Přihlásit se HAFICI.NET »

SOUTĚŽÍME !

NápovědaFórum » Zábava  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 2 Přejít na další stránku   1  
SOUTĚŽÍME !
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: petrab
Levé alt+3. Díky. Nejdřív se objeví černé srdíčko a po ENTER zčervená a zvětší se.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: PhoebeAdel
bych musela vědět, jak se tam to srdíčko vkládá??....??
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PhoebeAdel Re: Rexik
Máte ho tam:-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R Jarka – Fotosoutěž „ BÁJEČNÉ LÉTO SE PSEM “
Kdo soutěží ve fotosoutěži na FB? Rádi pošleme červené srdíčko.
A děkujeme, pokud ho někdo pošle nám.
www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel
A opět soutěž, kdo bude chtít přidat hlasy, budu ráda eukanubastar.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PhoebeAdel
Opět soutěžíme:-) www.mazlicekroku.cz/… - zde je novinka kološtěstí, kde po 8 hodinách můžete vyhrát hlásky a přidat je favoritům a pak jdou ještě po 6 hodinách získat hlasy pomocí duelu. Když budete chtít Phoebulce pomoci, budeme- já budu moc ráda.
Též soutěžíme v duelech soutez.tn.nova.cz/…, tak pokud se vám podaří nám přidat hlas v duelu nebo popřípadně 20 hlásků přes premium sms, cena 20Kč (určitě jsou korunky potřeba na důležitější věci) ráda oplatím
 Reagovat na tento příspěvek 9  - PhoebeAdel
Kdo by chtěl Phoebušce poslat hlasy, budu moc ráda www.mazlicekroku.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 3  - janisa
Prosím, prosím hlasujte pro Samíčka: www.mazlicekroku.cz/… Díky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Luboš – Super soutěž - hezké fotky
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Tereza Martináková – Soutěž -nějaká

Hlasuj prosím pro Maxe na
agility-jessi.webnode.cz/…/
vlevo je anketa děkuji :-)
 Reagovat na tento příspěvek 8  - R petrab
My si zase vedem super v nejblesku!:

Pozice pro tento měsíc: 3348.
Kamarádi www.mazlicekroku.cz/…, hlásím, že Phoebulka je na těsném 9.místě. Do 3.4. platí toto kolo, tak kdyby se vám chtělo nám hlásnout a třeba pomoci se umístit, budem rády. Ehm Adélka hlavně ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Luboš – Soutěž Mazlíček roku
Dejte, prosím, hlasy mému mazlíčkovi v super soutěži Mazlíček roku:
www.mazlicekroku.cz/…

Přidejte se do soutěže hlasy oplatím. ;)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - aledobo
Komu bysme se líbily, prosíme o hlásek :-) Návod jak hlasovat je u popisu fotky. Děkujeme :-)
www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: DeElmo
Ahoj,založ na tomto webu prezentaci svého pejska a zvýšíš tak pravděpodobnost obdržení více hlasů. Pravidelně prezentujeme web i na FB
www.facebook.com/…
Těšíme se na tebe. ahoj pac
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R petrab
NEJBLESK začal
 Reagovat na tento příspěvek 3  - DeElmo – Soutěž
www.nejlepsipes.cz/…
prosíme o hlasyyyyyyyyy:-) každý den jedno kliknutí:-) děkuju
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel – Soutěž Mazlíček roku:-)
Dobrý den,

váš přítel chce, abyste se zapojil(a) do soutěže Mazlíček roku a vyjádřil(a) mu tak svou podporu. Jedná se o fotosoutěž domácích mazlíčků, která na českém internetu nemá obdoby.

Klikněte na níže uvedený odkaz a přihlaste se do soutěže pomocí údajů vašeho facebook účtu, případně si u nás zaregistrujte jednoduchý „Mazlík“ profil. Při prvním přihlášení od nás dostanete 5 hlasů zdarma!

www.mazlicekroku.cz/…

Pokud registraci provedete správně, po kliknutí na zmiňovanou URL adresu, připíšeme vašemu příteli také 5 hlasů zdarma!

V soutěži můžete vyhrát mnoho zajímavých cen, například Televizor LG, Notebook ASUS, Apple iPad Mini, Chytrý telefon Samsung, Apple iPod Shuffle.

Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel – Soutěž na Nově
 Reagovat na tento příspěvek 3  - HOUP
já třeba jednu fotku otevřu za den i 3 krát bo zapomenu kdy jsem dala hlas...a tam se muže hlasovat jen 1 denně co 24 hodin:-(takže když to mam na 19:19--a otevřu to minutu předem tak nemůžu hlasovat...tak asi tak...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab
zajímal by mě systém prohlížení fotek na nejpes, chápu, že některej pes se líbí třem lidem a jinej padesáti, že má hlasů jeden iks tisíc a jinej desítky, protože tam je různě dlouho přihlášenej a má různej počet známejch, ale rozdíl jako 72 zhlídnutí a půl milionu u jedince, kterej není nějak mediálně známej?..... musí to být tedy v něčem jinym, načítání prohlížení opakovaně z určitý IP adresy....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HOUP
je to tam:-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R Jarka – Podpořte Rexíka
www.facebook.com/…
Moc děkuji za hlásky.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - HOUP – ukrajina
www.facebook.com/…

-------------------------------

tato psi slečna je z Ukrajiny..kamarádka výtěžek z výhry cely dá na Ukrajinu..už tam jednou byla:-(řeknete si u nás je dost pejsku co trpí---ale ona má přesvědčení že je to tak správné---pokut chcete dejte hlas děkuji---Pavlína :-)-muže se hlasovat každý den co 24 hodin:-)
Hafojík přátelé, podpořte mne v soutěži o nejhezčí psí modelku vložením >palce< prostřednictvím písmena: (y) do komentáře pod mojí fotografii. Písmeno je potřeba vložit včetně závorek! Phoebulka
www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel – Další soutěž na Dog's service Největší psí model/modelka
Reklama
A jak se tam, sím, vkládá to video, ten fotobonus jsem aktivovala, ale šly vložit jen další fotky. Doufám, že to nebude za další tři pětky... smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PhoebeAdel – Soutěž pro malá plemena pejsků
Další soutěž, přidávám odkazy + přímo link na Phoebí, kdo chce hláskovat, budu ráda. (Je nutná registrace i pro hlasování
www.soutezplus.cz/…/
www.mujhrdina.cz/
www.mujhrdina.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel Re: petrab
šlo mi to oříznout. Zatím můžem nahrát fotky a hlasovat od 11.3., tak uvidíme:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jana
je ten fotobonus časově omezen? soutěží se až od 11/3? do té doby se nehlasuje??
tak čekám na schválení, doufám, že pak půjde udělat výřez fotky...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel Re: Rexik
hobby.blesk.cz/…
Nebuďte na to sami, vytvořte si svou smečku
Víte, kdo vám vždy a za všech okolností pomůže? No přece vaše smečka! Další novinkou letošního ročníku je proto možnost vytvářet smečky spřízněných účastníků. Pokud kdokoliv z přihlášených účastníků hlasuje pro vašeho pejska, objeví se tato informace okamžitě na vašem profilu. Vy pak máte možnost mu službu oplatit a společně tak získávat výhodnou pozici vůči ostatním soutěžícím. Počet členů smečky není ničím omezen a logicky platí, že čím více členů smečka má, tím větší je jejich společná výhoda oproti ostatním!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jarka Re: PhoebeAdel
Adélko, jak přesně postupovat s tou smečkou. To jsem tam nikde neviděla.Poraď prosím.
vůbec nevim, jak tam fotku vložit a jak se tam dostat hobby.blesk.cz/…

minulý heslo a už. jméno mi to nebere a nebo mi to hlásí, že už už. existuje...
 Reagovat na tento příspěvek 6  - PhoebeAdel – Nej pes 2013
Tak opět tu máme Nejpsa. Můžete přihlásit pejska
www.soutezplus.cz/…/

líbí se mi novinka v pravidlech, že ten kdo vám hlasuje- můžete si přidat do smečky a navzájem se podporovat
Phoebušku už tam mám. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PhoebeAdel – Valentýnská fotosoutěž
www.facebook.com/… hlasování probíhá prostřednictvím které vložíte pomocí tlačítka Alt a číslice 3 do komentáře u vybrané fotografie.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R petrab Re: Rexik
Rexik napsala: Na Dog´s Service se mi to líbí. jj ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R Jarka Re: petrab
V té soutěži bude zřejmě nějaká možnost toto obejít. Češi přijdou na všechno. Také jsem chtěla Rexíka přihlásit, ale to nemá žádný smysl. Na Dog´s Service se mi to líbí.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: petrab
tak na třistapadesátejsedmej pokus 1 hlas smich
no a páč první hafan má 7957 hlasů a smska na 80 hlasů je za 80 Kč, tak kdopa se tu najde, kdo mi smsek šoupne ráno přesnou stovku (tedy nejmíň a každej měsíc!) , ať má soutěž smysl... ? smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - R petrab Re: PhoebeAdel
tak to je zase nějaká blbina, na opsanej kód mi to hlásí, že je blbě opsanej a že hlas nejde vložit, přitom jsem už opsala asi 10 kódů... je možný, že na mě leze Alzheimer a nepoznám čísla a písmena patrně hmm
Další fotosoutěž přátelé :-D
www.nejlepsipes.cz/…
tahle fotka je fakt roztomilá www.dogs-service.cz/…

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [2] ...... 6

Zpět na obsah sekce Zábava • Zobrazeno 1980x

© HAFICI.NET - https://hafici.net/forum/384-soutezime-?od=51