5  - R petrab – Re: monique
Řekněte mi, páni, dámy, prosím, tady, co lidi vede k tomu, aby zničili tak nádhernej postoj, co má psovitá šelma a navíc záměrně? Původní myšlenka zaúhlení měla za účel rychlej start před desítkama let, ale tohle? To už nehraničí ani s nějakým vkusem, ale s jakousi abnormalitou. Nebo jak?
 Reagovat na tento příspěvek 1  - monique – Re: Ivča
K fotce co vkládal NIKO toho černého psa...no mi se taky nelíbí, je do té "postavy" dotlačený, to je vidět a taky si stojí na hlezně atd...
No podle nového zápisu předsednictva a upraveného standardu od 1.1.2011 i u nás stejně jako v Německu jsou přípustní i dlouhosrstí (s podsadou, bez podsady je to samozřejmě vadné), je to uznané FCI, takže už je to oficiální.
S výstavama to bude tak, že mají se posuzovat zvlášť od těch krátkosrstých - jako v rámci jedné výstavy, ale budou mít třídy samostatně. To bude od července - do července budou v jedné třídě s krátkosrstýma, ale posuzovat je budou zvlášť a i pořadí by měli mít zvlášť (je to jako toho půl roku takové přechodové období, aby si lidi i pořadatelé zvykli). tipuju, že chvíli v tom bude chaos a taky se ty výstavy natáhnou...asi by bylo nejlepší vypisovat pak výstavy přímo pro dlouhosrsťáky zvlášť a krátkosrsté zvlášť právěkvůli tomu natáhnutí výstavy - teď to myslím tak, že v době, kdy se ten chov trošku rozroste a lidi budou vystavovat více chlupatých pejsků, tak to by pak bylo docela na místě jim ty výstavy rozdělit...zatím předpokládám, že zástup vystavovaných chlupáčů zas tak velký nebude, i když kdo ví:-) hodně lidem se o líbí...
Krytí bude samozřejmě možné jen mezi jedinci stejné délky srsti. Ještě se prý řeší, jak se to bude značit v rodokmenech atd.
Chlupáči jsou krasavci;-)...u policajtů v Přerově chlupáč je;-), ale ten je jako exteriér, ne z policejního pracovního chovu.
Reklama

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [8] ...... 26 27

Zpět na obsah sekce Chov psů • Zobrazeno 25653x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/134?od=351