Co se nám dnes povedlo
Nevymyslela jsem to já, ale v tomhle tématu se můžeme pochlubit třeba i drobností, která se nám zrovinka povedla, případně si postěžovat, že se nám něco nepovedlo.
A já se hned začnu chlubit - včera ráno jsem slušně požádala jednu mladou paní se dvěma yorkšíry, aby je nejdříve vyvenčila, než zajde do obchodu. Pejskové totiž dělali hromádky kolem dětského hřiště. A dnes jsme se potkali na kopci a paní nesla pytlík s hovínky!
Snad to vydrží!
4 09.02.2011 20:53 pavlinapoddana [756] - Retrívři, slídiči a vodní psi O mé Cherryně je široko-daleko známo ,že je to fena na které se dá dříví štípat a nechá si líbit všechno,dnes tomu bylo naopak.Známá fena provokatérka,kterou potkáváme na vycházkách a Cherryna,protože se sama vyhýbá konfliktním situacím,obloukem tyto situace obchází, si tuto fenu dneska tak umravnila,že jí ta fena začla strachy lízat tlamu.Cherry hrdě stála,nechala si tlamu olízat a při odchodu jí dala jasně najevo,kdo je hyerarchicky výš.Já koukala jako blázen a majitel Elizy(té druhé feny)se skoro urazil,že jeho holka nevyhrála.Já mu povídám-dokud budete tak nesmyslně jejitný a budete vodit svého nevychovaného psa volně mezi slušné pejsky,nedivte se že pohoříte,pak jsem pyšně odešla středem.
Kdybych se měla řídit podle toho co kdejaký pisálek napíše nesměla bych jíst ani krávu,ani prase,ani kuře,nesměla bych dělat tolik věcí ,že by se z toho mohl člověk i zbláznit.
Ahaaa, já myslela, že jen pro Cherry
já totiž takový nákup udělala v úterý ve Vetamixu - za 1100 jsem měla asi 35kg
To nebyl nákup pouze pro Cherrynu,dovolili jsme si koupit něco i pro sebe.Bylo toho celkem asi patnáct kilo masíčka,zase jednou naplníme mrazák a mámé na nějakou dobu vystaráno.Jezdíme k soukromému řezníkovi a tam se dá koupit fakt všechno.My doma jsme všichni masožravci,tak prostě zásoba být musí.
Tybrďo kolik jsi toho koupila??
2 27.01.2011 19:02 moranak Nám se dneska povedlo roztrhat tričko, tedy né nám, ale méme milému pejsánkovy.
jojo, úraz nehtu se mi stal nedávno
trošku pozdě jsem pustila míček
jaj to bolelo!!! Ještě teď tam mám tečku, tak jsem zvědavá, jaký dopad to bude mít, až nehet odroste.. kousanec jsem dostala totiž přímo do lůžka a nebylo to zrovna jemně
Ano to se nám taky podařilo. Šli jsme s Maxíkem na výlet a já si nesla v ruce svačinu a on to jaksi přehnal s útokem a málem mi sežral nehet
Samozřejmně sem to brala sportovně, svačinu mu nechala a místo výletu na manikúru
Díky
No ona ta krev tekla spíš z oblasti dentogingiválního spojení (parodontu), takže jsem měla strach.. ale snad dobré, mým poloprofesionálním okem se mi to už nezdá v přímém ohrožení
Když byl Rexík ještě malé štěně,neměl oplocený výběh. Stačily trochu vyšší bariéry sněhu a pejsek byl " v bezpečí". Ale sníh postupně odtával, pejsek rostl a jednou ráno, když jsem ho ještě sama v pyžamu pustila na zahradu vyčůrat, tak přeskočil sněhový val a hurá k sousedům. Tak je děravý plot a hrozilo, že vběhne přímo pod auto na silnici.Na přivolání absolutně nereagoval a chtěl se honit. Tak rychle jako tenkrát jsem snad už nikdy nepřelezla plot k sousedům, samozřejmě pouze v pyžamu, a po krátké honičce se mě Rexíka podařilo chytit.
Držím palec se zubem,dej si heřmánek,to by ti mělo uklidnit dáseň.
No,poslušná to ona opravdu je,poslední dobou na ni nemůžu prásknout žádný průser.V létě jezdíme na víkendy na chalupu a tam sse griluje masíčko,a prostě pohoda.To takhle jeden letní podvečer manžel chystal masíčka na grilování,seděl s tím venku na pařezu a naklepával řízečky,bylo to zhruba 3/4 kila hovězí roštěné,fakt super maso z argentinek.Když už měl naboucháno,odložil si vaničku s masíčkem na zem a zašel si do chalupy pro bylinky a olej na naložení.Co čert nechtěl,Cherrynka si myslela,že když je to odložené na zemi,že je to její masíčko,protože na zem přeci dostává žrádýlko pouze ona.Manžel vyšel ven a ejhle -Cherrynka nám každému nechala jeden plátek na ochutnání,zbytek jí prý náramě chutnal.Vynadáno samozřejmě dostal manžel a Cherry byla pochválena,že nám nechala alespoň kousek.
A co provedla Cherrynka? Nebo je to vyslaný andílek?
Je vidět,že o veskrze kladné zážitky nebude nouze.
Nám se toho povedlo spoustu. Kvůli háračce mně panina honila po vesnici ne moc vkusným oblečením na sobě. Při návštěvě jsem byl trošku za hyperaktivního a panina mně přivázala za dřevěný plot - to jsem trucoval a doslova ho vymlátil dokud dřevo neodpadlo a zbyly jen železné trámy. Rozhrabat zahradu a zejméně skalku se mi povedlo( nejméně 6 krát). Sekačce jsem provedl kosmetické úpravy. Klasika : boty na maděru. Mladé panině se mi podařilo rozkousat školní učebnici a každý den přicházím s novými zážitky, je to nadlouho ...
Zakládám téma pro všechny komu se povedla nějaká kulišárna .
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 772x