Nevolnost, zvracení v autě
Způsob je to skvělý, ale u homeopatik toho nelze využít, ty musí přijít rovnou na sliznici, kde by se měla postupně rozpouštět (pod jazykem, na straně laple apod.), nesahat na ně rukou ani kovem.

gratulace! Jinak na tablety a podávání všemožných léků jsem viděla tréningové pamlsky. Nejdřív se podávají "holé", až si pes nebo kočka zvykne, dostane vlastně odměnu i "s náplní".

Mně se osvědčilo "zabalit" pilulku do taveného sýra. I zmlsané kočky to nemají šanci vyplivnout a spolknou.
Cesta bez blinkání, cca 5 minut na veterinu se obešla bez poblinkaného auta, ale i tak to bylo. Mamka je dobrá, jak jí zvládá

. Byla na očkování. Paní doktorka říkala, že je z té cesty vystreslá a měla i zvýšenou teplotku.
mě se osvědčilo dat jidlo až po cesťe asi tak po pulhodince po sklidňeni -a je to v pohoďe....
krmim dvakrat denňe takže i když vyjiždime třeba v 10 hodin dopoledne dostane misto rano v 6 až tehdy kdy dorazime na misto.....ale přistup k voďe ma to je jasny jen to jidlo prosťe posunu u nas to funguje

Zajímalo by mě, jak řešíte nevolnost pejsků při cestování autem? Moje Phoebe to totiž zle snáší. Pořídila jsem homeopatika, ale to je tolik tabletek,že to do ní dostat je nad všechno úsilí paničky zdravotní sestry. Občas to řešíme čtvrtkou Kinedrilu, ale i tak to je radost.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 323x