TV a kino - filmy o psech
0 29.11.2016 21:47 R petrab [10528] - foto, veterina www.divadloarcha.cz/…
"Tehdy jsem pochopila, že většina dospělých nemá tušení, o čem vlastně mluví. A konečně jsem to pochopila. Tu spojitost mezi láskou a smrtí. Smyslem smrti, je uvolnit lásku."
mmch. jen tak mimo mísu, ztráta zraku není nic moc ani pro psa, ale zrak u něj není tolik důležitej /narozdíl od lidí, kteří většinou tenhle smysl uváděj jako nejdůležitější/ , jako ostatní smysly, ztráta sluchu je mnohem horší problém, nejhorší, co může psa potkat je ztráta čichu
Já taky, i když už teď vím, že budu u toho bulet..
1 15.05.2015 23:25 R Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér Na trénincích mantrailingu máme tři bloodhoundy. Jsou to úžasní psi... a jedna slečna mi řekla, že v pohádce Lady a Tramp je bloodhound, který ztratil čuch. Tuhle pohádku jsem jako dítě miloval, ale hrozně dlouho jsem ji neviděl. Tak dlouho, že jsem na bloodhounda zapomněl... tak jsem si ji dnes večer pustil a překvapila mne... Když jsem bylo dítě, přišla mi hodně zábavná a veselá, ale dnes mi přišla spíš dojemná a smutná... taková hodně ze života... Přesně vystihla, jak my lidé si málo vážíme lásky a oddanosti psů... Vím, že nemohu změnit svět a pomoct všem psům, i kdybych to sebevíc chtěl, ale aspoň tomu mému se budu snažit dát maximum péče a lásky. Snad to dokážu.
Nechápu, že do války tahaj i zvířata, jako vim, že je využívají na hledání min atd. ale je to smutné
Hlavně, že si to oni sami nevyberou a jsou věrní svému pánu a pak to po ně musí bejt hrozné
3 03.05.2015 19:56 anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Naprosto souhlasím. Ve svém deníčku dne 30.4. jsem k tomu napsal malou úvahu... Nebudu ji sem raději kopírovat, některým lidem by mohla přijít dost drsná, ale máš-li zájem, přečti si ji u Scottyho v deníčku
Ono by to zároveň mohlo běžet i na jednom noťasu... jen nevím, jak bych to právě spustil ve stejnou chvíli
na dvou zařízeních zároveň a pokud nemáš další notes na víc nebo pc tak kvůli tomu koupit
A musíš zmáčknout úplně přesně nebo to budeš mít šouplé, takže pauza na wc na pití neexistuje
Taky jsem to viděla a bylo mi těchto konkrétních psů fakt líto. Vždyť to jsou psi, kteří pro vás udělají první poslední a my se jim pak odvděčíme tak, že je dáme na pranýř. Ach jo
Plivat by se mělo na ty lidi co tak smýšlí a těm co do nich kopou a bijí je, aby byli agresivní, pouští je na psí zápasy a pod. , tak těm bych udělala něco jiného. Něco hóóódně jiného
No, tak je to bída. Na BS.playeru jde jen zvuk a na Windows playeru zase jen obraz. Tak nevím, na čem to pustit, aby tam šlo obojí
Už to stahuju
Dám vědět, jaká je kvalita.
Jo mně to taky nadchlo s těma liškama to bylo opravdu zajímavý, ikdyž jak tam popisovali, že zkoušeli dát embrio do jiné lišky je už trochu moc, ale tak rusáci no
Ten pejsek jak poznal tolik věcí i jenom z obrázku sem docela čuměla, my sme rádi, že Bane pozná kuře a balónek a to ne vždy s jistotou
Snad to ještě někde bude no na tom uloz.to jak jsem psala to asi neni moc kvalitní, ale sama jsem to nezkoušela stahovat.
No, já vím, že se mi to moc líbilo... bylo tam o těch liškách v SSSR, o pokusu domestikovat vlka, o učení BOCky... moc hezké to bylo. Chtěl jsem poslat odkaz kamarádce a ono to nefungovalo
Zkusím to najít na youtube nebo tak někde
Není to ani na ČSFD tak nevím já na to narazila tady v diskuzi když jsem hledala nějaké dokumenty o psech
www.cz-pes.cz/… Tak teď jsem koukala a je to na uloz.to, ale píši v komentech, že nejde zvuk. ikdyž jsou titulky tak je to naprd.
Tak možná to byl Skrytý život psů, tak na 99% Nevím zda to bude i jinde. Nechápu, že to mažou, příště dám raději hned i název. Bylo to tedy s titulkama, takže to v ČR asi nešlo ještě.
Prosím tě, nepamatuješ si, jak se jmenoval ten dokument, co jsi sem dávala tenhle odkaz? Ti chytráci to odstranili a já si nepamatuji název, abych si to našel jinde. Díky za pomoc
Tak tohle není nic pro mě. Až moc velké drama
Inu, zdá se, že si po deseti letech zase vyšlápnu do kina...
3 24.02.2015 20:37 R petrab [10528] - foto, veterina tak to jsem bez šance
No ono to souviselo s tím, že když psa hladíš, že se uvolňuje nějaký hormon atd. Takže pokud budeš každý den chodit za někým si pohladit psa, tak je tu ještě šance
kinder napsala: lidé co mají psy žijí déle. tak to to mam tedy za pár
Dej vědět jak se ti líbil, mě hrozně nadchnul, moc pěkně natočené a spoustu zajímavostí.
Již stahuji a až uložím raubíře, podívám se s chutí na tento dokument.
Díky
Naprosto úžasnej dokument o psech, všem pejskařům i nepejskařům doporučuji!!http://www.csfd.cz/film/360681-tajny-zivot-psu/ Dá se stáhnout na ulož.to a šel i v TV na Prima zoom. Dozvíte se jak poznat jestli je Váš pejsek pravák či levák, k čemu je to dobré, ale taky to, že psi dokáží vycítit zda máte rakovinu (ale nevědí, že to člověka zajímá bohužel), taky dost zajímavé, že je vědecky dokázáno, že lidé co mají psy žijí déle. Dále zpomalené záběry jak se pes oklepává či pije, no prostě super, já byla naprosto nadšená. Psi jsou proste dokonalí.
Holky, díky, kouknu... Na ten Život po životě fakt nekoukejte. Sice tam není žádné násilí, ale člověk na to musí pak furt myslet... takové psycho...
Jo,jo černý humorek. Já to viděla až nedávno
Neznám, díky za tip, určo ho omrknu.Taky mám takový filmy raději....
Že jo?
Je to ze života, člověk se u toho zasměje, úměrně dojme a ten konec ten je !
Tak to má být, tak je to správné
Souhlas, pro mě jeden z nejlepších filmů, které jsem v posledních letech viděla...
Já teda taky na horory už nekoukám sem tam dostanu chuť se kouknout na psychologickej film, jako jsou třeba vraždy podle jidáše, což po shlédnutí nad tím furt člověk přemýšlí a akorát nemůže spát....takže mám zas na rok vystaráno a chuť nemám
Ono i takhle v detektivkách takovýchhle bývají dost nepěkný záběry, jenže to člověk neví než se koukne...
Docela zajímavěj film na přemýšlení jsou Lovci myšlenek
www.csfd.cz/…/ je to tedy už starší, ale to se mi docela líbilo, napětí a promyšlenost.
Tak já se na horory obecně dívám jen zcela výjimečně, ale jak je v hororu dítě, nedívám se vůbec. Tenhle styl zábavy jde tak trochu mimo mne, kromě naprostých výjimek, jako byl geniální Hitchcock... z hororů poslední doby mám pocit, že většina režisérů je naprosto impotentních a myslí si, že horor dělají hektolitry krve a rozstříknuté mozky. Jeden z mála hororů posledních let, který stál opravdu za to, byl podle mne Po životě - film, u kterého mne doslova mrazilo, přestože jsem ho jak je u mne zvykem sledoval ve vaně plné horké vody. Je tam minimum násilí, ale člověka to nutí přemýšlet a tím, jak je to vše podáno naprosto pravděpodobně a uvěřitelně, tak to člověka maximálně děsí... Brrr.
www.csfd.cz/…/
Příběh Hačika je spíš o velké oddanosti a věrnosti psa, nejzajímavější na tom je, že je to podle skutečné události. Samozřejmě pár slz také ukáplo když se furt vracel a čekal na svého pána, který už nepřišel, protože nemohl.
U mě je to tak, že ačkoliv se zabíjej ve filmu lidi, myslím tím relativně normálním způsobem zastřelení atd, žádný brutality jako Saw, tak to beru jako nj, ok. ale jen co tam trápěj zvíře nebo postřelej psa, tak už mi je to líto a řikám si proč to tam vůbec dávají...
To stejný teda i s dětma, ty mě děsej i v hororu a to tam můžou jen stát
No, já nějak Agatu nemusím. Sice ji uznávám jako skvělou dámu detektivky, ale její styl, to není pro mne. Je to příliš zdlouhavé... já mám raději tzv. americkou tvrdou školu. V detektivce tedy. I když králem detektivek je pro mne Van Gullik a jeho příběhy soudce TI. To prostě miluju... ale je fakt, že detektivky už jsem hodně dávno nečetl a pravděpodobně už nikdy číst nebudu.
Hm, bylo. Ale taky si nevybírám schválně smutné filmy. A říkala jsem si, že si musím doplnit mezery.
Já zase odmítám Oponu od A. Christie. Poirot pro mě prostě neumře.
Já nevím, já to neviděl, ale co jsem slyšel, tak to bylo smutné... a já smutné filmy nemám rád, no
Marley je úplně skvělý a já si u něj taky vždycky pobrečím... na druhou stranu, tohle je prostě normální součást života, pejsek prostě jednou umře, tak jako my všichni... Já nesnáším, když psy někdo trápí... a to ani ve filmu.
Já bych na to taky nemohl koukat, za mne to naprosto přesně napsala 111muf 30.01.2015 05:26 , včetně toho, že nikdy neuvidím Hačiko... já jsem na tom o to hůř, že se v běžném životě hodně setkávám s tím, jak se lidi hnusně chovají k psům a hodně to řeším a vidět psí trápení ještě ve filmu, to prostě ne, to nezvládám. Proto taky raději psí komedie.
Tak jsem to dokoukala... ach jo. Po oku jsem sledovala tu moji rampepurdu, jak tu spinká.
Jsem ve fázi kdy pána odvezli do nemocnice a Bim vyje a vyje
. Pak mě přerušila návštěva a nevím, jestli zmáknu to vytí
Přidat reakci
[1] 3 4
Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1720x