Přihlaste se a využijte web naplno HAFICI.NET »

Knížky a časopisy o psech

 

NápovědaFórum » Péče o psa » Literatura 

+ přidat příspěvek
Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Knížky a časopisy o psech
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.05.2019 00:09 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2016 16:10 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: Cvičák
nevim jak je to u KK, ale sheltie maji hodne oblibenej "handbook", kterej ovsem neni nejak extra bezne k dostani :-) nezkousela jsi kontaktovat klub, jestli neco takovyho nemaji?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2016 09:31 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Cvičák
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.04.2016 20:16 Cvičák
Ahoj, můžu vás poprosit o nějaké doporučení knížky o koliích (krátkosrstých)? Děkuji
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.04.2016 08:23 R Žena Markiz [262] - OvčáciRe: petrab
styri. Jeste pro mne a mamku :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2016 23:29 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: marcelka6ka
OK, tak budou tedy dvě smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.04.2016 21:18 Žena marcelka6ka [705] Re: petrab
Já jsem další zájemce a nechám si tam napsat i věnování.... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   28.03.2016 17:12 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: sgualdrina
snad nekecám a letos
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.03.2016 14:56 Žena sgualdrina [1064] - Pinčové, knírači, molosoidní psiRe: petrab
až to vyjde dej mi vědět to jako bezpodmínečně musím mít jasné teta palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.02.2016 22:28 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
sluníčko eště jednou tady s mou voblíbenou fotkou :) muj-pes.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   22.02.2016 22:34 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   29.04.2015 10:07 Žena sgualdrina [1064] - Pinčové, knírači, molosoidní psiRe: Libas
Libuno to je good idea :) ja tech knizek mam ted tolik a jeste sem nezacla cist no stve me to,snad to v lete dohonim a jiz brzy neco prectu ve vlaku na sraz hafiku coz mam jen tam asi 4 hodiny takze cetbe zdar!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   16.04.2015 22:55 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér
Přidal jsem do výrobků pod Ostatní podkategorii Literatura hafici.net/vyrobky/p102
Zatím je tam pár knih, které mám doma. Pokud je máte přečtené, můžete k nim napsat svou zkušenost. A pokud máte jiné pejskařské knihy, můžete je přidat do výrobků a následně i ohodnotit. Podělte se s ostatními uživateli o své zkušenosti.
Já zatím udělal zajímavou zkušenost - vše, co jsem četl od vydavatelství Plot se mi velmi líbí a co jsem četl od vydavatelství Vašut mi přijde takové... nevím, jak to vyjádřit - spousta pěkných fotek, ale psané jak pro dementy... Jo, už vím, jak to říct, takové typicky konzumní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.04.2015 23:54 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriér
Já teď čtu "Lidé a psi - střet kultur" a je to tedy super kniha.... i když v některých detailech s autorkou na 100% nesouhlasím, tak ve většině věcí naprosto ano a úplně žasnu, jak je to vlastně vše jednoduché, když se to poskládá :-) A naprosto nepochopím, jak někdo v dnešní době může tvrdit, že má rád svého psa a na cvičáku ho týrat ostnatým nebo stahovacím obojkem, štípat ho a podobné hnusy.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   07.04.2015 20:21 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku no a já si šoupnu jednu rovněž postarší z deníku ... (pejskům přeju kvalitní repelenty)


Zásadní rozdíly mezi klíštětem a pandou

KLÍŠTĚ VOBECNÝ

Klíšťový kluci jsou červenohnědý nebo černý a malý kecky.
Holky klíšťákovic sou žlutočervený a dvakrát tak velký. Jak se nažerou, zšednou.
Klíště bydlí ve vysoký trávě, kde je nejspokojenější a je němý. Má malej mozek, ale i tak je to vykuk.
Samec je hubenej, páč nic nežere a jediný, co ho zajímá, jsou ženský. Ty si hledá a balí zásadně na hafanovi. Aby ne, když tam má z měkkoučký srsti všude letiště. Jak ňákou sbalí, tak jí tam nakreje. Ta pak vyklopí tisíc vajíček někde v hlíně. Ale většinou tisíce tři. A adijéé. Otec dětí jí nezajímá, i když škemrá, ať je to sebelepší frajer a na potomky se vykašle.
Má čtyři vývojový stádia. Klíště je tedy nejdřív vejce. Pak je z něj šestinohá larva. A hned běhá. Rozpaží nohy a čeká na hafana, aby ho čaplo. Jak ho vidí, udělá hop. Po nasátí krve je z něj vosminohá nymfa. A pak se zase nachlastá a je z něj imááágo. Čili dospělec. Když to vyjde, trvá to celý dva roky. Ale i pět, když nemá co chlastat.
Na packách má přísavky. Na čumáku narkózu. Umrtví flek, zahryzne se a chlastá. Až se přežere, vodpadne, chrápe a tráví skoro rok. Když ho vobjeví panda, tak se pustěj do boje. Když ho vobjeví brzo, vyviklá ho kleštěma a hodí do záchodu a klíště má smůlu. A hafan dezinfekci. Když klešně nemá, za hysterickýho řevu s nim Vona kroutí dokulata až se klíště poblije a čim dýl chlastalo, tím spíš pes chytí hnusný nebezpečný choroby, na který klíště nechcíplo a páč je klíště čuně. Nemá žádnou pandu a ani neumí plavat.
V zimě a ve vedru tenhle upír chrápe a neprudí. Nejvíc votravuje na jaře a po dešti. V tý vysoký trávě a na keři.
Dá se ale vodehnat vobojkem napuštěnym sušenym jedem či tekutym jedem, kterej se psisku naleje za krk nebo syčivym sprayem. Všim, co smrdí. A taky se dá z kůže vykousat. Z čehož má infarkt panda. Když se přisátí nezdaří, klíště si najde jinou oběť.

PANDA DOMÁCÍ

Páníčci můžou mít všechny možný barvy. A stejně tak pandy. Páníčci jsou ale dycky krásnější a bejvaj větší. Měněj barvu jen na sluníčku. Když se nažerou, tak někdy zblednou.
Ať bydlí panda v baráku nebo v bytě, dycky je nespokojená a mele pátý přes devátý nonstop. Má velkej mozek, ale používá ho málokdy.
Stejně jako páníček může bejt panda velká, malá, tlustá nebo hubená. Je to fuk, stejně se jí to nelíbí. Když se jí dvoří sameček, zásadně jí bolí hlava. Proto rodí většinou jen jedno mládě. Výjimečně pár. Otce se drží zuby nehty, hlavně, když má prachy. Svý děti střeží jak estébačka nejen do dospělosti, ale kecá jim do všeho celej život, než pojde.
Má pět vývojových stádií. Nejdřív je to mimino. Má jen dvě nohy a přitom leze po čtyřech. Nejdřív ale jen leží a řve. Ale nikdo jí nerozumí. Pak je z ní batole. Furt má dvě nohy a tak se kymácí ze strany na stranu. Honí psy a strká jim prsty do vočí. Následně se stane puberťačkou. Jak vidí psa, vrhá se na něj a leze po něm. Ačkoliv mluví, nerozumí jí stejně nikdo. Pak je z ní slečna a furt někde krafe s jinejma pandama a pomlouvá samečky. Ale stihne bejt ustavičně k psovi přisátá. Nakonec je to ženská. Čili panda. Tedy Vona. Trvá to celý čtvrt století. A pazoury má furt dvě.
Na horních pařátech má dlouhý prsty s drápama,kerý si natírá barvou. Na čumák si jí natírá taky. A i na dolní packy. Po žrádle tráví maximálně hoďku, pak už je zas fit a ustavičně je psovi v patách. Často ale netráví vůbec, protože drží dietu. Koupe se den co den. Už vod narození. Proto je celej život volysalá a nemá žádnou srst. Má tendence koupat i psa. Když to dělá často, ten taky lysá a tak na něj Vona leje smrady.
Chrápe po celej rok, ale jen chvíli denně. Jinak votravuje psa po celou dobu, ať je počasí jakýkoliv. Na jaře, v létě, na podzim i v zimě, v tropech i v mrazech, za sucha i slejváku či bouřky.
Nedá se vodehnat vobojkem ani tim nejsmradlavějšim preparátem. Nedá se vodehnat ničim. Za zadkem je psovi furt. Buď mu něco přikazuje nebo ho prohlíží a nonstop na něj hmatá. Jak pes stárne, pandí vlezlost se stupňuje. Postupem času je na něm přisátá nonstop. Až do konce života.

**********************************************
DNESKA JSEM MĚL PRVNÍ KLÍŠTĚ. Vona vytahla jedovatej vobojek. Pozdě.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   07.04.2015 20:19 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Jedna starší Zůza storka smich

Takovej jako normální den z pohledu psa

Hira:
Ha, jedeme ven, hura, hura, hura. Super, pouští nás z vozéka, vyčurám se, vykadím, porvu se s Urynem, pak po mě asi bude něco mama chtít. Ty vole vodáááá, chce se me čurat, ale seru na to, vodáááá. Hod mě glacek, hod mě glacek, hod mě glacek, nebo kamen, nebo kamen nebo něcooooo. Je hluchá? Kua skočím na nu, hm spadla, ta je blbá no aspon si mě všimla, hod mě glacek, hod mě glacek, hod mě glacek!!!! Ježíííííš furt nevyvolávej ty dva kretény a hod mě glacek, dělej, dělej, dělej......konečněěěě, skáču, plavu, rychle, rychle, rychle, ti idioti plavou taky, ha mam ho a ven a znovu, znovu, znovu. Chu skákat a plavat. Ti dva mě serou, Viktor mě bere lepčí hračky, jako kosla bych ho hajzla, ale se ho bojím trochu, počkám, až bude čumět jinak a seberu mu to. Uryn furt řve, že chce taky glacek a pak pro něho ani nende. Ale zas jak si furt lehá, tak si ho mama všima, zkusím si lehnot a covat, to ten blb neumí. Ležim, v ležu covám, tak dělej hod mě glacek hod mě glacek....

Ury:
Hurá jedem cvičit asi. Chu něco dělat, doma v kotcu nuda jak svina, pak musím hlídat,a pač nende žádné zloděj, tak hlasím ty pitomý kočky a voni pak na mě všeci řvo fuj fuj fuj, drž hubu a tak, seru na ně, si budu hlasit co chcu a kdy chcu, at si třá voko vysero.
A poští nás z vozéka, sejmu Hiru páč Viktora mám zakázanýho. Pak se v klidu vyseru, už se mě docela chce.
Super voda, budeme se kopat. Vono je to docela nuda, no když tak někoho sejmem, ti bezdáci si už dloho koledujo.... Ta uječená kráva zas řve vo glacek. Ale jááá su vůdce a jáááá na něho mám první právo. Hod mě glacek, hod mě glacek, hod mě glacek. Takovej malej si strč třeba aji do prdele, se vůbec nebudu obtěžovat za tym skákat. Si donesu vlastního něco. Mám strom, ten je dobrej, hod mě ho, hod mě ho, hod mě ho. Jak jako nehodíš??? Hm jak chceš, ti to vysvětlím po svým, když to nejde po dobrým tak te načadím, pač jááá su vůdce Alfa samec, chapeš, co mě kua liskáš? Za jeden kosanec? No tak tu máš další, ha řekla lehni, cvičíme, lehnu, supr, supr, supr. Ležím vidíš? Ještě něco řekni, k noze, chcu k noze, dělej, dělej, donesu si balonek, jak mám balonek, cvičíme spolu a sere na ty dva. Jak nemáme balonek furt je vyvoláva. Mám divej, mám tenisák, divééééééj, jo lehnu si a pak jo hodila ho do vody, jo rychle donesu ho, jojojojojoooooo.

Viktor:
Hm jedeme ven. Co zas vymyslela. Ale dyt mě je to stejně u prdele.
Poští nás z vozeka, du značkovat. A značka a tamhle hodím další, je a tady ještě nemám no super, označím to šecko. A ti idioti zas ječej, Hujer chce cvičit, ten mě taky sere jak je aktivní debil, a to tele...jeee to tele čurá, no du zjistit esik třeba nehárá, hned by mě byla sympatičtější... Hm nic no. Tak značkuju dál. No ale vokopal bych se. Hej mamo, hodíš mě glacek? No to je dost, uhnite vy dva idioti, du se spláchnot. Ty voleee sem našel plavacího peška. Super, parkrát si s něm zaplavu a pudu něco dělat. Nuda. Hele skočím na mamě nenápadně na záda, bude prdel. Hahahaa spadla, tož jí volmatím toho plavacího peška vo xicht, třá se bude chtít tahat. Hm asi nechce. No nic, asi se du projít do parku bo co. Ale hovno, skočím na nu eště jedno, za to že mě řekla debile, ted na břicho, její chyba měla se dávno zvednot, se tam valí jak nějaká chcíplina tak co. Ha to je sranda, skočim jí na břicho eště aspon dvakrát. Hele Hira má balon, no tak to nee děvenko, ten je můj a ty si najdi glacek. Pešek je taky můj, maš s tým snad nake problém? No vidiš. Ti stači kamen.

Cože? Místo,jedeme dom? Si dělá prdel ne?

Hira: schovám se do vody. Ury: du na cvičák. Viktor: Fuck off, já du značkovat do parku, estě tam toho mám plno.
Kua chytla nás, chjo no tak jedem dom no...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2015 10:37 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
můj milý kamarád, pan Jirka Heller vydal knížku :-)
pelhrimovsky.denik.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 23:41 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: PhoebeAdel
PhoebeAdel napsala: A co smutný nebo veselý?

tak i tak, povídky, něco super, něco nic moc, v psí knihovně to určitě nepřekáží, mmch. jsem koupila hlavně kvůli Zuzce Horký, kerou žeru smich


Něco od Zuzany:

Brita Sedmá ze Sedmýho vrhu
Chceme si kopit štěne vlčáka. Tož jako poptali sme se po okolí aj na cvičáku, esik by nám jako něco nedoporučili. Nějakýho chovatela. Ale je to težký rozhodování bo každé radí jinak. Jedni s PP jedni bez PP.
Na cvičáku radili věčino s PP. Dali mě seznam stránek na internetě, gde zrovna majo štěnata vlčáků. Tak sem se divala a volala, ale to je pro mě zbytečný vyhodit deset tisíc za psa, dyž s nim nechcu na vystavu. Chcu ho jako kamarada a partáka, nepotřebuji šampijona ani nechcu dělat to jejich slavný IPO. To je strasný jak ten pes na vas furt čumi, že se ani nedívá kam de a pak vrazí do zdi nebo třá spadne do kanálu… Taky ty jejich prdele. Chcu normálního vlčáka jak měl děda u pohraniční stráže. Aby byl hezké a měl dobro povahu. Taky by měl hlídat a byt trochu vostré. Ne žádné gaučák a ípák, to je akorát cirkus a já chcu aby byl do praxe. Dyž někdo donde, aby zaštěkal.
Naštěstí se stalo to, že mě zavolal tatkův kámoš z vojny Pepek. Pepek byl na vojně u psovodů a ví vo tom uplně fšecko. A má fenu, je to policejní fena a ta má štěnata. Nakřížil ju s policejním psem z vedlejší dědiny. Oba sou dobré povahy. Vostří a hlídajo, sou čistokrevní. Pepek má po Astě vosum štěnat. Ale nechce za ně majlant. Nechá mi jedno za 3000. To je dobrá cena. Bude mít i očkovací průkazku. Je normálně po policejních papírových psech, ale jak je sedmý v vrhu, tak už nedostane PP. Ale mě to nevadí, já vim do čeho du a na ty výstavy ho stejně dávat nechcu. Je to fena. Menuje se Brita. Doufám, že bude v povaze dobrá po matce.
Dneska sem si byla pro Britu, už je doma, ostatní štěnata tam eště sou, prej je odřekli nekeří. To je dost hnus teda, zamluvit si štěně a pak si ho nevzít. Co bude asi Pepek s těma sedmi štěnatama dělat? No jedno si veme Franta za skok. Ale i tak šest je moc. Asi je dá Pepek pak do útulku.
Brita je skvělá! Mám ji strašně ráda a vůbec mě nevadí, že je až sedmá. A jak je krásna, klidně by mohla na výstavu.
Brita už má přes rok. Je fakt skvělá. Hlídá, jak de někdo vokolo baráku tak štěká, aj poštačka se bojí. Jendou dokonce aj zakosla takovýho vořecha. Náky decko šlo vokolo a von na nu dorážel, ale Brita je vostrá, na nu nikdo dorážet nebude! Tak jak skočila na branku, tak se to votevřelo a vona ho zakosla. Jako ta má fakt super povahu!
Trochu kulhá, ale Pepek řika, že to se spraví. At kopim lepčí granule. Tak sem kopila Pedygrýpal. Zda se že kulhá mín. Od vedle z dědiny chodím na vycházky s Laděm, von má Rexa. Rex je fakt obrovské a vostré pes. Nikdo se k němu nesmí přiblížit. Je fakt dobrej! Lada se ptal, esik s nim nechcu nechat Britu poskákat. Jako asi jo, protože chcu po Britě štěňátko.
Tak sme zkřížili Britu s Rexem, Britě budo za par měsíců už dva roky, tak to je nevyšší čas. Řikal Pepek.
Máme štěnátka. Protože je Brita sedmá v vrhu, tak už ty její štěnata nemůžou mit papiry. Ale sou to čistokrevný vlčáci. Je jich šest. Jedno si necháme. Psa, snad bude po Rexovi.
Štěnata už majo čtyři měsíce a furt je máme doma. Dneska je těžký byt chovatel. Lada se rozhodl, že si jedno veme. Ostatní nabízím za odvoz.
Už so pryč. To štěně po Britě, menuje se Astor, protože to byl první vrh. Je skvělej. Aji Lada je moc spokojenej. Pepkovi umřela Asta, tak chce štěně. Na podzim nakryju teda Britu aby měl. Bo Pepkovi je po Astě smutno a mrzí ho, že si žádný nenechal. Asta měla třikrát štěnátka, ale nikdy na něho nezbylo. Některý musel dat do útulku a ostatní prodal známým. Tak bude mít po Britě a po Rexovi.
Máme sedum štěňátek. Nechám si fenku na chov a Pepek si taky jednu veme. Sou fakt skvělý! A krásný. Brita už má přes dva roky, tak je na čase vzít si další. Astor bude mět kámošku.
Nevím jak se to stalo, ale Astor poskákal Ditu a ted budo štěňátka. Ale to nevadí. Ladovi ochrnul ten pes po Britě z prvního vrhu, tak ho musel dat utratit, tak si veme po Ditě. Jako Dita je skvělá, jako Brita. Je celá po ní. Má už deset měsíců a už hlídá skoro líp jak Brita.
Máme po Ditě čtyři štěnata, na fšecky so zájemci. Dokonce je jich málo, fšeci co znajo Britu a Ditu tak chco totiž štěně. Prodávam je za 3000 jako tehdá Pepek.
Brita neska na svoje pátý narozeniny umřela. Je mi po ní moc smutno. Nechám si štěňátko po Ditě, abych měla tu krevní liniju zachovano. Brita byla výborná čuba, měla super povahu a byla zdravá! A její štěnátka sou fšecky taky takový. Některý nevím kde sou, ale to je jedno, Pepek má, Lada taky a už Franta si bude brat. A pak sou dva přes dvě dědiny. Jeden hlídá autobaraz, ubec ho nemůžo pustit z řetěza jak je vostré. Aji policajti ho chtěli. A jeden už teda taky není, bo utekl a zajelo ho auto. Ale tak snad si zase vod nás vemo jinýho…
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 13:27 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Laďka
Toho mám taky, ale půjčil jsem ho chovatelce a nebyl jsem schopen si ho zatím vyzvednout :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 08:17 Žena Laďka [354] - TeriéřiRe: Libas
Díky moc, asi koupím tu první. Udělám si radost normální knížkou, od té doby, co mám čtečku ( mimochodem úžasná věc ), jsem neměla "živou" knížku v ruce ano
Ještě přemýšlím o tom Cesarovi Millanovi, co tu byl už několikrát chválen. Abbynka jak nám roste, tak začíná zlobit a vystrkovat růžky, tak bych potřebovala nastudovat nějaké nové fígle, jak to zvládnout ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 09:20 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: petrab
A co smutný nebo veselý?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.01.2015 00:46 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: Laďka
www.nejlevnejsi-knihy.cz/…
www.nejlevnejsi-knihy.cz/…
www.nejlevnejsi-knihy.cz/…
Pokud bys chtěla, mohu zapůjčit. Dostal jsem na ně doporučení, ale zatím jsem neměl čas je přečíst stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   22.01.2015 22:14 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
Fotka k příspěvku přečteno
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 20:08 Žena Laďka [354] - Teriéři
Neznáte někdo nějakou dobrou knížku o pozitivním upevňování?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 13:33 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba
Fotka k příspěvku Tuhle knížku mi nedávno někdo doporučil, tak jsem si ji pořídila, ještě se na ni chystám
www.bux.cz/…, teď ji mají zlevněnou na bux.cz, kdyby někoho zaujala
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:42 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: Libas
Hm, kdysi jsem si nechala dělat na zakázku hrníček s papillonkem a řetízky se jmény. Paní jsem zaplatila asi 1300 Kč a nic. Nereagovala, údajně poslala a ztratilo se. Musím říct, že jsem musela uplatnit metodu jsem na vozíku a chtěla jsem originální dárek... Po 5ti měsících jsem se dočkala. Obchod paní už též neexistuje.
tenhle hafici.net/nadrz/1028/d11380.jpg
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:27 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: PhoebeAdel
Bingo, vyhráváš prví cenu palec
No, když to dopadlo dobře, tak to není špatná zkušenost. Dělal jsem ve velkoobchodě a dělal jsem i zásilkový obchod, takže vím, že se prostě může stát, že se člověk splete a něco nepošle... nebo pošle něco navíc (ale to už se lidi obvykle neozývají). Pokud to obchod přizná a řeší, není to podle mne špatná zkušenost. Špatné je, když se k tomu obchod prostě nepostaví a neřeší to.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:24 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: Libas
že by televize? :-D
Já měla též pár špatných zkušeností. Ale dopadly celkem dobře. Ne všechny.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:18 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: petrab
Další mé oblíbené slovo je "debilizátor". Kdo uhádne, o co se jedná?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:17 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: PhoebeAdel
Tohle byl "obchod" s pomůckami a literaturou pro psy. Nevím, jak se jmenoval. Je to už přes rok. Jediná špatná zkušenost za 10 let, co nakupuji po netu. Druhá špatnější zkušenost je teď, kdy reklamuji pomalý hrnec z kasa.cz a ti se furt vyhýbají komunikaci. Už je to přes dva měsíce, já mám v mražáku 3 kachny a nemám je jak upéct :-D Za chvíli se stanu vegetariánem a co pak s kachnama?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 10:05 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: Libas
Já jsem si to myslela. A konkrétně o který šlo? ;-)
Já jsem tohle řešila s bux.cz nebo-li Knižním klubem. Zapoměli mi přidat jednu knihu, ale vyfakturovali a já platila dopředu. Ale v pohodě, zjistila jsem podmínky a knížku mi doposlali palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.01.2015 22:09 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: PhoebeAdel
Lžiobchod je obchod, ze kterého si objednáš, přijde ti zboží, příště si objednáš zas, zaplatíš předem, abys nemusela platit za dobírku, přijde část zboží, že zbytek dodají později, a najednou obchod neexistuje a stejní lidé mají obchod se stejnými věcmi pod jiným jménem... a ty jsi vyhodila pár korun, o které nemá smysl se soudit... a oni mají plné kapsy, protože takových jako ty je víc...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.01.2015 22:55 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: PhoebeAdel
smich Libasův slovník, jako třeba tlamokniha smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   19.01.2015 12:44 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudbaRe: Libas
dotaz - co je lžiobchod?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2015 21:16 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: anargo
Jaj, tak ty jsem ještě nečetl. Ačkoliv tu první bych měl mít doma... pokud to není ta, co jsem si objednal z toho lžiobchodu.... což mne přivádí na myšlenku, že bych měl shromáždit a dát si do jedné poličky všechny knihy o psech, co mám. Teď se mi dokonce vrátí mé oblíbené knížky od Turid Rugaas Konejšvé signály a Tahání na vodítku, se kterými jsem se už takřka rozloučil :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.01.2015 12:05 Žena anargo [1504] - Plemena ovčácká, pastevecká a honácká
Tak jsem přečetla tyto dvě knížky-
www.nejlevnejsi-knihy.cz/…
-tahle se mi líbila palec

a

www.nejlevnejsi-knihy.cz/…
tahle teda nic moc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.01.2015 17:30 R Muž Libas [2025] - stafíci, tedy pejskové plemene stafordšírský bulteriérRe: PhoebeAdel
Tak pak dej vědět, jak se ti líbilo. Mne tenhle člověk opravdu hodně zaujal.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   14.01.2015 11:53 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba
Knižní klub naskladnil ještě před vánoci a do konce roku jsem měla 100 Kč kupon, tak jsem si objednala knihy a mezi nimi i Krátký návod, jak udělat psa šťastným - 98 základních tipů a technik
Cesar Millan , dnes by měl dorazit, tak se těším
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2015 13:57 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba – Pes přítel člověka č. 1 / 2015
Fotka k příspěvku scan:-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2015 00:35 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: PhoebeAdel
mam, ujde, prostě příběhy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2015 10:46 Žena PhoebeAdel [1839] - papillonci a jíní milí pejsci, foto, knihy, hudba
Fotka k příspěvku Zná někdo tuto knihu? Život pod psa - Příběhy o psech, které se vám nebudou líbit
www.bux.cz/…
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   27.12.2014 20:18 Žena marcelka6ka [705] Re: petrab
No dyk taky , že jo už jsem začala, nevydržela jsem to.Místo bedny, kde hrajou fuuurt to stejný. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.12.2014 23:04 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: marcelka6ka
ale na takový dary si čas najít prostě musíš!!!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.12.2014 19:44 Žena marcelka6ka [705]
Fotka k příspěvku Ježíšek.:)
potlesk jenom by to chtělo i balíček s časem na čtení.. ano
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.12.2014 19:44 R Žena petrab [10528] - foto, veterina
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.12.2014 16:12 Žena kajík [328] - stafbullíci a amstaffy :-)Re: kinder
Ja som tu knihu kúpila a je fakt super palec . Mne je lepšie ju mať v papierovom vydaní :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   09.12.2014 09:29 Žena kinder [350] - Jack russell teriér – Cviky a triky pro psy
Tak jsem narazila na jednu knížku, kterou si dle reakcí na internetu moc chválej, nejdříve jsem uvažovala o koupi, ale pak sem ji našla zde www.uloz.to/…. Takže kdo byste si ji chtěl stáhnout můžete. Je moc fajn je tam spousta zajímavých triků (naučit psa nosit pivo z lednice, pomodlit se smich to mě docela pobavilo) ale i základy dogdencingu atd. Takže už se těším až pejska něco nového naučím.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2014 21:45 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Annie
není zač
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2014 18:35 Žena Annie [50] - RetrívřiRe: petrab
Mockrát děkuji!!! potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   02.11.2014 21:35 R Žena petrab [10528] - foto, veterinaRe: Annie

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] ...... 8

Zpět na obsah sekce Péče o psa • Zobrazeno 2679x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/359?r=384